- 14 Kasım 2015
- 1.379
- 3.098
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.021
Slm kızlarlistede değilim ama yediklerimi yazayım yalnış beslenirsem fırça atın hiç çekinmeyin
Sabah
Mangolu shake
Öğle
2 kavanoz bebek maması(400 kalorilik) tatsiz tuzsuz birşey
Akşam
Bol limonlu salata
Izgara tavuk
3 litre su
1 saat tüm vucüt çalışdım fitnessda
1 saatde çenemi çalıştırdımbestfriendim geldi bugün oturmaya full konuştuk kesintisiz
Bak şimdi beni burdan vurcanızı tahmin etmeliydim ona aralık ayına daha girmediğimiz iÇin vermiştim o şansı zaten böylece de vermemem gerektiğini de öğrenmiş oldum :))yani kısaca 2. şans yokTabi cAnm tabiki hala rakibeyiz
Ama tambagada 2. sans vermistin bende sans istiyorummm bananeee
Amaç : zayıflamak taaaaaammmiiii caniimmmm
Bebek maması nedir yani amac ne, niye?
Tabi cAnm tabiki hala rakibeyiz
Ama tambagada 2. sans vermistin bende sans istiyorummm bananeee
Hıhhh öle olsunBak şimdi beni burdan vurcanızı tahmin etmeliydim ona aralık ayına daha girmediğimiz iÇin vermiştim o şansı zaten böylece de vermemem gerektiğini de öğrenmiş oldum :))yani kısaca 2. şans yok
Zaten aralığında 15 inde yapmadın dimi cnm şurda başlayalı 2 gün olmuş yani ne diyim cnm kalanlara kötü örnek olmayalım dimi ama :)
Hıhhh öle olsun
Ayyy bak simdi nasil sevindirik oldum1 hak daha veriyom kız vicdan yaptım valla tambağa verip size vermemek olmucak
Hadi bakalım o zaman inşallah diyelim :)Ayyy bak simdi nasil sevindirik oldumtamamdir bundan snra yuzunu kara cikarmicam ozman
Masallahhhh supersinnnYine bi gezmede tüm pastalara hayır diyipçayımı içtim oturdum, bi maşallahınızı alırım
Maaşallah gurur kaynağı irade timsali güzel insanYine bi gezmede tüm pastalara hayır diyipçayımı içtim oturdum, bi maşallahınızı alırım
Masallahhhh supersinnn
Maaşallah gurur kaynağı irade timsali güzel insan
25 le başlayalım squata ozaman ne dersin 5 er 5 er arttırarak gidelim
akşamları da 100 ip atlayalım onu da 5 er 5 er artıralım
50 yatarak bisiklet hareketi hem karın hem bacak çalışıyor onda hergün yapalım bunları pazar günleri dinlenme olsun
Kıyamam ya üzülme vendicim bu emeklerin karşılığı sana eksi olarak dönecek cnmÇok acıktım ama yineakşam misafirim var yine of of.
Canım sucuk kayseri sucuğu mu hani diğerleri kaçamak sayılıyor yaMenümü de yazayım, günü kapattım inşallah
Sabah; greyfurt
Öğle; çay, Türk kahvesi, lahana salatası
Akşam; birazcık yağını peçeteye sildiğim sucuk, dukan krep, menemen, peynir, acı biber
Su; çok az, kızın bana lütfen hiç içesim gelmiyo, aklıma da gelmiyo
Spor; koşturmaca, yine misafirim var, amatoz-pembe hatrına yapacaklarım var yapınca yazayım
morordek toplight
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?