- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.701
Ebrucum kendime çok kızdım yaaaa sen neleri başardında iki yağı eritmeyemi korkuyorsun dedim kendime fırça attım iki gündür geceden hazırlıyorum dolaba koyuyorum işe götürüyorumSenin kilo durumları nasıl??
Yemek düzenini oturtabildin mi??
kızlar hamile kalmak için doktor 3 ay önceden folik asit kullanmaya başla dedi
bu nasıl bişey bi yan etkisi var mı
Yan etkisi yok canım, kullanmaya başla bence. Bebegin sinir sistemi ilk 3 ayda olustugu icin folik asit önemli diyorlar. Günlük vitamin alıyormussun gibi düsün
yarın tartı günü çok heycanlıyım bu hafta hiç tartılmadım bakalım nasıl çıkacakkk
akşam herkes bitki çaylarına yüklensin en azından 1 fincan yeşil çay içelim kızlarr
Dimi ama :)off resmen onur meselesii
benim bi arkadaşım var hamile 9. aya girdi
ilk 2 ay 5 kilo vermiş mide bulantısından
şimdi +12 kilo aldım dedi
benim nasıl olcak acaba yaa
canım geçmiş olsun inş toparlarsın bi an önceSuan hastanedeym kolumda serum var kist icin kullandgm ilaclar agir gelms midem acayip agriyo yarin tartilamzsam simsiden soliyim 66.2 kaptanimtoplight mezun olmak istyrm
Çok açsan iç cnm kaçamak olmasın sonraTelden alıntı yapamıyorum salatamı yedim 18.45 te bittişimdi açlıktan ölecekken 5 i 1 yerde çay içicem tarçınlı süt konusunda emin değilim
[QUOTE GÖtoz-pembe, post: 49104333, member: 644567"]ayy bebek diyince heycanlanıyorum yaa
Fikir mi değiştirdin cnm ben de seni gruba yazmıştım tedavi olurken burda devam etcektinIyi aksamlar canlar bugun pek bi mutluyumsanrm artk mezun oluyorum sizde biktiniz benden farkndayim o zaman hemen menumu yazayim
Sabah
2has.yumurta
Peynir zeytin
Domates salatalik
Ogle
1kase yulaf ezmeli yogurt
Aksam
1kase brokoli corba
3yk mantar sote
Bol yesill salata
Su2.5litrr
Spor45 dakika yuruyus
morordek toplight
Geçmiş olsun cnmSuan hastanedeym kolumda serum var kist icin kullandgm ilaclar agir gelms midem acayip agriyo yarin tartilamzsam simsiden soliyim 66.2 kaptanimtoplight mezun olmak istyrm
[QUOTE GÖtoz-pembe, post: 49104333, member: 644567"]ayy bebek diyince heycanlanıyorum yaa
Ayy simartiyorsun beniNe tatlı bi gebesin ya ne güzelde açıklamış:)
Haber verdigin iyi oldu canim ben artik ciddi ciddi meraklanmaya başlamıştımKızlar Nilgün un evinde tadilat varmış. Heryeri kırıp döktüler. Sularda yok . Çok yoğun mus yani. Hepinize selamı var..
merak edenlere duyrulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?