- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.741
chia var bende keten tohumu kara buğdayında kısırı oluyormuş... bir tek kinoa eksik onuda alayım bari...salı günüBende yazılacaktım ya, oruç nedeniyle askıda şimdilik, başlıcam ama, evde yapıyorum bende.
Ay evet pahalı onlar bayaa, alsam mı acaba, iyi gelir mi bana acaba :) malum lahana bile iyi gelmemişti :)
Chia istiyorum bi de, o da gelsin :)
Oda var bimde oda gelecekBende yazılacaktım ya, oruç nedeniyle askıda şimdilik, başlıcam ama, evde yapıyorum bende.
Ay evet pahalı onlar bayaa, alsam mı acaba, iyi gelir mi bana acaba :) malum lahana bile iyi gelmemişti :)
Chia istiyorum bi de, o da gelsin :)
Oda var bimde oda gelecek
Saol cnm kutladığımız için bugün saf proteinde ben bu duzene alistim canımArtık hiç bişi yemiosun kuzum sen, nolcak böle? Azıcık yiyince artı gelme bak sonrasporların da maşallahı var helal sana :)
Öğretmenler gününü bende kutlayım bu arada, inşallah atanırsın da fit bi anne fit bi öğretmen olursun :)
Salı gelecekmiş cnmEe süper, yarın alayım hepsini, teşekkür ederim iyi oldu valla :)
Saol cnm kutladığımız için bugün saf proteinde ben bu duzene alistim canım
Fazlasını yiyemem
Hem diğer günler meyve falanda yiyorum bitek bugün yok
Şimdi dışarı çıkınca keçi boynuzu aldım günde bi tane öğle cayimla yerim
Taşlıktan eser kalmadı bacım, baya baya göbekli bi şey oldum benay canım ya iyidir iyidir taş gibi anası var .....
Neyi anlamadımay canım ya iyidir iyidir taş gibi anası var .....
ay robocop bacım gözüme gözüme sokma kızzzz
evet ben bugun bime gittim salı günü gelicek dedi.. bende alıcam kinoa
hemen bakıyorum çocukları yatırdım geldim canım ay ne yoğun gündü....bugun kahve bile içemedim canım kahve istiyo şimdi içsem uykumu kaçırır...nilsub benim menüme neden yorum yok acaba??
tabi canım sen dalganı geç...bu saatte yürüyüşü diyorum ...Neyi anlamadım
Yeterince yedim ona sayayim en azından 52 olana kadar fazla kacirmayimDiğer günler de pek bişi yediğin söylenemez ya hadi neyse, mide küçüldü artık
hemen bakıyorum çocukları yatırdım geldim canım ay ne yoğun gündü....bugun kahve bile içemedim canım kahve istiyo şimdi içsem uykumu kaçırır...
Bende yapacağım kahve benimkini kaçırmaz sınav calisofken icerdim yine uykum gelirdihemen bakıyorum çocukları yatırdım geldim canım ay ne yoğun gündü....bugun kahve bile içemedim canım kahve istiyo şimdi içsem uykumu kaçırır...
çok güzel olmuş canım Allah kabul etsin..Bende menümü yazayım;
İftarda; ızgara et, birkaç acı turşu biber, 2-3 kornişon, azıcık acı sos, dukan krep, 2 ceviz
Yatmadan yoğurt yicem inşallah, belki bi de ayva (çok bahsettiniz canım çekti)
Su; 1,5 lt şimdilik
Spor; en az 200 zıp zıp, 50 sn plank, 25 mekik inşallah
morordek @toplight @inatettimolacak nilsub
Ya aslında daha erken çıkacaktım fırsat olmadı 7:30-8:45 disardaydim soğukta daha çok kalori yaktım herhaldetabi canım sen dalganı geç...bu saatte yürüyüşü diyorum ...
Hahah, bnmde öyle olurdu, sabaha doğru kalkar çalışırdım bende :) yaşlandım herhalde öyle olmuyo artık, kaçıyo valla :)Bende yapacağım kahve benimkini kaçırmaz sınav calisofken icerdim yine uykum gelirdi
çok güzel olmuş canım Allah kabul etsin..
ay geçer inşallah sabaha .. dün gecede biz öyleydik kızım ağladıkça çok üzüldüm gece nöbetçi dişçi yokki götüreyim neyse bu gece rahat uyuruz inşallahAy benimde içesim vardı da bende içmedim yaa, sıpam yanımda nazlanıyo yine, içli içli ağlıyo bi de, cidden iyi incitti omzunu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?