Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben eşime Gore yuruyus yapıyorum yarın sabah 8:30 kalkıp cikacam dışarı yuruyus parkına yürüyorum orda aletlerde çalışırdım
Sonra gece yatmadan önceki genelde 1-3 arası oluyo mekik ve pilates yapıyorum en az yarım saat SanAda uyarsa katılabilirsin
Benim menulerinde Şeyda dan daha çok doyarsin ve iyi kilo verdiriyor zaten

Benim program sende nasıl etki eder bilemedimm ben ilk hafta 3.5 verdim

Ay o zaman bu hafta senin menüyü deneyeyim.
Yarın ki menu de ne var bana söyle de beraber yapalim. Porsiyon dikkat ettikten sonra güzel kilo verilir. 73.9 da olsa görsem çok sevinirim

O zaman bu hafta senin diyeti yapayım. Canim seyda yi da haftaya saklarim artık. Spor saatleri çok erken 8.30 da daha yataktan bile çıkmamış oluyorum. Zaten akşam 5 ten sonraya kaldi mi hayatta spor yapamam. Bütün enerji gidiyor benim

Galiba yarın protein sebze ve meyve günü galiba.
sabah
yulaf kepeği ile omlet yaparım peynir yeşillik le falan yerim.

oglene de güzel bir meyve salatası

aksama da
ıspanak haşlama si üzerine sarımsaklı yogurtla yerim. Olur mu bu menu canim

Benim çocuklar kalkmadan yapmam lazım yuruyus o yüzden saat kurup kalkacam
Yarın daha bu haftanın devamı ama sebze protein meyve var
Sabah menemen peynir falan olur
Öğle pırasa yapacam kavurup yogurtlarim
Akşam
Balık salata pazar var yarın
Arada gündüz mandalina yerim akşamda ayva portakal ama meyve bana artı yapmiyo sen kendine Gore ayarlarsin

Olsun ya bende cumartesi 1. Gün sayar Bişeycik olmaz.
Akşam yemekten sonra ben yemiyorum genelde canım ama güzel bir menü ayarlayalım ki aç kalmayayim bende. Balık ben de oglene yapayım bari. Sabah eşimle kahvaltı yaparım. 6.30 da ise gidecekte. Oglene balık aksama pırasa yapayım bende. Uyar bana...

medusa38 bana cvp yaz da öyle yat bari. Sabah uyaninca planım. Belli olsun en azından. Hadi kiz beni yılbaşına en az 68 69 yap. Asıl hedef 65 olmak tabiki sonra da bebiş:)))
Canım senin menude güzel ama ıspanağın yanına tavuk varsa ekle biraz haşlama olur yağsız olsun da

Canım senin menude güzel ama ıspanağın yanına tavuk varsa ekle biraz haşlama olur yağsız olsun da
Tamam cnm aslında benle aynı sebzeleri Yemende iyi olur balık varsa balık günü yap tavuğu pazara sakla doyarsin merak etme

Tavuk ta var canim ama yarın seninle aynı yapalım menüleri bakalım ne olacak... Bugün meyvenin miktarı kaçtı kesin yine 76 olmusum dur. Şu da icemedim pek. Neyse yarın tartılıp toplam da kaç kg gitti yazarım cumaya

Senin bu hafta hedefin kaç cnm sen sabah kilonu özel den yaz bakalım gün gün yaz ki doğruyu yanlışı bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…