- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.281
Geçmiş olsun cnm Allah şifa versin
Geçmiş olsun cnmKızlar hafta sonu d işlerimi yaptırmak geçti dünden beri de kızım hasta idi bugün Ateşlendi. Ateş 39 derece. Biliyorsunuz ben ateş düşürücü kullanmadan geçmesini bekliyorum haliyle de bayagi ilgileniyorum duş aldır bitkisel şeyler. Siliyorum falan bi de Nazi var. Daha doğrusu naz yapmaya bile hali yok. Pek bi halsiz. Oğlum ise 2 gündür sebepsiz şekilde tuvalete gitmiyor bulduğu yere yapıyor yani. Çok yorucu günler geçiriyorum hem ruhen hemde bedenen. Dua edin kızım için. Bu gece zor geçecek gibi.
Biliyorsunuz oturduğum oda da net çekmiyor. Mutfağa geliyorum orada ise daima donuyor telefon.. ben takım arkadaşlarıma haksızlık olsun istemiyorum ve takım içinde devam etmek istiyorum. Cuma bildirim yapıp izne ayrılabilirmiyim acaba.
morordek @toplight
Teşekkürler cnm
Test yapsana tatlim sen de rahatla biz de :)Karnımda sıslık var umarıö regl olamama sıslıgıdır 4 aylık bebekle nsparım ztn 2 cocugum var dusunmuyorum allah ısteyene versın ınsss
Canım yapmaya dahı korkuyorum ben de spiral var cooook dusuk ıhtımalll yapamammmm yuregım kaldırmazzTest yapsana tatlim sen de rahatla biz de :)
Merhaba canım.Boyun kaçIyi akşamlar. 2 hafta önce 8. gruba girdim. Ama motive olamadım. Kilo vermeye başladım ama biraz daha hızlı vermek istiyorum. Beni de aranıza alır mısın?
1 kilo vererek 70.6'ya indim.
Merhaba. Boyum 164 cm. Hedef kilom 65.Merhaba canım.Boyun kaç
Kötü haber vermek istemem ama 3. mü geliyor.. :))Hala regl olmadımm uc bucuk atıyorum 4 gun gectııııııı
Sende demişsin zaten..Karnımda sıslık var umarıö regl olamama sıslıgıdır 4 aylık bebekle nsparım ztn 2 cocugum var dusunmuyorum allah ısteyene versın ınsss
İyidir tatlım.SendenEbrucum maberr
Çok bi fazlan yokmuşş. Kaptanlar sana bilgi verir ama sanırım listede yer yok.Listeye girmeden bizimle olabilirsin.Merhaba. Boyum 164 cm. Hedef kilom 65.
Şükur canımmm aynı ilte yoğun devammm bıldıgın uzere bu hafta artı cıktım nedenı maglum canım sıkılıyor bu durumaİyidir tatlım.Senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?