Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugünkü menüm
Sabah öğle
2 haşlanmış yumurta
4 bıldırcın yumurtası haşlama
Evde kalanı yaptım başka yiyen olmayınca
2 küçük dilim peynir
Çay
Akşam
Tavuk gogus yağsız baharatlı
Cacık
Ara
Yarı sutle Türk kahvesi
Yatmadan yulaf kepekli yogurt bi kasıkta chai koyarim icine
Beşi bi yerde çayı
Su 2.5 litre
2 saat yokuşta yuruyus ne soğuktu ama
100 mekik
30 dakika pilates
toplight
morordek

Senin kilo durumları nasıl??
Yemek düzenini oturtabildin mi??
Ebrucum kendime çok kızdım yaaaa sen neleri başardında iki yağı eritmeyemi korkuyorsun dedim kendime fırça attım iki gündür geceden hazırlıyorum dolaba koyuyorum işe götürüyorum 2 gün önce 77 kilo olduğumu görünce6 aya kadar 18 kilo vermeliyim düğün var düğünnnn

kızlar hamile kalmak için doktor 3 ay önceden folik asit kullanmaya başla dedi
bu nasıl bişey bi yan etkisi var mı

Kullanmalısın canım. Ciddi bi yan etkisi yok. Ben gebeligin ilk zamanlarında kullanmıştım ama cçok uyku yaptı bende

yarın tartı günü çok heycanlıyım bu hafta hiç tartılmadım bakalım nasıl çıkacakkk
akşam herkes bitki çaylarına yüklensin en azından 1 fincan yeşil çay içelim kızlarr

Ben iyi içtim bugün bitki çayı ödem çayı ve bol bol su ve detoks yaptım eğer gitmezse yapcek bişey yok. insaallah 74 keri görürüm yaa...
tarti fotosu atiyoruz demek bende cekeyim o zaman yarin

[QUOTE GÖtoz-pembe, post: 49104333, member: 644567"]ayy bebek diyince heycanlanıyorum yaa

Ben de.... ben de... inşallah sizden biriyle gebeligimiz aynı ana denk gelirde gebedaş oluruz:))))))
azaydidem
candy_candy @wendigo[/QUOTE]
anamm ben diyet topiğini kapatım gebe topiği açımm bari bu ne bütün hatınlar bebe istiyo

Fikir mi değiştirdin cnm ben de seni gruba yazmıştım tedavi olurken burda devam etcektin

[QUOTE GÖtoz-pembe, post: 49104333, member: 644567"]ayy bebek diyince heycanlanıyorum yaa

Ben de.... ben de... inşallah sizden biriyle gebeligimiz aynı ana denk gelirde gebedaş oluruz:))))))
azaydidem
candy_candy @wendigo[/QUOTE]
Insallah canim rabbim izin verirde ama ben burdan ayrilmam heralde saglikli beslenmeye kilo vermeye devm etmek istiyorum yada sabit kalabildigim kadr kalmak istiyorum

Bgunku menum safprotein gunu
Kahvalti
2 haslanmis yumurta
Kk light suzne peynir
1 kupa 5'i bi arada form cay

Arada 1.5 kasik chiali 4 kasik yogurt
1 kupa 5'i bi arada cay
Su

Aksam
3 firinda baget
1 bardak zero
1.5 salatalik tursusu
1 kasik yogurt

Arada
1 kupa sinameki
1 kupa 5'i bi arada cay
Su

Su toplamda 2.5 lt
Spor 1 saat pilates heryerim cok agriyo karnimda da sanci var sistim regl olmam lazm olamiyorum insallah sabah kilo vermia olrak uyanirim yinede
toplight morordek inatettimolacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…