- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.901
Benim hic kusma vs olmadi ilk aylar. Bulanti da cok az oldu. Yani ilk 3 ay kilo verenler duydum ama ben 1 kilo almistim bile. 12. haftadan sonra cok aldim 3 kilo birden. Iste hep "ya hamileyim canim istiyor" moduna girdigim icin oldu, cok pismanim5. aya kadar pek alınmıyor aslında biraz ağır dan al cnm ama tadını da çıkar kendi nede eziyet etme ye ama tadımlık ye bari çünkü yakında sen bile nası kilo aldığını anlamıcaksın
öğretmen gibi yazmışsın da ne bilim öyleme geldi
oke canım, attım favoriye
gözleme mi oıspanaklı hemde Allahım sana geliyorummmm
canım ben ilk oğluımda 5. ayda 7 kg almıştım dr şok geçirmişti sakın benim gibi yapma tatlımYa ben aradaki kacamaklar olmadan ana ogunlerimi yazabilirdim anca. Sabahlari genelde yumurtali bir kahvalti yapiyorum. Eger evdeysem kahvalti gec oldugu icin ogleyin biraz atistirip aksam da sebze yemegi ya da köfte tavuk gibi seyler yemeye calisiyorum. Yogurt mutlaka yiyorum her gun. Ama aralarda atistirmaliklarim sacma olabiliyor
Ben daha anca 5. ay içindeyim kibu böyle olmaz.
4
Ben sabah gormedim pdr'nin kilo bildirimini kaptanim. Oglene dogru bildirmis diye okudum az once.. Ama gozumden kacmis da olabilir.
2016 yılının ilk şampiyonunu açıklıyorum
T tatlitambak
İradesizlik şampiyonu
Boşver kusma mış olman daha iyi cnm pişman olma ne gerek var tadını çıkar biraz takma bu kadar cnm benim bundan sonra biraz daha dikkat edersin olur gider :)Benim hic kusma vs olmadi ilk aylar. Bulanti da cok az oldu. Yani ilk 3 ay kilo verenler duydum ama ben 1 kilo almistim bile. 12. haftadan sonra cok aldim 3 kilo birden. Iste hep "ya hamileyim canim istiyor" moduna girdigim icin oldu, cok pismanim
Gözleme cnm yani delecek affedecek yer yok benim kadar çabalamadın tambakcım çok üzüldümAma tam buğday unu ndan yaptım di ben...
Bakalım görücez artık hergün ilan etcem burdan iradesizlerin ne hale geldiğini görecekler alınmaca yokAyyy ne kötü bi şampiyonluk bu yaaa...
Zaten listede ben varsa bu da benim olmalıydı biliyorum ben kendimi. Ama benden sonra
ebrusonmez gelecek biliyorum kiiii
Bu zamana kadar gittiklerimde hep normal artmisti ama bi sonraki gidisimde bence benim doktor da şok olacakcanım ben ilk oğluımda 5. ayda 7 kg almıştım dr şok geçirmişti sakın benim gibi yapma tatlım
Insallah bakalim asıl olay bundan sonra basliyor... Ben de mi katilsam sizin sıfır kacamak grubunaBoşver kusma mış olman daha iyi cnm pişman olma ne gerek var tadını çıkar biraz takma bu kadar cnm benim bundan sonra biraz daha dikkat edersin olur gider :)
Hamiş hamiş yersen bide nası kıycam ben sana sen menü yaz en iyisi çok pis eleştirelim seni belki yemezsin :))Bu zamana kadar gittiklerimde hep normal artmisti ama bi sonraki gidisimde bence benim doktor da şok olacakben de sendenim yani kaptanım
Insallah bakalim asıl olay bundan sonra basliyor... Ben de mi katilsam sizin sıfır kacamak grubuna
Canım benim o mantar daki patatesleride yememişsin dir umarım. kilon bundan sonra tık tık düşecek çünkü hiç kaçamağın olmucak sabret bu hafta belli olur :)makarna içinde alkışlar sana gelsin
Candy'cim şimdi normal zamanda 15 günde bi ye ama bu ayın özelliği 0 kaçamak yani sana şimdi buna izin verirsem grubu dağıtayım daha iyi yani zaten kilo da gitmemiş daha sağlıklı şeyler et salata ye mesela cnm lütfen
Bu arada kizlar menulerime yazmayi unutmusum ben 3 gundur maydonoz kürü yapiorum cok yarari var benim yuzum sivilce ve izleriyle dolu cilde iyi geliyomus bagirsaklari calistiriyomus toksinleri attiriyomus karaciger yaglanmasina fln iyi geliyomus en gzel yani zayflamayada yarari varmis
Ben maydonoz sevmeyen biri olrak burnumu tikayarak iciyorum dusunun halimi ama icilmicek gibi degilmis ictikce alisiyorum
Bu arada dun gece yatmadan 30 dkika leslie yaptim ama menumu ve sporumu daha once yazdgim icin ekleyememistim
dun 1 saat pilates
30 dakikada leslie yapmis oldum
Heryerim agriyo ama devm
Hahaha koptum ya
Gözleme cnm yani delecek affedecek yer yok benim kadar çabalamadın tambakcım çok üzüldüm
olsun bu bi sampiyonluk taaaammmi
Tamam dün yemedin tamam sabah yedin ne anlamı kaldı cnmCanim ben dün 1 tepsi börek yaptım ve yemedim . Evde kiler yedi bitirdi.ama bunu unutmuştum yedikten sonra aklıma geldi
Sana ne demeli patates niye yedin kaçamak patates yazmıştımhayata iyi tarafından bakmak gerek
bence sen bunu artık kaçamak yapabilirim olarak değil de ben de bugünden itibaren 1 ay kaçamaksız diyet yapıcam diye değerlendir
Evet oyle yapalim bence de ben menu yazayim bundan sonraHamiş hamiş yersen bide nası kıycam ben sana sen menü yaz en iyisi çok pis eleştirelim seni belki yemezsin :))
Canim ben dün 1 tepsi börek yaptım ve yemedim . Evde kiler yedi bitirdi.ama bunu unutmuştum yedikten sonra aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?