- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.921
Benim program sende nasıl etki eder bilemedimm ben ilk hafta 3.5 verdimSeni dediğin site Neresi ydi acaba.m orayi inceleyeyim bu hafta. Ayse 73 u goreyim . Senin diyeti yapacagim. Yilbasi68
olabilirmisyim acaba canim
Ben eşime Gore yuruyus yapıyorum yarın sabah 8:30 kalkıp cikacam dışarı yuruyus parkına yürüyorum orda aletlerde çalışırdımSeninle ne güzel spor yapardık canım. Bu hafta seninle beraber yapalim sporu ya. Hangi saatlerde yapıyorsun. Ben de başlamak istiyorum spora daha motive edici olur hem. Bu ara cidden motivasyonum yerlerde idi. Yedik ce yiyesim geldi. Aman bırak diyeti dedim ama emekler aç idim tekrar 80 90 100 olmak hayatta istemem.
Bende uç çeşit denedim çorbası hariç salatasini ve tavuklu yemeğini begendimKereviz hiç yapmadım canım. Ama yapmak istiyorum. Alırsam senden tarif alaçam zaten.
Benim program sende nasıl etki eder bilemedimm ben ilk hafta 3.5 verdim
Ben eşime Gore yuruyus yapıyorum yarın sabah 8:30 kalkıp cikacam dışarı yuruyus parkına yürüyorum orda aletlerde çalışırdım
Sonra gece yatmadan önceki genelde 1-3 arası oluyo mekik ve pilates yapıyorum en az yarım saat SanAda uyarsa katılabilirsin
Benim menulerinde Şeyda dan daha çok doyarsin ve iyi kilo verdiriyor zaten
Benim çocuklar kalkmadan yapmam lazım yuruyus o yüzden saat kurup kalkacamO zaman bu hafta senin diyeti yapayım. Canim seyda yi da haftaya saklarim artık. Spor saatleri çok erken 8.30 da daha yataktan bile çıkmamış oluyorum. Zaten akşam 5 ten sonraya kaldi mi hayatta spor yapamam. Bütün enerji gidiyor benim
Benim çocuklar kalkmadan yapmam lazım yuruyus o yüzden saat kurup kalkacam
Yarın daha bu haftanın devamı ama sebze protein meyve var
Sabah menemen peynir falan olur
Öğle pırasa yapacam kavurup yogurtlarim
Akşam
Balık salata pazar var yarın
Arada gündüz mandalina yerim akşamda ayva portakal ama meyve bana artı yapmiyo sen kendine Gore ayarlarsin
Canım senin menude güzel ama ıspanağın yanına tavuk varsa ekle biraz haşlama olur yağsız olsun damedusa38 bana cvp yaz da öyle yat bari. Sabah uyaninca planım. Belli olsun en azından. Hadi kiz beni yılbaşına en az 68 69 yap. Asıl hedef 65 olmak tabiki sonra da bebiş:)))
Canım senin menude güzel ama ıspanağın yanına tavuk varsa ekle biraz haşlama olur yağsız olsun da
Tamam cnm aslında benle aynı sebzeleri Yemende iyi olur balık varsa balık günü yap tavuğu pazara sakla doyarsin merak etmeOlsun ya bende cumartesi 1. Gün sayar Bişeycik olmaz.
Akşam yemekten sonra ben yemiyorum genelde canım ama güzel bir menü ayarlayalım ki aç kalmayayim bende. Balık ben de oglene yapayım bari. Sabah eşimle kahvaltı yaparım. 6.30 da ise gidecekte. Oglene balık aksama pırasa yapayım bende. Uyar bana...
Canım senin menude güzel ama ıspanağın yanına tavuk varsa ekle biraz haşlama olur yağsız olsun da
İnş cnm sen bana uy gerisini merak etmeHadi bakalım hayırlı olsun ortim benim. Atalım şu fazla kiloları ...
Tamam cnm aslında benle aynı sebzeleri Yemende iyi olur balık varsa balık günü yap tavuğu pazara sakla doyarsin merak etme
İnş cnm sen bana uy gerisini merak etme
Senin bu hafta hedefin kaç cnm sen sabah kilonu özel den yaz bakalım gün gün yaz ki doğruyu yanlışı bilelimTavuk ta var canim ama yarın seninle aynı yapalım menüleri bakalım ne olacak... Bugün meyvenin miktarı kaçtı kesin yine 76 olmusum dur. Şu da icemedim pek. Neyse yarın tartılıp toplam da kaç kg gitti yazarım cumaya
Sabah yazdimya menemen ve peynir yanında da marul roka tere maydonozyeşillik dogradim peyniri üzerine koyarim çok doyurucu oluyo oyleBalık ta var pırasa da var canim. Aynı menu yapalım. Sabah a ne yiyeceksin..
Ben 52 hedefi koydum 24 ocaka olursam ozaman mezun olurumBıraktım kiz aryik kendimi sana... sıkıldım artık alper yapmaktan. Vereyim de korumaya geçeyim artık.
beraber mezun olalım seninle
Ben 52 hedefi koydum 24 ocaka olursam ozaman mezun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?