Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyi akşamlar canlar bugünkü menum:
Sabah: 1 minik muz, 10 çiğ fındık, 1 yk yulaf ve 125 ml sütten oluşan harika bir kahvaltı
Ogle: Mas fasulyeli, ton balıklı yesil salata, yayla çorbası
Ara: 2 mandalina
Aksam: Henüz yiyemedim antremanda olduğum için ama muhtemelen salata, yogurt olacak.
Su: 2.5 lt Spor: 25 dk yuruyus toplight KumraL_KrakeR @toz-pembe matilda34 azaydidem

Kesin
Evet kuzucum, ama yağını peçeteye sildim hep, farklı tat istiyo insan artık ya
Kesinlikle katılıyorum kuzum hani ben kaç gündür sıkılıyorum sıkılıyorum diyordum ya tamamen bundandı. Sürekli yoğurt, tavuk, balık çok sıkılmıştım bende artık kalorileri ne dikkat edip abartmadan farklı şeyler deniyorum. Eğer ertesi gün tartılip sonucumu etkilemediyse beslenme planı ma ekliyorum. Mesela annem kendisine ayva reçeli yapmış çok az şekerli neredeyse şekersiz bir reçel bazen sabahları 1 tatlı kaşığı yoğurdumu ya da yulaf li sürüme ekliyorum. Hiç de etkilemiyor.

Yalnız kalori den ziyade içindeki şeker ve yag oranına bakmalısın caaaanim. Üzgünüm ama bence diyete pek uygun bir menü değil. Sanki kilo alma menüsü gibi geldi bana

Gayet güzel bi menü 72 yi garantilemişsin cnm

Bugünkü menüm
Öğle
2 yumurtadan naneli pul biberli peynirli omlet
Elma salatalık ve marul da n oluşan salata
Arada acikmadin bise yemedim
Akşam
Bol yeşillik limonlu (semizotu roka ve marul küçük havuc)
Üzerinde 2 adet kofte
Cacik
Ara meyve
Su 2 lt
1.5 saat yuruyus pazar taşıma
100 mekik 1 dakika plank
toplight @ morordek

Canım senin bu menüleri bizim kızlar uygulasa açlıktan bayılırlar. Bence herkes kendi kan değerleri, yaşam stili ve beslenme tarzına göre kendi özel planını yapmalı.

canim menun cok gzel 72 grursun pazartesiye kesin

Canım senin bu menüleri bizim kızlar uygulasa açlıktan bayılırlar. Bence herkes kendi kan değerleri, yaşam stili ve beslenme tarzına göre kendi özel planını yapmalı.
Valla ben hala bayilmadim canim hemde leslie mekik flnda yapiyorum hemen hemen hergun haftanin 2 gunude pilates yapiyrum suanlik bayilmadim ilerde ne olur bilemem ama kesinlikle herseyi arastirip listeye ekliyoruz ayse bizede soruyo napalim ne yiyelim bu hafta fln dye sevip sevmedigimizi fln soruyo mesela aksam meyve bana yaramiyo bazi menulere aksamlari meyve koymuyo koysada ben yemiyorum mesela zaten kendimize gorede ayarliyruz menuleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…