- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.061
Naber dido gönderiyom şimdi menüyücanim menun cok gzel 72 grursun pazartesiye kesin
Valla ben hala bayilmadim canim hemde leslie mekik flnda yapiyorum hemen hemen hergun haftanin 2 gunude pilates yapiyrum suanlik bayilmadim ilerde ne olur bilememama kesinlikle herseyi arastirip listeye ekliyoruz ayse bizede soruyo napalim ne yiyelim bu hafta fln dye sevip sevmedigimizi fln soruyo mesela aksam meyve bana yaramiyo bazi menulere aksamlari meyve koymuyo koysada ben yemiyorum mesela zaten kendimize gorede ayarliyruz menuleri
Cnm hoşgeldin kaptanımız yok şuanda cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topigi ne Yazmalı yın aslındaBana cvp vermediniz ama hepiniz ortak listemi hazirliyorsun ben nereden başlayacağımı bilmiyorum
Tamam teşekkürlerCnm hoşgeldin kaptanımız yok şuanda cuma zayıflama yarışmasına katılmak isteyenler topigi ne Yazmalı yın aslında
Canım şimdi biz bütün konuşmalarımızda burdan yapmıyoruz whatsapptanda da gorusup bi haftalık menüyü hazırlamadan önce beraber konuşuyoruz yiyeceklerin etkileri kalorileri sevdiklerimiz yediklerimiz bize yarayıp yaramadığı gibi konuları konuşup menü hazırlıyoruz listede alternatif aralar ve ana öğünler oluyo ama ücümüzün ortak yanı sabahı zaten öğleye doğru yapmamız geç kalkıyoruz çünkü şahsen ben erkenden kalksam sabah yiyemiyorum ama menulerde butun ogunler VarCanım senin bu menüleri bizim kızlar uygulasa açlıktan bayılırlar.Bence herkes kendi kan değerleri, yaşam stili ve beslenme tarzına göre kendi özel planını yapmalı.
Sus kız allah korusunnnnn tobe deeeTest yaptın mı cnm
Iyidir canim bomba gibi geliyo menum birazdan merak etmeNaber dido gönderiyom şimdi menüyü
Sen kendin demedin mi bacım tövbe tövbeSus kız allah korusunnnnn tobe deee
Canim hosgeldin, bizim takim cok kalabalik ama kaptanimiza bi danismak lazimMerhaba adim Ayşin 28 yaşındayım ve 76 kg 160boyundayim ocakta nişanim var ocağa kadar en az 6-7kg vermem lazım araniza katılmak istiyorum
Kolay gelsin cnmIyi geceler kizlar
Yarin ve pazartesi benim icin cok yogun bi gun olacak. Sabahtan sınav gorevim var, ogleden sonra da arkadasimin nişanı icin Eskisehir'e gideceğiz. Pazartesi sabah dönüp ogleden sonraki gozetmenlige yetisecegim. Pazartesi gunu 2 sınav varIsin ozeti ben taaa pazartesi aksama kadar gelemezsem beni merak etmeyin tatlislar, yogun gunlere akiyorum yarindan itibaren
İşte alah korusun dıyorum korktum bırdennnnSen kendin demedin mi bacım tövbe tövbe
Kolay gelsin kaptanım supurgeye binmisiniz havalar burda soğuk malum usutmeyesiniz siz en iyisi araçla gidinIyi geceler kizlar
Yarin ve pazartesi benim icin cok yogun bi gun olacak. Sabahtan sınav gorevim var, ogleden sonra da arkadasimin nişanı icin Eskisehir'e gideceğiz. Pazartesi sabah dönüp ogleden sonraki gozetmenlige yetisecegim. Pazartesi gunu 2 sınav varIsin ozeti ben taaa pazartesi aksama kadar gelemezsem beni merak etmeyin tatlislar, yogun gunlere akiyorum yarindan itibaren
Kiz oyle deme ben yurttayken bi kiz kendini bebek mamasina vermişti. her ogün tuketiyodu nerdeyse. aralarda yogurda gomuluyodu icine bi suru baharat atip. incecik oldu kiz gozlerimizin onunde.. kac yıldır da almadi masallah.. yag tuz acisindan dusuk oluyolar zaten. ama biraz kh oranları yuksek e okadar da goze alinabilir sonucta biyerden kalori lazim :) sonucta bebeklere yedirdigimize göre biz de yoyebiliriz.. ben arkandayim
Bebek maması nedir yani amac ne, niye?
Aman zaten beğenmedim tatsız tuzsuz birşeyYalnız kalori den ziyade içindeki şeker ve yag oranına bakmalısın caaaanim. Üzgünüm ama bence diyete pek uygun bir menü değil. Sanki kilo alma menüsü gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?