- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.781
23 yaşında senin metobolizmasi hızlıdır a zicik kaçamağı azalt bak nasıl veriyosunBgunne dedikodular yaptiniz bakim
Bgun cok giremedm kusura bkmayin annemdeydim ara ara grip knusulanlari okudum btrdim amamedusa38 kelepcemi taktirdin kizzz hadi itiraf ett kiskancligimizdan catliyoruz hepimiz hasetligimizden ericez yakinda ama masallahin var gercekten cok gzel kilolar veriyosun sendeki metabolizmanin azicigi bende olsa yetrdi bana
Kiz bende bu aksam pop kek yedimayy canim dikkat et yaa kotu bsey olmazsncok gecmis olsun canm
ahahahhtmm ama dukanda heleki safprotein gnunde hic yapilmamasi gerekirken ben mandalina yedm ondan ole sey ettim
aynen bende gecen farkettim canim yazicaktim unutmusum ama ben bu hafta gel gitler cok yasadim oyuzden malesef cok az gidicek bu haftada sen beni gecersn
Yaa öncelik bebiste zaten ama gidis de iyi degil bence. Tamam saglikli seyler yiyorum o da faydalansin diye ama kacamaklarim da oluyor ya canım cekiyormorordek toz pembeye yazdigin aciklama cok yerinde olmus dogru yazmissin
Sen kilonu takma kafana bebisine odaklan kiz sopalarim seni bak
İyi gidiyor canim, cok sukur bi sıkıntı yok :) inatettimolacak ve toplight bu ara cok yogunlar, arada gelip bakiyorlar.Selam 5 takimin çítir Hatunlari 10. Takimin selamini getirdimnasilsiniz kizlar morordek hamilelik nasil gidiyor cnm inatettimolacak iş güç nasil gidiyor ?
toplight nasil gidiyor kaptanlik bir kac hafta önce devr almistin Takimi
Belki popkek de gitmiştir aradanBu saatte burda ne isim var diye merak ediyosanz soliim brokoli bagrsaklarmi bozdu wcden cikamiyomki yataga geceyim
Bu saatte burda ne isim var diye merak ediyosanz soliim brokoli bagrsaklarmi bozdu wcden cikamiyomki yataga geceyim
Bgunku menum saf protein 2.gun annemde oldgumdan cok safprotein gibi olmadi ama olsundu
kahvalti
2 haslanmis yumurta
1 kupa sekersiz cay
Arada form cay ve su
Arada 1 kasik yulaf kepekli 1 kase yogurt
Aksam 3 haslnmis baget ama bitanesinin yarisini kizim yedi
1 kasik yogurt
3 catal yesil salata
Ekmek sicacikti canim cekti 1 lokmada ondan aldim
Arada 2 bardak kiraz sapi cayi
1 kupa form cay
Toplamda su 2.5 tl
Spor
3 mill leslie
20 squat
50 sn plank
15 tam mekik
2×20 yarim mekik
10 yarim şınav
25 bi bacak 25 bi bacam yan yakma hareketi
bgun gzel spor yaptim dunde ole insallah heo bole devm ederim yarn sabahi nerak ediyorum bakalim ne ckicam
toplight morordek @nilsub inatettimolacak
Ya aslında daha erken çıkacaktım fırsat olmadı 7:30-8:45 disardaydim soğukta daha çok kalori yaktım herhalde
Eki Görüntüle 1916798
Kızlar ben sabit çıktım geçen haftaya en azından pazartesi gelen artı gitmiş bide regl bitmedi daha akşam bitki çaylarına verdim kendimi ödem gitsin diyebuna da şükür diyorum toplight morordek inatettimolacak
ya aslında çıkarıyom ama bacaklarım gözükür diye bende altıma pantolon giydim üstte bişey yoktuKız sen kıyafetlerle mi tartılıon
ya aslında çıkarıyom ama bacaklarım gözükür diye bende altıma pantolon giydim üstte bişey yoktu
kız evden çıkmadıysan çorapları ve pantolonu çıkarda bi daha tartıl tartı fotosu koyacam diye artı çıktın en az 200-300 gr vardır oEki Görüntüle 1916798
Kızlar ben sabit çıktım geçen haftaya en azından pazartesi gelen artı gitmiş bide regl bitmedi daha akşam bitki çaylarına verdim kendimi ödem gitsin diyebuna da şükür diyorum toplight morordek inatettimolacak
canım sen endokrine gittin mi kendini helak etme de bu kadar zeytini nereye yedin bacım ben 3-4 ten sonra yememem lazım diyorum(candy_candy/117,1/116,3/0,8/%0,68)
Eki Görüntüle 1916799
dün gittiğim doğum gününde şekersiz çay dışında hiçbir şey yiyip içmedim başarılı bir geceydi lakin zeytin aşkıma bi çare bulamıyorum dün yediğim zeytin sayısı 32 (tek seferde) ataktan eser kalmadı yanipsikolojim yerlerde iki gecedir ağlaya ağlaya bi hal oldum ben niye bu kadar iradesiz bi tipim ya
bi de 22 kasımdan beri tuvalete çıkamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?