Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızımın ateşi normal sınırlar içerisinde iken ben de yatar canlar... gece arada ugrarim ben pek uyku yok bana.
Ah ah gurbette olmanın zorluğu anlatılmaz. Bu sene tayinimiz ailemin yanına çıksın çok istiyorum (kaynana kudurur orası ayrı ama)
ya da 2 saatlik bir yere. Hakkımızda hayırlısı 7 ay kaldı kizlar

Ben anlarım cnm bende Ankarada tek başıma yim 9 yıldır iyi gexeler

Bu kadar stres yapma cnm vücut doğumdan sonra ancak bir yılda kendini toplarmis kendine zaman tanı biraz o iki ayda vermesede olur az az ver sağlıklı olsun kalıcı olsun rezene iciyordun bi ara oda siskinligide iyi geliyordu sanırım

Ciddi mi canım yaaa ben de nıye ıradeli degılım dıye kendımı yıyorummm
Canım bugün ayrıca bi sisliginde varsa iki gaz yapıcı besini bi arada yemisin turp ve kuru fasulye belki onlarında etkisi olmuştur bide havalar soğuk malum ayaklarını üşütme pantiflerle gez oda şişkinlik yapar cnm

10 da 1yumurta,domates,5zeytin,10 badem,peynir
13 de tkahvesi, 1 dılım kek (öğlen yemeği yerine)
15 te 1elma,mandalin, chaili yoğurt,2 ceviz
17 demistık cay
18,30 da kuru fasulye,turp
2ltsu
Sade tkahvesi
Kaç tane yorum yazdım menune sonradan aklıma geldi chai bazi kisilerde şişkinlik yapabiliyormus
Canım bence emziren bi anne için menulerinde çok sade sağlıklı ve süt yapmayada etkili salata turlerini eklesen menulerine

Ben anlarım cnm bende Ankarada tek başıma yim 9 yıldır iyi gexeler

Aklıma sen geldin zaten acaba o da gurbette mi diye. Çocuklarla ilgilenmek hem de kursa falan goturuyorsun gem de senin hastalığın. Zor canım benim. Hele ki 2 çocuk olunca daha zor.
Allah yardimcimiz olsun

günaydın kızlar
hurma diyeti çok güzel gidiyor ilk günüm harika geçti hiç acıkmadım
hatta zorla yedim ana öğünlerde 3 tanesi yetti bana diğer öğüne kadar kalan 4 taneyi yiyip 7 ye tamamladım
hemde çok enerjiktim halsizlik hiiç olmadı diğer günlerde iyi gider inş..

dünkü menüm
sabah 3 hurma 3 kaşık yoğurt şekersiz sütsüz kahve

aralarda 4 hurma

öğlen 3 hurma 3 kaşık yoğurt

aralarda 4 hurma

akşam yoğurt yemedim canım istedikçe ara ara hurma yedim toplam 7 tane

yürüyüş 35 dk
35 sumo squat
55 bisiklet

toplight morordek inatettimolacak

2,5 yıl önce diyetisyenle 6 haftada 6 kilo verdim sonrasında da 6 ayda 6 kilo verdim. Tabii bırakınca hoooop 9 kilo geri geldi. Bu hafta 70'de sabitleyip haftada 1 kilo kaybıyla devam etmek istiyorum. Günde 30-40 dakika ritimli yürümeye çalışıyorum. Bazen evde ağırlık kaldırma ve pilates ekliyorum. Boyun, bel ve dizimde problem var o yüzden çok zorlayamıyorum.

canım benim çocuğum yok tecrübeli değilim ama şuan hurma diyeti yapıyorum başlamadan önce çok araştırdım hurmanın faydalarını falan
süt yapmada çok iyiymiş menülerine hurmada ekleyebilirsin
Hz. Meryem Hz. İsa' yı doğurduğunda hurma ağacının önünde oturur bi ses duyar kurumuş hurma dalını sallamasını söylerler ..sallayınca üzerine hurmalar dökülür..
Peygamberimiz (s.a.v.) buyuruyor:
Kadınlarınıza nifâs halindeyken hurma yedirin. Çünkü nifas halinde hurma yiyenlerin çocukları halîm (yumuşak huylu) olur. Meryem de İsa’yı doğurunca hurma yedi. Eğer onun için (hurmadan) daha yararlı bir şey olsaydı, Allah Meryem’e onu ikram ederdi. (Râmûz’el- Ehâdis)

bende menümü yazayım;

Sabah; büyük fincan şekersiz türk kahvesi

Öğle; baharatlı tavuklu yoğurt, elmalı tarçınlı yoğurt

Ara; yarım elma

Akşam; 1 kase lahana salatası, fırın gögüs, acı sos, yarım bardak zero

Su; 1 lt civarı

Spor; squat 30, bisiklet 50, 100 zıpzıp

morordek toplight inatettimolacak

Günaydın hanımlar.
Hurma diyeti ilginç geldi ama ben karbonhidratı azalttım bayağı vücudum alışmışken tekrar dönmek istemiyorum.
günaydın hoşgeldin canım
benim yaptığım hurma diyeti 7 gün sadece
bende ekmeği falan kestim haftada 2 günde saf protein günü yapıyorum
hurma diyetini tesadüfen gördüm ve araştırmaya başladım hoşuma gitti hurmanın okadar çok faydası varki öğrendikçe şaşırdım bi insan sadece hurma ve sütle yaşamını sürdürebilirmiş içinde şeker var ama vücuttaki şeker oranını ayarlayan tek meyve hurma ayrıca şekerli olmasına rağmen şeker hastaları için zararsız sindirimi hızlandırıyor bu da zayıflamaya etkili saymakla bitmez faydaları var
geçmiş olsun canım yürüyüş bence çok güzel zayıflamak için hiç bırakma devam et faydasını göreceksin

menü çok güzel canım
neden sabah bişey yemedin en önemli öğün
bu arada sporunu yapmışsın süpersin dün ben ipi yapamadım sadece.. iş çıkışı kayınvalideme gittim eşim mesaideydi 11 de geldi yatakta uzanırken bisikleti yapabildimdim sabahda squat yaptım ip kaldı bugün 200 atlicam

günaydınlarrrr
Peki bir daha mı ameliyat olacaksın kaptanım.
yok canım ama bir daha nefes alamama durumunda hemen gidip temizlik yaptıracağım ki dokular yapışmasın
Iyi akşamlar. 2 hafta önce 8. gruba girdim. Ama motive olamadım. Kilo vermeye başladım ama biraz daha hızlı vermek istiyorum. Beni de aranıza alır mısın?
1 kilo vererek 70.6'ya indim.
canım listemiz dolu ama motivasyon amaçlı olarak katılabilirsin 8. takım kaptanı bir süre ilgilenememişti işlerinden dolayı ama banucum artık takımının başında sohbete buraya gelirsin listeye orda devam edersin oynakbasi34 da bizim canımız
tatlım seninki regli şişliğine geldi bu hafta eminim çok güzel kg vereceksiniz takım olarak
tamam canım ben cepten akşam bakamamıştım tambak cımı izne ayırırız
Size de geçmiş olsun kaptanım. Bizim kiz da ki ateş çok inatçı bakalım ne olacak 39.8 gördüm en yuksek. Gece zor geçecek bizim için.
canım 6. hastalık falan olmasın ateş dürüşürüc antibiyotik falan hiç işe yaramıyor inatçı bir ateş oluyo bi de aklında olsun ayaklarına limon sıkılmış çorap giydir ateş düşürücüden daha etkili
10 da 1yumurta,domates,5zeytin,10 badem,peynir
13 de tkahvesi, 1 dılım kek (öğlen yemeği yerine)
15 te 1elma,mandalin, chaili yoğurt,2 ceviz
17 demistık cay
18,30 da kuru fasulye,turp
2ltsu
Sade tkahvesi
kuzum hem turp hem kuru fasülye rezene de göremedim listede gazmen olarak bebe gece uyumayacak
bu arada ayşe de yazmış chia tohumu bende acaip şişlik yapmıştı

ay bişi istemedi canım yaa, yumurta yiyodum normalde ama ne omleti ne haşlamayı hiç yiyesim yok valla bugün de yiyemedim mesela sabah yoğurt yedim. başka bi çare bulmam lazım kendime sabah için, ya da yumurtayı az özlemem lazım

anladım kuzucum yumurtadan sıkıldın ozaman sen
dukan krep palan yapsan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…