- 3 Aralık 2016
- 6
- 7
- 6
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.041
Canım sucuk kayseri sucuğu mu hani diğerleri kaçamak sayılıyor ya
Kesinlikle katılıyorum kuzum hani ben kaç gündür sıkılıyorum sıkılıyorum diyordum ya tamamen bundandı. Sürekli yoğurt, tavuk, balık çok sıkılmıştım bende artık kalorileri ne dikkat edip abartmadan farklı şeyler deniyorum. Eğer ertesi gün tartılip sonucumu etkilemediyse beslenme planı ma ekliyorum. Mesela annem kendisine ayva reçeli yapmış çok az şekerli neredeyse şekersiz bir reçel bazen sabahları 1 tatlı kaşığı yoğurdumu ya da yulaf li sürüme ekliyorum. Hiç de etkilemiyor.Evet kuzucum, ama yağını peçeteye sildim hep, farklı tat istiyo insan artık ya
Yalnız kalori den ziyade içindeki şeker ve yag oranına bakmalısın caaaanim. Üzgünüm ama bence diyete pek uygun bir menü değil. Sanki kilo alma menüsü gibi geldi banaAmaç : zayıflamak taaaaaammmiiii caniimmmmsabahın karanlığında kim yapacak yemek akşamda yorgun geliyorum çalıştığım yerde kantin var hem sağlıksız herşey hemde harammıyla helaliylemi uğraşacam bebek mamasını 1 saklama kapı bir kaşık alıp gidiyorum bebek mamasının kavanozunun üzerindeki etiketi çıkarıyorum sonra siyah plastik poşete sarıp buzdolapa koyuyorum sonra etrafııı gözetleyip hepsini saklama kabına koyup mikrodalgada çekinmeden utanmadan ısıtıp yiyorum taaaammmiiii caniiiiimmm bu kadar eziyete kesinnn zayıflarımmm ahanda burayaaa yazıyorummm
Gayet güzel bi menü 72 yi garantilemişsin cnmİyi akşamlar canlar bugünkü menum:
Sabah: 1 minik muz, 10 çiğ fındık, 1 yk yulaf ve 125 ml sütten oluşan harika bir kahvaltı
Ogle: Mas fasulyeli, ton balıklı yesil salata, yayla çorbası
Ara: 2 mandalina
Aksam: Henüz yiyemedim antremanda olduğum için ama muhtemelen salata, yogurt olacak.
Su: 2.5 lt Spor: 25 dk yuruyustoplight KumraL_KrakeR @toz-pembe matilda34 azaydidem
Ayşe nin diyetini yapsana değişik şeyler buluyo bize farklı tatlar :)Evet kuzucum, ama yağını peçeteye sildim hep, farklı tat istiyo insan artık ya
Ayşe nin diyetini yapsana değişik şeyler buluyo bize farklı tatlar :)
Eeeee ne dıyordukkk
İnşallah canım valla kışın çok yavaş gidiyor ya aylardır 72 yi gormedimGayet güzel bi menü 72 yi garantilemişsin cnm
Napayim sikilmayalim diye değiştiriyorsunuz menüleri surekli 4 menumuz olacak aylık uygulayacağızCanım evde olsam yaparım da onda hep bi alma-yapma işi var, çalışmadan dolayı ve aile birliğini etkilememek adına dukan daha iyi gidiyo şimdilik
Canım senin bu menüleri bizim kızlar uygulasa açlıktan bayılırlar.Bugünkü menüm
Öğle
2 yumurtadan naneli pul biberli peynirli omlet
Elma salatalık ve marul da n oluşan salata
Arada acikmadin bise yemedim
Akşam
Bol yeşillik limonlu (semizotu roka ve marul küçük havuc)
Üzerinde 2 adet kofte
Cacik
Ara meyve
Su 2 lt
1.5 saat yuruyus pazar taşıma
100 mekik 1 dakika plank
toplight @ morordek
Ya hayatım franbuaz yok işte sıkıntı orda mı bılemedımmm gala regl yok bu aradaFrambuaz diyoduk şekerim, atıyo musun bakim artıları??
Anladım cnm olsun kilo verde zAten ne kalmış şurdaCanım evde olsam yaparım da onda hep bi alma-yapma işi var, çalışmadan dolayı ve aile birliğini etkilememek adına dukan daha iyi gidiyo şimdilik
Az kalmış ama görürsün inşallah biran önceİnşallah canım valla kışın çok yavaş gidiyor ya aylardır 72 yi gormedim
Ben yapıyom daha ölmedim ya :))Canım senin bu menüleri bizim kızlar uygulasa açlıktan bayılırlar.Bence herkes kendi kan değerleri, yaşam stili ve beslenme tarzına göre kendi özel planını yapmalı.
Test yaptın mı cnmYa hayatım franbuaz yok işte sıkıntı orda mı bılemedımmm gala regl yok bu arada
canim menun cok gzel 72 grursun pazartesiye kesinİyi akşamlar canlar bugünkü menum:
Sabah: 1 minik muz, 10 çiğ fındık, 1 yk yulaf ve 125 ml sütten oluşan harika bir kahvaltı
Ogle: Mas fasulyeli, ton balıklı yesil salata, yayla çorbası
Ara: 2 mandalina
Aksam: Henüz yiyemedim antremanda olduğum için ama muhtemelen salata, yogurt olacak.
Su: 2.5 lt Spor: 25 dk yuruyustoplight KumraL_KrakeR @toz-pembe matilda34 azaydidem
Valla ben hala bayilmadim canim hemde leslie mekik flnda yapiyorum hemen hemen hergun haftanin 2 gunude pilates yapiyrum suanlik bayilmadim ilerde ne olur bilememCanım senin bu menüleri bizim kızlar uygulasa açlıktan bayılırlar.Bence herkes kendi kan değerleri, yaşam stili ve beslenme tarzına göre kendi özel planını yapmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?