- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.941
Sabah yazdimya menemen ve peynir yanında da marul roka tere maydonozyeşillik dogradim peyniri üzerine koyarim çok doyurucu oluyo oyle
Yaparız tabi hem ben odulu aylık yapıyorum artik kaçamak yapmaSan menuye uyarsan olur benim kadar değilde 2 kg versen ayda 8 yapar zatenAy ben de o vakitte 65 le mezun olsam ne güzel olur yaaa...
yaparız dimi kiz biz...
basaracagiz
Senin bu hafta hedefin kaç cnm sen sabah kilonu özel den yaz bakalım gün gün yaz ki doğruyu yanlışı bilelim
Haydi bakalım gazan mübarek olsun ben iki haftadır deniyorum bu menuyuOoohhh şimdiden Ağzım sulandi..
tamamdır canım aynı menu ile buradayım yarin
Yaparız tabi hem ben odulu aylık yapıyorum artik kaçamak yapmaSan menuye uyarsan olur benim kadar değilde 2 kg versen ayda 8 yapar zaten
Haydi bakalım gazan mübarek olsun ben iki haftadır deniyorum bu menuyu
Hafta içi brokoli ve kereviz lazım pazartesi kıymalı, ıspanak yaparız
Tamam cnm yine konusuruz iyi gecelerBen yatar canım. Uykum geldi. Aryik geceleri ugrayabikiyorum gruba. Gündüz çok yoğun geçiyor ve net yat Odam da daha iyi çekiyor.
Aklıma takılan şeyi özelden atarım sana.
iyi geceler
Aa cok gecmis olsun cnm kucuk ya cabuk kaynar uzulme allah beternden korusun
Kızlar kocam aç halde pazara gidince ki sonuç Bu...
1 kasa hurma da hariç yani.
elma
ayva
greyfurt
portakal
mandalina
nar
hurma
muz
başına oturup zorla yediriyor bana yaa.. belki de gribim diye.Eki Görüntüle 1917135
ohh afiyet olsun ördekcim, sınav görevinde de kolaylıklar sana, otur çok dolanma ayaktaGunaydiiiinnn
Size saglikli bir hamile kahvaltisi fotosu atayim hepinizin sağlıklı seyler cani ceksin
Eki Görüntüle 1917193
Peynir de vardi tabi ki ama tabagima koymayi unutmusum sonra fark ettim
Ben sinav gorevine gidiyorum kendinize iyi bakiiin
Günaydın güzeller...
hahahahAy dünkü halim de çok komikti :)
Sofrayı hazırladım ezan olunmak üzere, o kadar misafirin içinde ben koşa koşa tartıya gidip soyunuyodum ki telim yok yanımda, hemen gidip teli alıp geri geldim soyundum tartıldım resmi çektim giyindim :) biri görse deli der, hepsi tartı resmi sevdamız yüzünden :)
toz-pembe candy_candy @Pdr93 azaydidem
B bsram09
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?