- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.801
Sütün tadı sabit ama tuzlu işte nasıl anlatılır ki ben seviyorumTadı nasıl peki??
Insallah canim bgun eksiyle yuzum gukdu sporunda etkisi var tabi senin nask gidiyo spora devm mi
anlastik canim
aynen canım devamını getirebileceğim bi düzen bulmalıyım eski dzenim böyleydi akşam yemiyodum bi tekCanım zaten sürdürülebilir bi diyet tercih etmelisin.Aç kalarak kilo versen bile sonradan alırsın. Bence abartmamak şartıyla yiyebilirsin.
Fast food değilde daha yumurta peynir zeytin tarzı olsa sağlıklı olur. Ama bulamıyorum diyorsan en hafif olanlarını tercih et.
bende aynısını düşünüyorum sabah yenen şeyler gün içinde illaki gidiyor bide akşam yemiyorum cidden hal böyle olunca metozolizma yavaşladı halsizlik var üstümde .. ben akşam yediğim zaman veremiyorum gündüz yediğimde bi sıkıntı olmuyor bakalım bi süre böyle gidicem protein günlerinde gene yoğurt yerim sabahları diğer günler abartmamak şartıyla karnımı doyurucam... teşekkür ederim desteğin için canımHello canlar ya ben persembeleri derse girdigim icin cok yogun oluyorum, bi de baska ünide ders, oraya git eve gel derken akşam oluyor.
Yahu o ne bicim kahvaltı sadece muzla güne başlanır mıbak simdi asagıda toz-pembeye yazacaklarımı sen de oku wendicim
Canım ben sabahları yenen şeylerin metabolizma tarafından gün icinde sindirildigini düsünüyorum, o yüzden kahvaltı bence günün en önemli ögünü. Ben diyet yaparken de kacamak yapacaksam bile sabah yapardım. Bence sabah kahvaltılarını atlamak cok yanlıs. Başlarda sana simit, pogaca yiyorsun diye kızıyorduk hatırlıyorum ama sen gercekten aksamları bi sey yemiyorsun, biz de zamanla ögrendik senin tarzını. Aslında bence aksamları bile hafif gecistirebilirsin ama o da senin kendi tercihin. Zaten aksam da yemeyip sabahı da az gecistirirsen metabolizmanın durması cok normal. Hatta ben diyetteyken aksamları cok erken yiyip uzun süre ac kaldıgımda bile (sabahı iyi yemis olsam da) istedigim eksiyi göremiyordum. Kisinin kendi metabolizmasını tanıyıp ona göre hareket etmesi mantıklı bence. Tabi buradan sabahları kacamaklar partisi yapın dedigim falan anlasılmasın, gene de dikkat etmeye calıs ama kilo verdigin sürece makul görülebilir.
Ben cok yogundum ya, üstte de yazdım, anca gelebildim
Kızına cok gecmis olsun canım
öyle yapcam canım cidden aç kalıyorum sabah karnımı doyurcam artık bakalım inşallah iyi olur benim içinHakkaten bu açlığa sabit olmaman lazım kuzucum, bildiğini yap sen
yok bebeğim işe geldim cidden okadar fark ediyor mu ya sadece pantolon var aslında neyse bundan sonra pantolonsuz tartılırımkız evden çıkmadıysan çorapları ve pantolonu çıkarda bi daha tartıl tartı fotosu koyacam diye artı çıktın en az 200-300 gr vardır o
Haydi bakalım 30 kasım hedefine ne kadar kaldı kızlarr..
@tatlitambak @inatettimolacak @nilsubwendy @toplight btlbetul @KumraL_KrakeR @azaydidem toz-pembe B bsram09 candy_candy
@fyzanur
Rahat 500 gr fazlalığı var o pantolonun.ya aslında çıkarıyom ama bacaklarım gözükür diye bende altıma pantolon giydim üstte bişey yoktu
Eki Görüntüle 1916798
Kızlar ben sabit çıktım geçen haftaya en azından pazartesi gelen artı gitmiş bide regl bitmedi daha akşam bitki çaylarına verdim kendimi ödem gitsin diyebuna da şükür diyorum @toplight morordek @inatettimolacak
kız sen nerdesiinnnnkızlar 64,5 kg yim :)
65 tir o :)
canım sen endokrine gittin mi kendini helak etme de bu kadar zeytini nereye yedin bacım ben 3-4 ten sonra yememem lazım diyorum
yok artıkkk kızz okadar ağır değildir kalın bi pantolon değil öyleRahat 500 gr fazlalığı var o pantolonun.
yok artıkkk kızz okadar ağır değildir kalın bi pantolon değil öyle
ne bilim hiç aklıma öyle bişey gelmedi inince geri sönmüyo mu tartının ışığı dikkat etmedim hiç benim ki nasılben çıkıyorum sabitleyince inip çekiyorumparmaklarımın görünmesine bile tahammülüm yok bi de flashlı çekiyoru ki camdan yansıma olmasın
yok aa bugün tartı resmi çekicektik dedim bacaklarım gözükmesin pantolonu giyip öyle tartılayım dedim tartılıp resmi çektim sonra hazırlanıp çıktım evden hergün bi telaşla çıkıyoruz zaten evdenPantolon öncesi tartılmamış mıydın?
anaamm nerde yaa keşke öyle olsaa65 tir o :)
yok aa bugün tartı resmi çekicektik dedim bacaklarım gözükmesin pantolonu giyip öyle tartılayım dedim tartılıp resmi çektim sonra hazırlanıp çıktım evden hergün bi telaşla çıkıyoruz zaten evden
zaten sabit görünce sevdim bi ondan heralde ben artı gelirim diye düşünüyodumNeyse bakalım, bence en az -200 dü o ama olsun sabitte iyidir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?