Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım bence öğlen yediklerin dengeli. Zaten zararlıolanları çıkarıyorsun.Sadece kahvaltı ve akşamı halletsen muhteşem olucak..

Aaa süper ya hem böyle hiç sıkılmazsınız

Yaa aslında ben yazmak istiyorum ama ufak tefek kaçamaklarım vardı. Malum arkadaşların canları çeker diye yazamadım..
Ama bu günden itibaren iyi olan menülerimi yazayımm .
Canım kendini motive etmek icin yazman iyi olur tabi ama öyle bi zorunlulugun yok. Betül örnegi verilmişti de o yüzden liste dışı olan kişileri yazmak istedim, yoksa sana menü yazmıyorsun diye kızdıgımdan degil
ay kuzum hamile var de mi grupta neyseki hemen yapacak imkanın var yoksa kendimi affetmezdim hiç
Hahah olsun olsun yaparım şimdi, yapamayacagım bir sey olsaydı da eşime aldırırdım yani, erkekler bugunler icin var
Oooo super tarifler geliyor desene

bana meyve hiç iyi gelmiyo, gerçi bende aynen böyle 1-2 taneyle durduramıyorum kendimi, sende azalt canım meyveyi iyice.

oww menü süperrrr

Aaa 59 olursa ismini ögrenecegiz Ebrusum, unutmam unutturmam

waay, taam sözüm söz yaa

Karabuğday salatası kurstan gelince yaptım hemen doyurucu ve çok saglikliEki Görüntüle 1919295
kısır gibi görünüyo süperrrr
Ne bileyim heycandan
Neyse inşallah bu cumaya görürsünn..
Beni bekletme çabucak gell

inşallah canım, gelicem inşallah

O bekletirseniz ben gelecem yanına

gel kuzucum gel

O zamn wendigo'yu daha çok destekleyeyimm.Çabucak söylesin ismini..

hahaha, gruba neşe kattım yeniden

Wendyy wennddyy wenndyy wendyy wenndyy wendyy wendy wendı wendıı
Wendy wendy wendy

Şaka yaptım kuzum mm ne küsmesi. Evet gayet güzelmiş menü. Genelde yemekhane lerde en çok pilav, makarna, kızartma oluyor ya ondan dedim. Ama bak kahvaltıyı ihmal etme. Her gün bakacam menune Kahvaltın var mı yok mu diye ona göre bak

Mesleğin getirdiği bi aşkla sevalide motive ediyorsun..

Dürüm zaten yemem canım tabağa 200 gr döner ve yoğurt koyduruyorum sadece ekmek sıfırrr
Çok güzel canım.Afiyet olsun..
sağol beybi

Unutmadın değil mi senin mutlaka kilo vereceğine inanıyordu

evet bi gelse görse ki kilo aldım

tamam canım o zaman kahvaltıya geri dönüş yapayım

teşekkür ederim canım, sende çok güzel yazmışsın candy'cim birazcık dinler seni inşallah :)
İnşallah hepimizi motive etmiştir zayıflama hikayem.

Pek bir agresiflik hissettim mesajında ordekcim sakin ol. Ben eleştirme adına değil takımın gelişmesi ve eski günlerine dönmesi için kişisel problemimi paylaştım. Hepimiz daha aktif olalım diye nilgun ve ebrunun listede olmadığını bilmiyordum.

Çok güzel yazmışın canım.
Hepimize moral motivasyon oldun bu..
Seni çok çok tebrik ediyorum. Şu an aynaya baktığında ne hissediyorsun?
Kv yede iyi kapak olmutur yalnız
Eski günlerime yaklaştığım için çok mutluyum evet gerçekten iyi ders oldu bana o donem baya yipratmisti kendisi beni. Oglusuna yakıştıramıyordu sana nası gelinlik bulacaz, bana darılma kızım bu senin gerçeğin kabul et bunu, ben senin iyiliğin için diyorum ayağına habire laf soruyordu şimdi 23 kg gitti hiç sesi çıkmıyor kilo verdin diye... Bende şuan ona evet kvcim gerçeğimi kabul ettim ve çıtır gelin olacam sende çatla da patla demek istiyorum. Daha bir kere tebrik etmedi sanki hala zayıfladigimi farketmemis gibi davranıyor çok kiskandi bence.
Dürüm zaten yemem canım tabağa 200 gr döner ve yoğurt koyduruyorum sadece ekmek sıfırrr

Süper o zaman bibigimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…