Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğretmen misin canım?

Bgunku menum safprotein gunu
Kahvalti
Disarda oldugum ickn ogle yemegi gibi oldu
6 7 serce parmagi uzunlugnda kofte
Az domates
1 bardak zero

Arada 1 kupa 5'i bi arada cay
Su

Aksam 3 firinda 3 baget
1 kase yogurt

Arada 1 kasik yulaf kepekli 1kase yogurt
Su

Su 2.5 lt
Spor
3 mill leslie

morordek toplight

Aranızdaaa benim kiloda olanınız varmı canlar 77 kgyum yarış yapalım ben çok seviyorum yarışmayı kim isterse hemen başlayalım
Dünkü menüm
Sabah
1 yumurta
1 domates
1 salatalık
Birazcık peynir
4-5 zeytin
1 dilim kepekli lavaş ekmeği
Öğle
1 avuç kiraz
1avuç yeşil can eriği
2 küçük dilim kavun
1 mango
Akşam
Kızımın hamburgerinden tırtıkladım
Yoğurt 1 kase
1 dilim kepek ekmeği
Taze fasulye
2 bardak çay
200 ml suiçmişimbütün gün şimdi taşlayın bakim bekliyorum son günlerde su içmiyorum hep unutuyorum
2 saat yürüdüm

Vay canına bebek maması diyeti ha. Benim çevremdeki kilo almak isteyenler geceleri mama yiyip yatıyor. Bana garip geldi hiç duymamıştım.
Bizim burda meşhur normalde 14 kavanoz yememiz gerekiyormuş kilo vermek için ben 2 kavanoz yemiştim sadece öğlende benim 2 çoçuk dünyaya getirmiş yarı rus yarı azeri sıska arkadaşım ne zaman kilo alsa sabah öğle akşam bebek maması yer zayıflarkadını kaç yıldır tanırım hiç aşırı killlu görmedim şimdi dahada zayıff azeri diyeti yapmış soruyorumda söylemiyorbende eskisi kadar samimi değilim artık bir diyeti giZleyecek kadar fena demekkive çookk kişi var mamayla zayıflayan bazılarının tadı güzelde bazısı çok berbat dünyaya geldiğine pişman eder adamı

Ayyy ebrusonmez cum ben nasıl telaşlığım düğün için bi görsen kaç tane elbise aldım daha tarih bile belli değil düşün yaniiigerçi o elbiseleri giymeyeceğimbaşka modeller arıyorum sankiii kendi düğünüm kardeşimden daha telaşlıyım önce bi zayıflayımdaaa ne ciciler alcam kendime ne ciciler ayyy zayıflık hayali bile çıldırttı kız beniii

canım su hatırlatma programları var ya onlardan mı indirsen 1 tane baya bi işe yarıyor bende en az 2 lt içiyorum

Bunları yapıcam inşallah

evet chıa puding yapıyorum canım aslında tahmin ettiğin gibi çıtır çıtır olmuyo jöle gibi oluyo
üst üste yiyince biraz midem bulanmadı değil tadından dedğil tadı güzem ama kıvamı ve görüntüsünden dolayı sanırım
bu hafta hurma diyeti yapcam zaten bütün gün hurma ve yoğurt bakalım nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…