Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim de kızım düştü kanepeden kanepenin arkasına, omzunu tuta tuta ağlıyo 2 saattir, kolunu falan kaldırıyor oynatıyor olunca doktora götürmeyim dedim ama kolunun altından tutup kaldırınca yine ağlamaya başladı şimdilik takipteyim bakalım

Yaaa kıyamammm Ona da cok gecmis olsun, ay nedir bu herkesin bebesine bi sey olmus grupta

Bende menümü yazayım;

İftarda; ızgara et, birkaç acı turşu biber, 2-3 kornişon, azıcık acı sos, dukan krep, 2 ceviz

Yatmadan yoğurt yicem inşallah, belki bi de ayva (çok bahsettiniz canım çekti)

Su; 1,5 lt şimdilik

Spor; en az 200 zıp zıp, 50 sn plank, 25 mekik inşallah

morordek toplight inatettimolacak nilsub

Haklısın ördekcim, 1 muzla kaffaltı olmaz da bi günlük öle oldu diyelim olmaz mı? Muzda kaçamak sayılır yüksek kalorili meyve, sabah yedim en azından :)

Haklısın ördekcim, 1 muzla kaffaltı olmaz da bi günlük öle oldu diyelim olmaz mı? Muzda kaçamak sayılır yüksek kalorili meyve, sabah yedim en azından :)
Ya siz Dukancıların meyveyi kaçamaktan saymanıza bitiyorum, çok tatlısınız gercekten :) azaydidem de mandalina yedim yazıp sonuna koyuyor, gülümsetiyorsunuz beni vallahi. Tek kaçamagınız meyve olsun diyorum :)

Ay kuzucuğa geçmiş olsun...

Sağol canım sen nasılsın erkek ordekimiz nasıl...
İyi galiba o da :)
Yaa herkes böyle soruyor, ne cevap verecegimi sasırıyorum, annem falan da telefonda sorunca bilmiyorum ki anne iyidir heralde diyorum Ne demeliyim acaba, iyidir heralde di mi

Saol canım, naparsın bizde böleyiz :)
Ay kuzucuğa geçmiş olsun...
Saol nilgünüm.
Yaa herkes böyle soruyor, ne cevap verecegimi sasırıyorum, annem falan da telefonda sorunca bilmiyorum ki anne iyidir heralde diyorum Ne demeliyim acaba, iyidir heralde di mi
Aynen kuzum, iyi heralde sıkıntı vermiyo de :)

Ay keşke bende yürüyebilsemm, kafa dağıtıyodum resmen ne güzel oluyodu

Yoğurduma tarçın attım şimdi, ne güzel oldu sahlep gibi sanki :) Allah tarçını bulandan razı olsun valla :)

1 dilim ayva yicem canım, 2 lokma da portakal eşliğinde.

Bugunku menüm
Öğle
Peynirli omlet 2 yumurtadan
1 kk peynir
Ara
Beşi bir yerde çayı
Akşam
Salça soslu baget az suda pisirdim baharatlı
Yarım salatalık tan cacık
Bir bardak zero
Yatmadan yulaf kepekli yogurt
2 litre su
Spor 1 saat yuruyus
Yuruyus parkında çalıştım biraz
100 adım uzay yuruyus
200 bel çevirme
200 sarkaç
100 bacak açma
40 makas
50 ayakla ağırlık
50 bisiklet çevirme
&&&---&&
125 mekik
1 dakika plank
Dambillarla ve pilates bantiyla ile üst vücut
morordek inatettimolacak nilsub

Afiyet olsun cnm bende soğuk falan demedim çıktım walla yilbasindan sonra salona başlıcam haftada 3 gün oluyo
&&&&&&

29 kasımda bime kinoa karabuğday falan gelecekmiş çok uygun fiyatlarda almak istersen erken gitmek lazım detokslara falan çok kullaniyolar

Bende yazılacaktım ya, oruç nedeniyle askıda şimdilik, başlıcam ama, evde yapıyorum bende.

Ay evet pahalı onlar bayaa, alsam mı acaba, iyi gelir mi bana acaba :) malum lahana bile iyi gelmemişti :)

Chia istiyorum bi de, o da gelsin :)

Artık hiç bişi yemiosun kuzum sen, nolcak böle? Azıcık yiyince artı gelme bak sonra sporların da maşallahı var helal sana :)

Öğretmenler gününü bende kutlayım bu arada, inşallah atanırsın da fit bi anne fit bi öğretmen olursun :)

ay canım ya iyidir iyidir taş gibi anası var .....
ay robocop bacım gözüme gözüme sokma kızzzz
evet ben bugun bime gittim salı günü gelicek dedi.. bende alıcam kinoa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…