- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #223.941
Canim listelerin son eklenme zamani 8 ama eklerken kilo farkını yazmamisiz.Kaptanim son liste ekleme 6miydi 8miydi emin olamadim o yuzden ekledim busranin kilosunu da listeye paylasim alaninda sorun olmaz umarim sen de bi kontrol edebilir misin musait olunca.. misafirin var gelemezsin belki diye ekleyiverdim bentoplight
E ye o zaman işyerinin cnmÇok acıktım
Ayy çok canım çekti..
Tebrik ediyorum kuzum. Emeline ulaştın. Darısı başımıza. Tabiki gitmiyorsun bi yereeeMerhaba kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin hepinize ayri ayri teskkur ediyorum
Bugun daha iyiyim full yatiyorum
Kilo verenleride tebrik ediyorum
Ben artk mezun oldum inanamiyorum
Herkezin emegi var tabiki kilo vermemde hepinizi cok seviyorum tesekkur ediyorum
Hikayemi yazdigim zaman etiketlerim okursunuz artikveda konusmasi gibi oldu sanki ama ben yine burdayim gitmiyom belki 5li rakamlari gorurum diye
Ana Ogün makarna olduğu için açıkmış indir yanında da biraz tavuk olsaydı acikmazsdin cnm kh ler çabuk eritildigi için tokluk süresi de az oluyoMerhabalar. Bugünkü menümü paylaşayım kızlar
Sabah; Tava yumurta, 1 Kk keçi peyniri, domates, şekersiz çay, 1 dilim zerdecalli ev ekmeği
Ogle: 2 minik biber dolmasi (yagsiz) ve ayran
Aksam: 3 kaşık sade makarna, yoğurt
Bugün proteini az aldığımdan şuan kendimi çok aç hissediyorum kızlar... Eve gidince 1 mandalina, 1 bardak tarçınlı süt düşünüyorum. 25 dakika yürüdüm. Şu şuan 1 lt ama Yatana kadar 2 olacak.Zayıflayan tüm fistiklari kutluyorum. Ben bu hafta çok da kasmamama ve pek diyet psikolojisinde olmamama rağmen 1 kilo verdiğim için pek mutluyum.
Canim 23 yasina girdim 13 kasimda 4 bucuk senelik evliyim 1 tane kizim var 3 bucuk yasinda sen evlisin anladigim kadariyla senin yasin kac cocuk varmiDidem senin yaş kaç evlilimisin çocuk var mı böcüğüm bi deyiver
olemi ya napsamki bilemedim regl dun olmam lazmdi olmadim hamilelik suphemde varla yok arasi off nolcak ki ya maydonozdan bak smdi canm skldimaşallah yaaa süper gidiyor
yedim patatesleriondan mı acaba veremedim
makarna da tam buğdaydı üstelik
yok et yiyemem param kalmadıçorbayı içtim ayran yedim ama az daha geç kalsaydın yiyebilirdim her an yemin ediyorum uçurumun kenarındayım düştüm düşücem
canım maydanoz kürünü nasıl yapıyorsun? bi de hamile kalmaya çalışıyorsan yapmaman gerekiyormuş haberin olsun
ilahi matilda cok guldurdun beni2016 yılının ilk şampiyonunu açıklıyorum
@tatlitambak
İradesizlik şampiyonu
2.Şampiyonumuz
@candy_candy
İradesizlik 2. şampiyonumuz
Yap canım sende hem kolay hem çok lezzetli linkini atmıştım arka sayfalarda varAyy çok canım çekti..
Tadı nası oldu cnm pancarlı da denemelisin
Çok genç evlenmişsin ve bana göre de çok gençsin cnm Kıyamam ya sana da bebişin deCanim 23 yasina girdim 13 kasimda 4 bucuk senelik evliyim 1 tane kizim var 3 bucuk yasinda sen evlisin anladigim kadariyla senin yasin kac cocuk varmi
olemi ya napsamki bilemedim regl dun olmam lazmdi olmadim hamilelik suphemde varla yok arasi off nolcak ki ya maydonozdan bak smdi canm skldi
ilahi matilda cok guldurdun beniayriyetten gozumu korkuttun vala yapmak istesemde yapamam artik kacamak fln
Kesinlikle medusacim,karbinhidrat midede hızlı kırıldığından dolayı kan şekerini dengesizlestiriyor. 18.30 da yarım muz,1 cay bar süt( İkisinin de uzeri bol tarcinli) ve 6 çiğ fındıkla Şuan çok daha iyiyim.Ana Ogün makarna olduğu için açıkmış indir yanında da biraz tavuk olsaydı acikmazsdin cnm kh ler çabuk eritildigi için tokluk süresi de az oluyo
Çok sevdim keşke öğlende hafif protein olsaymis. Biliyorsun ogun atlamak metabolizmanın her yediğini depolanmasına sebep oluyor.Menüm
Sabah 2 yumurtadan peynirli omlet domates salatalık salata
Ara 1 tarçınlı elma 1 sütlü kahve
Ara yoğurt salatalık
Akşam pancarlı kinao salatası
Su 2 litre
Spor şimdi yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?