Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım kayınvalidenin iyi niyetine inanabilirdim fakat ama verdiğin 25 kiloyu vermemişsin gibi davranması niyetini açıkça belli ediyor yazık ne gereksiz hal ve hareketler bunlar

Ohhh beter olsun.. Kıskanıp dursun..
İlk denediğim gelinlik oldu falan deseydinn. :))

canım kayınvalidenin iyi niyetine inanabilirdim fakat ama verdiğin 25 kiloyu vermemişsin gibi davranması niyetini açıkça belli ediyor yazık ne gereksiz hal ve hareketler bunlar
Aynen ben iyi niyetle söylediğine inanmıyorum açık açık laf soktu. Ama gel görki 2 3 ay önce 82 kilo olan kocis 100 kiloya çıktı. İşte hicbirseyden bu kadar üzüp, ah ettirmeyeceksin. Kimin ne olacağı asla belli değil.

Demi ama farketmemiş olamaz.. Hadi farkettiyse neden tebrik etmiyor.
Ne bir tebrik ne bir fark etme belirtisi. Öncesi sonrası halimi de gösterdi kızlar size belli olmayacak gibi değilki 3 5 kilo değil 22 23 kilo. Kendi bilir bundan sonra böyle hep sağlıklı ve dengeleyerek beslenecem.

Ne bir tebrik ne bir fark etme belirtisi. Öncesi sonrası halimi de gösterdi kızlar size belli olmayacak gibi değilki 3 5 kilo değil 22 23 kilo. Kendi bilir bundan sonra böyle hep sağlıklı ve dengeleyerek beslenecem.

aynen yaa boşver fesat işte takma kafaya.. hayır bi de niyetini de belli etmeden yapıyor ben senin iyiliğin için diyorum falan. yarın öbür gün bişey desen anam senin iyiliğin için dedi falan derler

Mesleğin getirdiği bi aşkla sevalide motive ediyorsun..
Elimden geldiğince hepimiz birbirimizi edelim güzel güzel eriyelim yazın da efil efil süzülüruz etraflarda.Daha once arkamizdan gulup laf edenler de catlasin nasıl incelmis diye

aynen yaa boşver fesat işte takma kafaya.. hayır bi de niyetini de belli etmeden yapıyor ben senin iyiliğin için diyorum falan. yarın öbür gün bişey desen anam senin iyiliğin için dedi falan derler
Tabi canım geçsinler bu iyiliğin için ayağını. Fırsatını bulunca nasıl da seviyor başkalarını üzmeyi insanlar. Adeta başkalarının üzüntülerini sevinen bir toplum olduk biz. Herkes birbirinin kusurunu ayıbını kurcalıyor yakaladimi sonuna kadar kullanıyor.

Ben de onun için çabalıyorum bir an evvel hayırlısı ile gitsin diye kilolar. O değil berimce hamile kalırsam yine kilo alcam. Hamile kalıp mı girsem bu maratonun içine bilemedim :)

Sevalin de dediği gibi takma kafaya fesat insan fesatlığıyla kalır..

aynen katiliyorum gelin bize katilin kacamk yapmayanlar olrak yil basinda ödulumuzu alalim biz elimzden geleni yapiyoruz ki bence burda kotive edici knusmalarda geciyo
İnşallah tutturursun Didemcim
insallah canim

kesinlikle katiliyorum canim biz burdayiz sonucta elimizden gelenide yapiyoruz sizinde hakkinizi yememek lazm bence pdrnin istedigi motiveyi biz veremedigimiz icin bole dusundu bi an ama suan hersy yoluna girmis gorunuyo bence herkes once kendine baksn sonra baskasina laf etsn

Gell gell sende gel..Kalabalık güzel oluyor..
@toplight kaptan da gelsin..
@btlbetul ve @nilsub da gelsinn..
yaaa amaa benndeeee

Ben de onun için çabalıyorum bir an evvel hayırlısı ile gitsin diye kilolar. O değil berimce hamile kalırsam yine kilo alcam. Hamile kalıp mı girsem bu maratonun içine bilemedim :)
Bence olabildiğince vermeye çalış. Sonrasında dikkat ederek az kilo almaya bakarsın.
Hem hamilelikten sonra emzirme dönemi var istediğin gibi diyet yapamayabilirsin.

Tamm tamm kızma senin hedefinin 50'ler olduğunu bilmiyordumm..
Hadi o zamn en çabuk zamnda senide bekliyorumm.
Birbirimize destek oluruz..

Hoşgeldinn.Çok geçmiş olsun.. Migren mi var..
Herhalde ya bu sene daha bi baş göstermeye başladı. Henüz muayene olmadım ama tutup beyin için tomografiye sokmalarından korkuyorum beyin sonuçta çok zararlı. Kazadan sonra 2 sefer tomografiye girdim daha 7 ay olmadı. Sonuçta radyasyon.

Cok gecmis olsun canm
Teşekkür ediyorum. Çok sağolun efendim.

Tabiki radyasyonun çok zararı var. Ama belki direk emar istemez. Bi vitanim eksikliği falan da olabilir.Yanlış hatırlamıyorsan isveç yaparkende başın ağrıyodu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…