Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım misafirim vardı 12.30 da kalktılar, yapacak güç bulamadım İnan kendimde
anladım canım olsun sende bugün başlarsın çok vakit almıyor zaten squat 1 dk 100 ip atlama 3 dk 50 bisiklet 1 dakka
Sağol bibigimmm

Vay super sen neler yapmışsın canım harikasın böyle devam edersen incecik olacaksın gerçi zaten incesin de
ahh inşallah kuzucumm bu hafta 65 olmak istiyorum haftasonunu hafif geçirmem lazıımmm

anladım canım olsun sende bugün başlarsın çok vakit almıyor zaten squat 1 dk 100 ip atlama 3 dk 50 bisiklet 1 dakka

ahh inşallah kuzucumm bu hafta 65 olmak istiyorum haftasonunu hafif geçirmem lazıımmm
Hafta sonu hafif olursa 500 Gr artidan kurtulursun hafta içi zaten dikkatli son kesin olursun 65 totem yaptım hadi toz pembe hafta sonu ciss yemezsin 65 olacak

Hafta sonu hafif olursa 500 Gr artidan kurtulursun hafta içi zaten dikkatli son kesin olursun 65 totem yaptım hadi toz pembe hafta sonu ciss yemezsin 65 olacak
ayy inşallah yaaa tamam kararlıyım
haftasonu dikkat edicem
akşam kesinlikle yemek yok
yarın kahvaltı için kendime chıa puding yapayım gene.. eşime rica edicem evde kahvaltı yapalım diye
bide şu zencefilli zerdeçallı tarçınlı yoğurt küründen yemeyi düşünüyorum akşam eve gidince bu hafta öyle bi niyetim var
spor programına da uyucam
yıl sonu mezun olmak istiyorum artııkk

Gayet güzel olmuş tadinida begendinmi
Afiyet olsun bebiside yarasin çok faydali
Evet tadını da cok begendim, bol ekşili yaptım. Salatayı da baya bol yapmısım artık aksama da yerim
Selam kızlar
Hepinizi tebrik ederim 2. Liğimiz kutlu olsun bu hafta inşallah bunun üstüne çıkarız :)
morordek salata harika gözüküyo afiyet olsun
Tesekkur ederim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…