Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaparız tabi hem ben odulu aylık yapıyorum artik kaçamak yapmaSan menuye uyarsan olur benim kadar değilde 2 kg versen ayda 8 yapar zaten

Yok canım kaçamak yapmam 2 ay sıkarim kendimi. Ah canim ben diyete tam uysal çok güzel kilo veriyorum ama hep Bozuyorum 10 gun istikrarlı surduremedim hiç. Neyse artık ben de bu 2 ay boyunca ödülümü aylık yaparım. Patlamış Mısır güzel fikir

Haydi bakalım gazan mübarek olsun ben iki haftadır deniyorum bu menuyu
Hafta içi brokoli ve kereviz lazım pazartesi kıymalı, ıspanak yaparız

Tamam canım. Pazartesi brokoli ve kereviz alırım... ıspanak var bende. pazar gününün menüsünü de bana yarından atarsın olur mu canım.

Ben yatar canım. Uykum geldi. Aryik geceleri ugrayabikiyorum gruba. Gündüz çok yoğun geçiyor ve net yat Odam da daha iyi çekiyor.

Aklıma takılan şeyi özelden atarım sana.
iyi geceler

Günaydınnn

Aa cok gecmis olsun cnm kucuk ya cabuk kaynar uzulme allah beternden korusun

Amin canım saol

Kızlar kocam aç halde pazara gidince ki sonuç Bu...
1 kasa hurma da hariç yani.
elma
ayva
greyfurt
portakal
mandalina
nar
hurma
muz

başına oturup zorla yediriyor bana yaa.. belki de gribim diye.Eki Görüntüle 1917135

Hahah, kocan da alem senin tambakcım, o olmasa çoktan mezundun sen

ohh afiyet olsun ördekcim, sınav görevinde de kolaylıklar sana, otur çok dolanma ayakta

Dünkü menümü yazayım bende;

İftar; et haşlama, lahana salata, biraz acı sos, 2 çatal fasulye kavurma

Ara; biraz kuru kayısı, ıhlamur, Türk kahvesi, kocaman bi kase meyve salatası

Su; 1 lt bile olamadı sanırım, misafirim vardı
Spor; misafir ağırlama işte, yapamadım bişi

toplight morordek

Ay dünkü halim de çok komikti :)

Sofrayı hazırladım ezan olunmak üzere, o kadar misafirin içinde ben koşa koşa tartıya gidip soyunuyodum ki telim yok yanımda, hemen gidip teli alıp geri geldim soyundum tartıldım resmi çektim giyindim :) biri görse deli der, hepsi tartı resmi sevdamız yüzünden :)

toz-pembe candy_candy @Pdr93 azaydidem
B bsram09

Son düzenleme:
hahahah alemsin kızz çılgın .. misafirler bişey demedi mi napıyon sen iyimisin falan

günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım
sabah 1 tane ev yapımı peynirli poğaça, 1 kuru incir,1 mandalina ve şekersiz sütsüz kahve
evden çıkmadan da 1 kaşık pekmez içtim

öğlen
kuru fasülye, tavuklu pilav, yoğurt, acılı şalgam suyu, turşu ve yemekçinin gönderdiği minik kase sütlaç

ara şekersiz türk kahvesi

akşam yemeği yok

işe gelirken 55 dk yürüdüm
eve dönüşte 15 dk yürüdüm
su az oldu 1,5 litre kadar

kızlar yarın akşam yemeğe misafirlerim var gündüz hafif geçirip akşam yicem
yemezsem ayıp olur misafirlere
hafif atlatmaya çalışcam bakalım kayınvalideminde doğumgünü ona pastasını ben yapmayı düşünüyorum hafif olsun diye.. bisküvili yapcam pastayı daha hafif olur ince 1 dilim de ondan yerim heralde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…