Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

1. Dün 12:39
    Konu Sahibi : seaBahAR

2. matilda343EkimB:73.6 Gcel:68.0 Hedef: 55Üye

evet canım öyle yapıcam. öğleden sonra ve akşam da ara yapmicam bugün. öğlen mantarlı et sote ve salata var yoğurtla tabi. akşama ızgara hellimli salata yoğurt. bu gün çok zor geçecek gibi

peki kestane çünkü kestane yeme gibi bi planım var cuma akşamı falan ceviz kaçamak olsaydı ilk elenen bendim
    Anlaşılan sonuna kadar şansını deniceksin
    Candycim kestane dahil nişasta içeren tüm yiyecekler de dahil :))

haydaaa.. yapacak bişey yok ama ben devam edicem kaçamaksız 31 Aralık'a kadar. o gün de kestane yicem

yanarım yanarım lahmacunuma yanarım

kızlar büşra gelmedi listeyi ekliyorum

Yok canım birakmam zaten sağlıklı diye yaptım eve artık beyaz un almıyorum.. Bu tarz şeyle en iyi sabah kahvaltı da olur. Ve öğlen akşam dengeledigimi düşünüyorum

Merhaba kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize ayri ayri teskkur ediyorum
Bugun daha iyiyim full yatiyorum
Kilo verenleride tebrik ediyorum

Ben artk mezun oldum inanamiyorum
Herkezin emegi var tabiki kilo vermemde hepinizi cok seviyorum tesekkur ediyorum
Hikayemi yazdigim zaman etiketlerim okursunuz artik veda konusmasi gibi oldu sanki ama ben yine burdayim gitmiyom belki 5li rakamlari gorurum diye

canımmezun olsan da seni bi yere göndermiyoz haberin olsun tatlım ona göere
iyi olduğuna sevindim tatlım

Ya bugün çok yoğundum vali yardımcısnın yanındaydım yazamadım o yüzden. Yine takdir sizin.
65,5 /63,9/ yüzde 2,4
Kaptanim son liste ekleme 6miydi 8miydi emin olamadim o yuzden ekledim busranin kilosunu da listeye paylasim alaninda sorun olmaz umarim sen de bi kontrol edebilir misin musait olunca.. misafirin var gelemezsin belki diye ekleyiverdim ben toplight

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…