Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

23 yaşında senin metobolizmasi hızlıdır a zicik kaçamağı azalt bak nasıl veriyosun

Kiz bende bu aksam pop kek yedim
Onun cok etkileyecgini dusunuyorum

morordek toz pembeye yazdigin aciklama cok yerinde olmus dogru yazmissin
Sen kilonu takma kafana bebisine odaklan kiz sopalarim seni bak
Yaa öncelik bebiste zaten ama gidis de iyi degil bence. Tamam saglikli seyler yiyorum o da faydalansin diye ama kacamaklarim da oluyor ya canım cekiyor

İyi gidiyor canim, cok sukur bi sıkıntı yok :) inatettimolacak ve toplight bu ara cok yogunlar, arada gelip bakiyorlar.
Sen nasilsin, nasıl gidiyor?
Bu saatte burda ne isim var diye merak ediyosanz soliim brokoli bagrsaklarmi bozdu wcden cikamiyomki yataga geceyim
Belki popkek de gitmiştir aradan

Gayet güzel didemcim

günaydın kızlar dün size mesajı yazdım yemekten sonra bi üşüme geldi güya ders çalışacaktım uyuyakalmışım 8e geliyordu sabah zor kalktım
kuzulara geçmiş olsun hepsi hastalanmış
daha tartılmadım birazdan tartılır eklerim

dünkü menümüde yazayım

sabah yulaf kepekli yoğurt 3 kaşık
şekersiz sütsüz kahve

öğlen tavuk döner 3 kaşık yoğurt

akşam 1 fincan mistik çay
1fincan yeşil çay
1 fincan 5i 1 yerde çay

2 litre su içtim
işe gelirken 55 dk yürüdüm
eve dönüşte 15 dk yürüdüm

toplight morordek

Hakkaten bu açlığa sabit olmaman lazım kuzucum, bildiğini yap sen

(candy_candy/117,1/116,3/0,8/%0,68)

dün gittiğim doğum gününde şekersiz çay dışında hiçbir şey yiyip içmedim başarılı bir geceydi lakin zeytin aşkıma bi çare bulamıyorum dün yediğim zeytin sayısı 32 (tek seferde) ataktan eser kalmadı yani psikolojim yerlerde iki gecedir ağlaya ağlaya bi hal oldum ben niye bu kadar iradesiz bi tipim ya

bi de 22 kasımdan beri tuvalete çıkamadım

ya aslında çıkarıyom ama bacaklarım gözükür diye bende altıma pantolon giydim üstte bişey yoktu

ben çıkıyorum sabitleyince inip çekiyorum parmaklarımın görünmesine bile tahammülüm yok bi de flashlı çekiyoru ki camdan yansıma olmasın

canım sen endokrine gittin mi kendini helak etme de bu kadar zeytini nereye yedin bacım ben 3-4 ten sonra yememem lazım diyorum

***5. Takım 493. Etap***

toplight (71,6/)
tatlitambak (76/)
inatettimolacak (69,2/)
wendigo (61,3/)
üye nick degistirdi, eski nicki: w e n d y
medusa38 (66/) üye nick degistirdi, eski nicki: keremcemim
toz-pembe (66,9/)sabit
azaydidem (69,1/)
KumraL_KrakeR (69,1/)
Pdr93 (73,7/)

servey (75/)
bsram09 (64/) üye nick degistirdi, eski nicki: bsram_

matilda34 (68,2/)

5. Takım Ortalama: %

nilsub (77/)
ebrusonmez (58,7/)
btlbetul (65,9/)
candy_candy (117,1/116,3/0,8/)
morordek (62,2/)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…