Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızz düşün işte çatlicak herkes sen zayıflayınca :))
Chaili tarifin birde nar ve cevizle yapılanı var bizde ayva ve muzla yoğurtla yedik oda güzeldi hepsini deneyebilirsin yaban mersini incir yoğurt karışımına güzel olabilir
ooo süper kendimize göre istediğimiz meyveleri katabiliyoruz yanii yarın protein günü yiyemem ama cuma günü için yaoabilirim aslında
Ya canım ben bu mistik çayı merak ediyorum tadı nasıl. Ne gibi faydaları var. Geçen @matilda34 da gördüm bilgilendirir kızlar beni.
mistik çayy bende burda duydum merak ettim aldım harika bişey bayıldım metobolizmayı hızlandırıyormuş bide benim öksürüğüme iyi geliyor
tadı çok güzel yaa tavsiye ederim

Yav nıye artı 2 cıkıyorum kafayı uıyecegım regl olamadımmm tuvalete gıdemıyorum yaaa

Yav nıye artı 2 cıkıyorum kafayı uıyecegım regl olamadımmm tuvalete gıdemıyorum yaaa

Canim emzirirken buna çok farkli Heleki kabızlık varsa sebebi belli takma kafaya
karabugday ve kinoa kabizliga iyi geliyormuş deneyeceğim bakalım . Keten tohumu da aldim:)

kaptanım yarın akşam pişir bence enfes olur zeytinyağlı yapıyorsan eğer

Ya canım ben bu mistik çayı merak ediyorum tadı nasıl. Ne gibi faydaları var. Geçen @matilda34 da gördüm bilgilendirir kızlar beni.

ben de içiyorum ama ne faydası var bilmiyorum. süte çok yakışıyor tatlı gibi oluyor hoşuma gidiyor ben bazı günler öğleden sonra içiyorum. internetten sipariş etmiştim

canım tartın bozulmuş olabilir benim kardeşimin başına geldi tartı birdan 2 kilo fazla tartı kız diyetini de bozmuyor hafiflediğini de hissediyor. ona da tartın bozulmuştur dedim sonra başka bi tartıyla denedi harbiden de fazla tartıyor. sen kendini nasıl hissediyorsun 2 kilo + yı hissedersin çünkü. tuvalete çıkmadıysan ondan da olur ama stres yapma daha fena oluyor oluruna kendi haline bırak

Çok teşekkürler malesef dukani bıraktım çünkü çok sıkıldım. Aslında genel olarak uzun zamandır diyette olmanın vermiş olduğu bikmislik var bende. Az uz değil 22 kilo oldu. Ben diyeti bırakmadım hala dikkat ediyorum ama eskisi kadar titiz olamıyorum. Meyve yiyorum günde 2 tane mesela. Normalde dukanda yasaktı ya. Artık daha hafif hafif ilerleyeceğim eskisi kadar kasamiyorum malesef. İzlediğim yol sabah ve öğle protein ağırlıklı, akşam ise sebze ya da çorba yanında yoğurt şeklinde.

canım tyyarın işe başlayacağım için bugün yaptım hem etli kuru patlıcan biber hem de zeytinyağlı dolma etliyi yarın pişireyim diyorum zeytinyağlıyı şimdi koydum benim sıpalarda seviyo birazını onlar yer
Bır ıkı kez oldum ama normal olma degıl
canım akşam yatmadan kuru incir ye bol su iç sabaha çıkarsın ec ye tatlım diğerleri sana dokunur kuru kaysıda olur

canım dukandan çıktığın için bu değişimler kilonda artış ya da duraksamaya sebep olabilir ama bu şekilde yılmadan devam eder biraz egzersizle dengelersen dukanda kaybettiğin metabolizma hızını normale getirebilirsin

Kaptanımmhergun 2 incir yıyorum yavvvv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…