Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

başladın mı kuzum sende süpersin inşallah cumaya güzel sonuçlar getiririz takımımıza :))
Geçmiş olsun canım. Gerçekten de nazliymis. Erkeklerin geneli öyle yaa
sağol canım aynen ya dün bide izin almış eve gitmiş akşam da baya naz yaptı bana geneli böyle erkeklerin
Ebruş bekle, yaza hamile kalalım seneye doğuralım
benide alın aranıza

Tabiki kız sen KumraL_KrakeR azaydidem T tatlitambak hepiniz seneye bebişli oluruz inşallah
Sonrada tekrar kilo vermek için burada buluşuruz.

Kilo vermiş gibi hissediyor musun??
Sen tam uyduğun için sonucunu çok merak ediyorum.

medusa38 59'ları gördün mü??
Bu hafta 50'li rakamlarda kilo bildiren 3 kişi olucaz..
Sevgili rakibem wendy sen ve ben
Saol Canım tartilmiyorum iki gündür hastanenedeyim şimdi kan verdim öğleden sonra çıkar sonuçlar kolposkopi yaptiracam randevu aldım Regl olduğum için smear yaptiramadim haftaya bitince gidip onuda yaptiracam ayrıca tiroid içinde kan verdim Asil sonuçlar smear ve diğerini yaptirinca belli olacak bakalim

Haber ver lütfen.
Bişeycik yoktur inşallah

medusa38 59'ları gördün mü??
Bu hafta 50'li rakamlarda kilo bildiren 3 kişi olucaz..
Sevgili rakibem wendy sen ve ben
inşallaaaah, allahım duy sesini ebruşumun, ayşecim kesin geldi de darısı bana :)

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah kuzucum, kolonoskopi mi yapılacak? anlamadım.

inşallaaaah, allahım duy sesini ebruşumun, ayşecim kesin geldi de darısı bana :)

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah kuzucum, kolonoskopi mi yapılacak? anlamadım.
Kolposkopi kâğıtta yazan o rahimden cnm ama daha suresi var 22 aralık randevum

bir de ben yemek yiyince çok rahatsız ve mutsuz oluyorum sonrasında sanki kilo almışım gibi geliyor. hep pişman oluyorum aç kalsam o kadar mutluyum ama bu seferde halsiz düşüyorum. İnşallah başarabilirim arada geliyor bana işte.

Psikolojimiz iyi olacak ki kilo verebilelim, takma kafana büşracım, kış olunca böyle oluyo işte yazın daha iyi veriyoduk ne güzel.
ya o değil iş yerindeki arkadaşlar sinir ediyor beni her seferinde kilo mu aldın diyorlar. bide yeni evlendim ya sürekli bebek mi var diyip duruyorlar canım sıkılıyor iyice. kış halihle kat kat giyiniyoruz zaten. Kazadan sonra vücudum şişiyor aniden yzüğüm sıkıyor o derece. Ama sonra bir bakmışsın inivermiş. Hiç çözemedim ben kendimi.

İnşallah canım sende gel birlikte çıtır olalım.Ben 2 senedir buradayım gerçi zamanı çoktan gelmişti
ah ah 57 olduğum vakitler keşke bırakmasaydım ama zaten kazadan ötürü oldu ne olduysa 1 haftada 6-7 kilo etkisi oldu üzerimde ben o kiloyu veremiyorum işte. Aldığım bilezikler geçmedi elimden 4 numara büyüdü numarası.

kuzucum bende öyleydim ama öncelikle şunu öğrendim; aç kalınca kilo verilmiyo çünkü metabolizma duruyo korkma ye, karbonhidrat değil ama yenecek şey, protein ye, meyve sebze ye, hatta ne kadar protein alırsan al kilo alman imkansız, sindirmek zor, kası besliyo falan işte, aç bırakma kendini.

aman onlarınki bebeğe kılıf uydurma şekerim, laf almaya çalışıyolar ondan kilo mu aldın meselesi, takılma boşver. kortizon almışsındır illa, tuzu çıkar hayatından ki ödem tutmayasın.. eskiden sen bayaa kolbastı falan yapıodun evde? şimdi yapmıosun sanırım, bi de sana da kv daha sık gelmeye başladı sanki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…