Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok güzel canım.Afiyet olsun..

aman aman küsme kimse kimseye küsmesin

yazdıkların çok doğru şeyler kilo vermek gerçekten emek istiyorBen de geçen kış hep hazırladım evden getirdim. 122 den 104'e kadar düşmüştüm. kahvaltı için evden getirebilirim bir şeyler ama öğlen yemekhaneden yicem bir süre daha en azından. zaten yemekhanede dengeli çıkıyor menü pilavı makarnayı yemezsen diyet yapan biri için uygun. her gün proteinde oluyor yoğurt da oluyor. çoğu zaman salata da oluyor. bak mesela bu dünkü menü:

ben bu menüde irmik helvası yerine de salata aldım aslında patatesi de almamam gerekiyordu ama o an akıl edemedim onu çok açtım ama ekmek almadım hiç balığın da panesini sıyırdım içini yedim. bugün de mesela etli nohutlu bulgur köftesi vardı bir kepçe ondan yedim 1 kase yoğurt aldım yanına bulgur olduğu için ekmek almadım. tulumba tatlısı vardı arkadaşıma verdim. bu şekilde kötüleri çıkarıp iyileri tutarak doğru beslenmeye çalışıyorum. çünkü uygun fiyatlı. evde hazırlasam daha maliyetli olur. en azından şu aldığım fişler bitene kadar gidicem ama belki ondan sonra yemek parasını evde hazırlamak için ayırabilirim

evet meyveyi azaltmam gerekiyor onu ben de farkettim bugün hiç yemedim. bundan sonra da 1 yeşil elma 1 ayva olmak üzere 2 adet yicem

Çok güzel yazmışın canım.
Hepimize moral motivasyon oldun bu..
Seni çok çok tebrik ediyorum. Şu an aynaya baktığında ne hissediyorsun?
Kv yede iyi kapak olmutur yalnız

Yaa corba ve salata cok güzel görünüyor, canım cekti bak gidip yapayım bari

Canım kötü değill.Bence aşırı derecede ilerleme var. Yarını heyecanla bekliyorum..

Yaa aslında ben yazmak istiyorum ama ufak tefek kaçamaklarım vardı. Malum arkadaşların canları çeker diye yazamadım..
Ama bu günden itibaren iyi olan menülerimi yazayımm .

Haahhaa neyseki yoğurt bişey yapmazz
İnşallah çabucak kaynar. .

Kızlar bu hafta birazda bim in sayesinde menumuze yeni yiyecekler ekledim
Karabuğday
Chai
Kinoa
Önümüzdeki hafta içinde
Karabuğday ve az kıyma karışımıyla pazı dolması
Ananas ve greyfurtla detoks tarifler
Kinoa ile cuma gündüz detoks yapmayı planlıyoruz heyecanla sonuçları bekliyorum
Bakalım bize iyi gelecek mi

Ha birde brokoli köftesi var onu unutmusum bu arada tarifleimin bi kısmını dilara koçak Taylan kümeli ayça kaya gibi diyetisyen lerin instegram sayfasından aliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…