- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.761
Hahah, bnmde öyle olurdu, sabaha doğru kalkar çalışırdım bende :) yaşlandım herhalde öyle olmuyo artık, kaçıyo valla :)
Bende aynen bi de tarih ya okurken bayılırım sabah kalkıp çalışırdım
Amin canım saolasın.
evet canım vucut soğukta kendini ısıtmak için daha fazla kalori yakıyormuş kanıtlanmış soğukta daha iyi zayıflanıyormuş..Ya aslında daha erken çıkacaktım fırsat olmadı 7:30-8:45 disardaydim soğukta daha çok kalori yaktım herhalde
ay geçer inşallah sabaha .. dün gecede biz öyleydik kızım ağladıkça çok üzüldüm gece nöbetçi dişçi yokki götüreyim neyse bu gece rahat uyuruz inşallah
evet canım vucut soğukta kendini ısıtmak için daha fazla kalori yakıyormuş kanıtlanmış soğukta daha iyi zayıflanıyormuş..
ay sorma ben dayanamıyorum diş ağrısına ilaç verdim ama kesmedi diş çok inatçı oluyor.Kuzum yaa, diş çok zor, biz dayanamıyoruz çocuk naapsıncalpol şurup tarzı bişeyi ağzında tutturup öyle yuttursaydın azıcık, biraz iyi geliyo dişe
ay sorma bende hiç sevmem soğuğu ıyyyyy....Okurken içim üşüdü Nası yapıcam soğukta sporugerçi inanılmaz terliyo insan farketmiyor bi süre sonra soğuğu ya, üşengeçlikten vakitsizlikten hepsi.
bende yatıyorum kızlar sabaha bol bol eksiler herkese...Kızlar ben kaçar, Mutlu geceler, sabaha bol eksiler inşallah
Hemde az önce gitti mezuniyetKendimi dovesim varrr koca hafta kacamak yapma az once 1 popkeki goturdum ya lakendimde degildm nasil oldu anlamadm
Suan aglamak istiyorumHemde az önce gitti mezuniyet
Canın sağolsun napak olek mi oluyo işte canımız çekiyorSuan aglamak istiyorum
Nasıl unttun yılan saçlı kraliçeyi medusauSuan aglamak istiyorum
Unutuyom kiz keremcemim diye alismisim yaNasıl unttun yılan saçlı kraliçeyi medusau
ayy canim dikkat et yaa kotu bsey olmazsnBenim de kızım düştü kanepeden kanepenin arkasına, omzunu tuta tuta ağlıyo 2 saattir, kolunu falan kaldırıyor oynatıyor olunca doktora götürmeyim dedim ama kolunun altından tutup kaldırınca yine ağlamaya başladışimdilik takipteyim bakalım
ahahahhYa siz Dukancıların meyveyi kaçamaktan saymanıza bitiyorum, çok tatlısınız gercekten :)azaydidem de mandalina yedim yazıp sonuna koyuyor, gülümsetiyorsunuz beni vallahi. Tek kaçamagınız meyve olsun diyorum :)
aynen bende gecen farkettim canim yazicaktim unutmusum ama ben bu hafta gel gitler cok yasadim oyuzden malesef cok az gidicek bu haftada sen beni gecersn
Menün dolu dolu ve sağlıklı görünüyor, sağlıklıca götürsün kilolarınıda. Günlük sporunda çok iyi maşallah.
anlastik canimdün 100 ip atlayabildim anca canım misafirliğe gittik
gel kuzum gel pazartesi perşembe sp kardeşliği yapalım
canım akşam için bişey düşün bence yoksa doğumgününde bombayı patlatabilirsin bendn söylemesi en kötü ihtimal yoğurt veya tonbalığı ye yada kuafördeyken dışardan yemek söylesen kuaförde işlerin hallolurken atıştırırsın hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?