Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Slm kızlarlistede değilim ama yediklerimi yazayım yalnış beslenirsem fırça atın hiç çekinmeyin
Sabah
Mangolu shake
Öğle
2 kavanoz bebek maması(400 kalorilik) tatsiz tuzsuz birşey
Akşam
Bol limonlu salata
Izgara tavuk
3 litre su
1 saat tüm vucüt çalışdım fitnessda
1 saatde çenemi çalıştırdımbestfriendim geldi bugün oturmaya full konuştuk kesintisiz

Bebek maması nedir yani amac ne, niye?

Tabi cAnm tabiki hala rakibeyiz
Ama tambagada 2. sans vermistin bende sans istiyorummm bananeee
Bak şimdi beni burdan vurcanızı tahmin etmeliydim ona aralık ayına daha girmediğimiz iÇin vermiştim o şansı zaten böylece de vermemem gerektiğini de öğrenmiş oldum :))yani kısaca 2. şans yok
Zaten aralığında 15 inde yapmadın dimi cnm şurda başlayalı 2 gün olmuş yani ne diyim cnm kalanlara kötü örnek olmayalım dimi ama :)

Bebek maması nedir yani amac ne, niye?
Amaç : zayıflamak taaaaaammmiiii caniimmmm sabahın karanlığında kim yapacak yemekakşamda yorgun geliyorumçalıştığım yerde kantin var hem sağlıksız herşey hemde harammıyla helaliylemi uğraşacambebek mamasını 1 saklama kapı bir kaşık alıp gidiyorum bebek mamasının kavanozunun üzerindeki etiketi çıkarıyorum sonra siyah plastik poşete sarıp buzdolapa koyuyorum sonra etrafııı gözetleyip hepsini saklama kabına koyup mikrodalgada çekinmeden utanmadan ısıtıp yiyorum taaaammmiiii caniiiiimmm bu kadar eziyete kesinnn zayıflarımmm ahanda burayaaa yazıyorummm

Hıhhh öle olsun

Menümü de yazayım, günü kapattım inşallah

Sabah; greyfurt

Öğle; çay, Türk kahvesi, lahana salatası

Akşam; birazcık yağını peçeteye sildiğim sucuk, dukan krep, menemen, peynir, acı biber

Su; çok az, kızın bana lütfen hiç içesim gelmiyo, aklıma da gelmiyo

Spor; koşturmaca, yine misafirim var, ama toz-pembe hatrına yapacaklarım var yapınca yazayım

morordek toplight

Bunları yapıcam inşallah

Canım sucuk kayseri sucuğu mu hani diğerleri kaçamak sayılıyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…