Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kızlar hamile kalmak için doktor 3 ay önceden folik asit kullanmaya başla dedi
bu nasıl bişey bi yan etkisi var mı
Yan etkisi yok canım, kullanmaya başla bence. Bebegin sinir sistemi ilk 3 ayda olustugu icin folik asit önemli diyorlar. Günlük vitamin alıyormussun gibi düsün

Neden kabızsın acaba sebze meyve yiyoz ben istemsizce wc çıktım
Benimkinin de ayarı yok ya kabızım ya işte neyse :)))
bu aralar cok safprotein yaptim kacamklarm yuzunden bu sabah azda olsa rahatladim ama brazck sebzeler chia karabugday fln ii geldi sanirim

ayy yok canim ayse aldi basini gitti turuva ati var sanki altinda ona yetismek ne mumkun

ayy bole yazinca daha bi hirslandim sankim

ben atmistim gecen hafta ama cok atan olmadi dedigin gibi bence bu haftada atabliriz gzel oluyo bence

kızlar hamile kalmak için doktor 3 ay önceden folik asit kullanmaya başla dedi
bu nasıl bişey bi yan etkisi var mı
ben kullandim vitamin gbi dusun bi yan etkisini gormedm ben

Aferin kız seni nerdeyse örnek öğrenci ilan etcem:)normal zamanda haftada bir yenebilir bu dediklerin ama şimdi 30 gün sıfır kaçamak cnm

Ben diyetisyenle 18 kilo verdim kaptancım haftada bi sütlü tatlı verdi onda da ekmek süt meyve hakkımdan vazgeçmek zorundaydım düşün yani
Sen gel bu ay sıfır kaçamak yap ocakta kendi düzenine dönersin olma mı :)

Gelsen iyiydi ya tabi yine sana kalmış bu uygulama 30 günlük ve motivasyon sağlayalım diye bide kaçamaksız daha iyi kilo verildiğini görmek biraz kara geçcez yani bu ay :))

ben ilkinde kullanmadım ikinci de kullandınmıştım iştah açma gibi bi sıkıntı olmamıştı bana
yan etkisi yoksa bende önümüzdeki ay başlamayı düşünüyorum canım sağoll
gel ben sana yapayım kaptanım mistik çay
Yan etkisi yok canım, kullanmaya başla bence. Bebegin sinir sistemi ilk 3 ayda olustugu icin folik asit önemli diyorlar. Günlük vitamin alıyormussun gibi düsün
ozaman süper bende sınavdan sonra bebiş istiyom ya martta sınavım önümüzdeki ay başlayayım olmazsa
afiyet olsun canım
sağol beybi

canım yarın misafirlerim gelecek onlara yemekler yaptım hazırladım pazar akşamı da misafirlerim gelecek çiğköfte yapılacak onların tadına bakarım o da kaçamak sayılır o yüzden değilse diğerleri sorun değil tatlım zaten hazır gıda mümkün olduğunca sıfır

bi bakayım resim çekebilirsem atayım sabah hava çok karanlık oluyo ışığı açıp çıplak çıplak evin içinde gezmek istemiyom ama flashla halletmeye çalışırım artık
vitamin gibi bişeyse bi yan etkisi yoktur ozaman kullanayım bakayım bende
Gelsen iyiydi ya tabi yine sana kalmış bu uygulama 30 günlük ve motivasyon sağlayalım diye bide kaçamaksız daha iyi kilo verildiğini görmek biraz kara geçcez yani bu ay :))
iyi bi girişimde bulunmuşsunuz canım güzel olur
ama dedim ya ben akşam yemiyorum oyüzden sabah karnımı doyurmak istiyorum

İyi hadi sevindim cnm her nekadar rakip olsak ta aynı şey için savaşıyoruz inşallah yarın istediğimiz sonuçları alırız:)

Tamam kaptancım kural kuraldır taviz veremeyiz yicem diyosun madem hiç yazamayım gruba kötü örnek olmayalım adı üstünde 0 kaçamak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…