- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.321
Ben anlarım cnm bende Ankarada tek başıma yim 9 yıldır iyi gexelerKızımın ateşi normal sınırlar içerisinde iken ben de yatar canlar... gece arada ugrarim ben pek uyku yok bana.
Ah ah gurbette olmanın zorluğu anlatılmaz. Bu sene tayinimiz ailemin yanına çıksın çok istiyorum (kaynana kudurur orası ayrı ama)
ya da 2 saatlik bir yere. Hakkımızda hayırlısı 7 ay kaldı kizlar
Bu kadar stres yapma cnm vücut doğumdan sonra ancak bir yılda kendini toplarmis kendine zaman tanı biraz o iki ayda vermesede olur az az ver sağlıklı olsun kalıcı olsun rezene iciyordun bi ara oda siskinligide iyi geliyordu sanırımCanım anlamadım gıttı nedenını
İlk defa karnım bu derece sıss mısır puskulu ıctım yok allah yok
Bu arada yemegi azaltmanın sute cooook etkısı var iki haftadır sut sagmalqrımdan anlasılıyor sut mıktarı su ıle ılgılı ancak kalıtesı yenılenlerle ılgılı.
Bebışko 4 aylık oldu masallah 6.aydan snr ek gıdaya gecınce emmesı azalcak o yuzden bu ıkı ayda fazlalıklarımı versem super olur yaaa snr da korurdummm
Canım bugün ayrıca bi sisliginde varsa iki gaz yapıcı besini bi arada yemisin turp ve kuru fasulyeCiddi mi canım yaaa ben de nıye ıradeli degılım dıye kendımı yıyorummm
Kaç tane yorum yazdım menune10 da 1yumurta,domates,5zeytin,10 badem,peynir
13 de tkahvesi, 1 dılım kek (öğlen yemeği yerine)
15 te 1elma,mandalin, chaili yoğurt,2 ceviz
17 demistık cay
18,30 da kuru fasulye,turp
2ltsu
Sade tkahvesi
Ben anlarım cnm bende Ankarada tek başıma yim 9 yıldır iyi gexeler
anladım canım ben yemedim hiç bişey ilk günüm güzel geçti bakalım ilerleyen zamanda nasıl olacak
canım benim çocuğum yok tecrübeli değilim ama şuan hurma diyeti yapıyorum başlamadan önce çok araştırdım hurmanın faydalarını falanCanım anlamadım gıttı nedenını
İlk defa karnım bu derece sıss mısır puskulu ıctım yok allah yok
Bu arada yemegi azaltmanın sute cooook etkısı var iki haftadır sut sagmalqrımdan anlasılıyor sut mıktarı su ıle ılgılı ancak kalıtesı yenılenlerle ılgılı.
Bebışko 4 aylık oldu masallah 6.aydan snr ek gıdaya gecınce emmesı azalcak o yuzden bu ıkı ayda fazlalıklarımı versem super olur yaaa snr da korurdummm
günaydın hoşgeldin canımGünaydın hanımlar.
Hurma diyeti ilginç geldi ama ben karbonhidratı azalttım bayağı vücudum alışmışken tekrar dönmek istemiyorum.
geçmiş olsun canım yürüyüş bence çok güzel zayıflamak için hiç bırakma devam et faydasını göreceksin2,5 yıl önce diyetisyenle 6 haftada 6 kilo verdim sonrasında da 6 ayda 6 kilo verdim. Tabii bırakınca hoooop 9 kilo geri geldi. Bu hafta 70'de sabitleyip haftada 1 kilo kaybıyla devam etmek istiyorum. Günde 30-40 dakika ritimli yürümeye çalışıyorum. Bazen evde ağırlık kaldırma ve pilates ekliyorum. Boyun, bel ve dizimde problem var o yüzden çok zorlayamıyorum.
menü çok güzel canımbende menümü yazayım;
Sabah; büyük fincan şekersiz türk kahvesi
Öğle; baharatlı tavuklu yoğurt, elmalı tarçınlı yoğurt
Ara; yarım elma
Akşam; 1 kase lahana salatası, fırın gögüs, acı sos, yarım bardak zero
Su; 1 lt civarı
Spor; squat 30, bisiklet 50, 100 zıpzıp
morordek toplight inatettimolacak
yok canım ama bir daha nefes alamama durumunda hemen gidip temizlik yaptıracağım ki dokular yapışmasınPeki bir daha mı ameliyat olacaksın kaptanım.
canım listemiz dolu ama motivasyon amaçlı olarak katılabilirsin 8. takım kaptanı bir süre ilgilenememişti işlerinden dolayı ama banucum artık takımının başında sohbete buraya gelirsin listeye orda devam edersinIyi akşamlar. 2 hafta önce 8. gruba girdim. Ama motive olamadım. Kilo vermeye başladım ama biraz daha hızlı vermek istiyorum. Beni de aranıza alır mısın?
1 kilo vererek 70.6'ya indim.
tatlım seninki regli şişliğine geldi bu hafta eminim çok güzel kg vereceksiniz takım olarakSelamün Aleyküm Kardeş Takımmmm
Herkese hayırlı akşamlarrrrrrrrr
Umarım herkes çok iyidir
Tebrikler bu hafta ikinci olmuşsunuz
İnşallah her hafta bol bol eksi görürüz hepimiz
Biz Takımımızla orantılı olarak 8.ci olmuşuz
Bunada şükür ama tabiki inşallah bizlerde haftaya daha iyi sonuçlar görürüz
Kızzzzzzz ne ara geldin de gittinSanırım benim olmadığım zamana deng geldin göremedim senin nikini
İnşallah burada daha fazla motive olursunda güzel kilolar verirsin
Burdaki kızlarda sağ olsunlar çok iyilerdirBaşarılar dilerim
tamam canım ben cepten akşam bakamamıştım tambak cımı izne ayırırızKizlar anca gelebildim o kadar yogun bir gundu ki kostur kostur öldüm. Eve geldim kendime bi yorgunluk sütü ısıttım
Hamile pantalonu aldim canim, kazaklar simdilik idare ediyor. Elbise de iste kilolu zamanlarimdan kalma 1 tane vardi simdi nişan icin ayri bi sey almayayim dedim o yuzden idare ettim onunla. Anca alicam yani cogu seyi :)
Ahahah ay onlardan halliceydim iste gobusumle ortalarda cikip damat halayi falan oynadim
Canim tabi sorun ne bilemem ama hic kimse icin kendini uzmeye, psikolojini bozmaya degmez. Hele de okuldaki kizlar dedigin universite hayatindan sonra belki bir daha gormeyecegin kisiler, gecirecegin birkac sene yani maksimum. Hiiic kafana takma
Cok gecmis olsun tambagim. Izin hakkin var, nasil istersen oyle yapalim.
Gecmis olsun kaptanim umarim duzelir bir an once, kendine dikkat et. Tambagin izin hakki var bu arada hatta yazin izne ayirmistik bir kere, bunu da kullaninca yıllık izin hakki dolmus oluyor ama zaten yıl bitimine de ne kaldi :)
canım 6. hastalık falan olmasın ateş dürüşürüc antibiyotik falan hiç işe yaramıyor inatçı bir ateş oluyo bi de aklında olsun ayaklarına limon sıkılmış çorap giydir ateş düşürücüden daha etkiliSize de geçmiş olsun kaptanım. Bizim kiz da ki ateş çok inatçı bakalım ne olacak 39.8 gördüm en yuksek. Gece zor geçecek bizim için.
kuzum hem turp hem kuru fasülye rezene de göremedim listede gazmen olarak bebe gece uyumayacak10 da 1yumurta,domates,5zeytin,10 badem,peynir
13 de tkahvesi, 1 dılım kek (öğlen yemeği yerine)
15 te 1elma,mandalin, chaili yoğurt,2 ceviz
17 demistık cay
18,30 da kuru fasulye,turp
2ltsu
Sade tkahvesi
menü çok güzel canım
neden sabah bişey yemedin en önemli öğün
bu arada sporunu yapmışsın süpersin dün ben ipi yapamadım sadece.. iş çıkışı kayınvalideme gittim eşim mesaideydi 11 de geldi yatakta uzanırken bisikleti yapabildimdim sabahda squat yaptım ip kaldıbugün 200 atlicam
anladım kuzucum yumurtadan sıkıldın ozaman senay bişi istemedi canım yaa, yumurta yiyodum normalde ama ne omleti ne haşlamayı hiç yiyesim yok vallabugün de yiyemedim mesela sabah yoğurt yedim. başka bi çare bulmam lazım kendime sabah için, ya da yumurtayı az özlemem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?