- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #222.961
Gunaydın sekerımmm@KumraL_KrakeRmedusa38 kızlar tebrikler, 2. Ve 3. Olmuşsunuz
servey kuzum nerelerdesin sen? Menü de paylaşamıosun bu ara, çöl mü yoğunsun? Oğlanın rap nasıl geçti :)
matilda34 kuzucum senin oğluşun nasıl oldu? Ateşi var mı hala?
hahahahalemsin kızz çılgın .. misafirler bişey demedi mi napıyon sen iyimisin falan
Gunaydın sekerımmm
Sorma canımm oğldnın rap supeer gectı cok begendılerr öğrermenler gununu organıze ettım her kafadan bır ses cıkıyorrrn cesıt cesıt ınsann kız da var tabı uykusuz gecelerrr oyle ıste
Bır sure kılomu sabıt tutmaya calışcamm o yuzden menuyu yazarsam paralardınız benı dıye yazmıyorummmm oyle ısteee
Günaydın ama ben hala ayilamadim gece 4 gibi yatinca sağolsun ufaklık uyumadi ayılınca gelirim bu arada ödülden 600 Gr almışim bugün gider o inş yarına kendi diyetim sil bastan
Cnm benim düzelmedi daha ilaç içiyoz ya toparlarız inşallah biran önce@KumraL_KrakeRmedusa38 kızlar tebrikler, 2. Ve 3. Olmuşsunuz
servey kuzum nerelerdesin sen? Menü de paylaşamıosun bu ara, çöl mü yoğunsun? Oğlanın rap nasıl geçti :)
matilda34 kuzucum senin oğluşun nasıl oldu? Ateşi var mı hala?
Başarılar kaptancım :)günaydınlarrr
ilk günki sınavım güzel geçti yalnız hastalanacağım heralde dün gece pek uyuyamadım şimdi biraz uyuyup yarınki derslere çalışacam başarı dileklerniz için tesekkürler
İyi az gelmiş yine dolusuyla gider kankito :)Günaydın ama ben hala ayilamadim gece 4 gibi yatinca sağolsun ufaklık uyumadi ayılınca gelirim bu arada ödülden 600 Gr almışim bugün gider o inş yarına kendi diyetim sil bastan
Süpersin rakibem..
HahhhaaaAy dünkü halim de çok komikti :)
Sofrayı hazırladım ezan olunmak üzere, o kadar misafirin içinde ben koşa koşa tartıya gidip soyunuyodum ki telim yok yanımda, hemen gidip teli alıp geri geldim soyundum tartıldım resmi çektim giyindim :) biri görse deli der, hepsi tartı resmi sevdamız yüzünden :)
@toz-pembe @candy_candy @Pdr93 @azaydidem
B bsram09
Ayy evet ya sabah aklımdaydı sonra unuttum.Günaydın Ebrucum, naber nasılsın? Dün bildirim yapmamışsın sen, @btlbetul betüş bile yaptı bak o derdin arasında geldi gitti :)
Canım akşam yemediğin için artısı olmaz iye düşünüyorum. Ekmekte yemiyorsun zaten.Bence güzel afiyet olsun.günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım
sabah 1 tane ev yapımı peynirli poğaça, 1 kuru incir,1 mandalina ve şekersiz sütsüz kahve
evden çıkmadan da 1 kaşık pekmez içtim
öğlen
kuru fasülye, tavuklu pilav, yoğurt, acılı şalgam suyu, turşu ve yemekçinin gönderdiği minik kase sütlaç
ara şekersiz türk kahvesi
akşam yemeği yok
işe gelirken 55 dk yürüdüm
eve dönüşte 15 dk yürüdüm
su az oldu 1,5 litre kadar
Canım akşam kaçamak yapacağın için sabah poğaça tarzı yeme yoğurt falan yemeye çalış dengelersin sen..kızlar yarın akşam yemeğe misafirlerim var gündüz hafif geçirip akşam yicem
yemezsem ayıp olur misafirlere
hafif atlatmaya çalışcam bakalım kayınvalideminde doğumgünü ona pastasını ben yapmayı düşünüyorum hafif olsun diye.. bisküvili yapcam pastayı daha hafif olur ince 1 dilim de ondan yerim heralde bakalım
Cnm benim düzelmedi daha ilaç içiyoz ya toparlarız inşallah biran önce
Kızın nasıl oldu cnm
Ebrucum daha 20 gün borcum var en az, hafta içi Çarşamba'ları hariç tutayım bi süre diyorum, Çarşamba tutmayınca sıkılmam da hem, dur bakalım ne kadar idare edicem :)Süpersin rakibem..
Oruca ne kadar devam edeceksin.
İlk kez çektim rakibem, önemliydi ondan o kadar stresin altına girdim ama çok zormuş yaa :)Hahhhaaa
Kız bu haftalıkta çemeseydin ya
Ayy evet ya sabah aklımdaydı sonra unuttum.
Ama zaten 200 gramcık bi fark vardı.
Senin kızın nasıl oldu?
canım ben iki gündür mesajları okuyamadığım için öyledemiştim
Oruçlarını Allah kabul etsin canım.Kızım bandaj sonrası ağlamıyo şükür ama bandajı çıkarmaya çalışıyo arada, onu da oyunla falan idare edip unutturuyoruz, ama yaramazlıktan geri kalmıyo hala :) Allah şifa versin evlatlarımıza
Ebrucum daha 20 gün borcum var en az, hafta içi Çarşamba'ları hariç tutayım bi süre diyorum, Çarşamba tutmayınca sıkılmam da hem, dur bakalım ne kadar idare edicem :)
İlk kez çektim rakibem, önemliydi ondan o kadar stresin altına girdim ama çok zormuş yaa :)
İyi canım şükür, yaramazlığa devam, salı kontrolü var bakalım ne dicek doktor :)
Kolay gelsin ya oruçken zor oluyordur şimdiEvin yarısını temizledim diğer yarısı beni bekler, gelen giden oluyo bari ev temiz olsun dimi, bir iki saatliğine yardıma gelecek birini de bulamadım, maşallah hepsi bi hava, sormaya korkuyorum :) bana kaldı yine yapıcam mecburen yavaş yavaş :)
Makarnayla patates kızartması aynı menüde olmamış.Miktar az ama akşam yeşsin.Öğlen veya kahvaltı olsaydı sorun olmazdı.Merhabalar dünkü menüm
Sabah 9da
Bir dilim ekmek
Zeytin
Peynir
Yeşil zeytin
Kaşar
Ara
2 kayısı
2 kupa 5 i bir yerde çay limonlu
Akşam
3 kaşık makarna
4 kaşık karnıbahar haşlama yoğurtlu
2 kaşık patates kızartma
Spor temizlik yaptım evde
Çocuk işte yapcak allah beterinden saklasın cnm çok geçmiş olsunKızım bandaj sonrası ağlamıyo şükür ama bandajı çıkarmaya çalışıyo arada, onu da oyunla falan idare edip unutturuyoruz, ama yaramazlıktan geri kalmıyo hala :) Allah şifa versin evlatlarımıza
Ebrucum daha 20 gün borcum var en az, hafta içi Çarşamba'ları hariç tutayım bi süre diyorum, Çarşamba tutmayınca sıkılmam da hem, dur bakalım ne kadar idare edicem :)
İlk kez çektim rakibem, önemliydi ondan o kadar stresin altına girdim ama çok zormuş yaa :)
İyi canım şükür, yaramazlığa devam, salı kontrolü var bakalım ne dicek doktor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?