- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.741
Regl olamadım artı da cıkıyorum nedeni baska sey olmasınnnnn hayırrrrrrrrrrrrrrolsa anlatdım dımıbsahnur toplight
Regl olamadım artı da cıkıyorum nedeni baska sey olmasınnnnn hayırrrrrrrrrrrrrrolsa anlatdım dımıbsahnur toplight
Mehtean gibi bir ileri iki geriiişbunlar hep franbuazlı yemedıgımden oluyor yıyınce tık tık dusmustummmm
Ciddi ciddi 77 misin, bildirim olarak yazayım mı yazmayayım mı emin olamadım ya :)Yahu 77 nedır yaaaadelirmemeknelde degıll sınır kupuyum şunanda
Onlar Dukancı, Karatay falan dinlemezler, yersen gözünün yaşına bakmazlar gibi geliyorkızlar özellikle dematilda34 öğlen yemeğinde lahmacun var napayım yiyim mi lahmacuna karatay bile olur verdi ama insaflı olun accık gözünüzü seveyim
Bu hamilelik takvimindeki bebek ne kadar komik ya butun hafta bakar bakar gülerim ben bunaBizim şapşik ördek de böyle degildir umarım
Onlar Dukancı, Karatay falan dinlemezler, yersen gözünün yaşına bakmazlar gibi geliyorZaten artı gelmissin yeme bence
Saol cnm dün mağazaya gidip dar bir kot denedim 28 beden çok rahat oldu ama biraz göbekten sıkıntı var 2 sezeryandan sonra biraz zorlayacak gibi beni yokuşta yuruyus yuruye ancak bacak inceltmisim ama bundan sonra göbeğe daha ağırlık veriyorumal geçti beni
tebriklerrr
yaa cidden bilmiyorum dikkat ediyoruz hedefe az kaldı ya oyüzden vücut direniyor sanırımnapalım canım sen söyle, spora mı versek kendimizi? zaten yediklerimize dikkat ediyoruz daha ne yapalım bilemiyorum
Ben de diyetteyken Karatayımsı bi seyler yapmıstım aslında, ama simdi Karatay görse yediklerimi keser beni muhtemelençok güzel bi açıklama, karatayla bi betüş kilo veriyo gerisi yalan
Daha ne kadar gidebilir dedikce her hafta beni şaşırtıyorsun hatun
Ahah tepkine çok güldüm yaal geçti beni
tebriklerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?