- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.561
Ebruş yarın bende denicem bakalımTartildim kaptanim dayanamam ben..
57.7 gordum ama bunun altina inemezsem listeye bu hafta girmeyeyim
Bana yazmışsınız sandım. Telefondan girmek zor oluyor :)
Ayy aman ördekcim şimdiden önlemini al hasta falan olmaAbartılmadıgı sürece kullanılır heralde, hamilelik grubunda kullananlar vardı. Öyle yapayım olmazsa...
Bir sey cıkmamasına sevindim canım, dedigin gibi herkesin bünyesi farklı, sen demek ki hızlı kilo verenlerdensin
Ihlamur içtim. Bu bitki çaylarını çok fazla tüketmeyin diyorlar. Hepsinden azar azar mı icsem napsam üfİlaç alamıyoruz, bitki çayı içemiyoruz. Sıkıntılı ya hasta olmak bu dönemde..
Canım kerevizin soyup limonlu suda yarım saat bekletin acısı çıksın yoksa keskin tadı kalır birde rendeleyene kadar limonlu suda kalsın çıkarma kararırBen salata sini alayım tarif olarak canım. Yemek çok karışık geldi. Belki bir daha ki sefere onu denerim. Bana ayrıntılı anlat ama püf noktası Var mı haşlama olarak mı nasıl yapiliyor
Sen hala ideal kilonun altindasın demi? :)Doktorum da adaçayına dikkat et ıhlamur fazla abartmadan içebilirsin demişti. Ben zaten diğer bitki çaylarını sevmiyorum, ıhlamuru da anca böyle hastalanırsam falan içerim. 1 bardak içtim bir şey olmaz heralde..
Hahah günlük menü yerine de her gün rapor alırım sizden artık, bugün neler hissettiniz diye
O bana da oluyodu ama sonra moralim bozuluyor kilo almaya başladığım için, toparlamaya çalışıyodum kendimi :)
Adaçayı nı gargara yap içme zaten ıhlamur da izin vermiş az içersin napcan cnm işteDoktorum da adaçayına dikkat et ıhlamur fazla abartmadan içebilirsin demişti. Ben zaten diğer bitki çaylarını sevmiyorum, ıhlamuru da anca böyle hastalanırsam falan içerim. 1 bardak içtim bir şey olmaz heralde..
Hahah günlük menü yerine de her gün rapor alırım sizden artık, bugün neler hissettiniz diye
O bana da oluyodu ama sonra moralim bozuluyor kilo almaya başladığım için, toparlamaya çalışıyodum kendimi :)
Kaç defa indim bu kilolara ama çok üzülüyorum ya bu yaşta vücudumu deneme tahtası gibi kullanıyorumKim aynı hataya düşmüyorki
Aklımda sekerımo olk fırsatta hurma alcam
Sanada iyi gelir inşallahEbruş yarın bende denicem bakalım
Ben 29 yaşında anne oldum o yaşına kadar kilo problemim olmamıştı sonra hamilelik düşük sonra 2. hamilelik derken kilo problemi sahibi oldumKaç defa indim bu kilolara ama çok üzülüyorum ya bu yaşta vücudumu deneme tahtası gibi kullanıyorum
İnşallah cnmSanada iyi gelir inşallah
65 in altına inersin..
Ben greyfurt u unuttum birazdan yiyeyim bari afiyet olsun cnmMenüm
Sabah 1 yumurta 1 dilim peynir 1 dilim ananas
Ara 2 hurma 5 fındık
Ara hurmalı chia
Akşam mantar sote salata 1 greyfurt
Su 2.5
İnş cnm SanAda iyi gelir cumaya 65 olursun iyi gelirse bi kaç gün devam et cnm ama hurma diyetine baslayacaksinya sabah tartil ki ne kadar gittiğini bilesinEbruş yarın bende denicem bakalım
Sağol cnm ye ben sevdim greyfurtu hiç hoşlaşmazdım aslında :)Ben greyfurt u unuttum birazdan yiyeyim bari afiyet olsun cnm
Tamam cnm tartılayım bakalım kaç olcam :)İnş cnm SanAda iyi gelir cumaya 65 olursun iyi gelirse bi kaç gün devam et cnm ama hurma diyetine baslayacaksinya sabah tartil ki ne kadar gittiğini bilesin
Arada yeniden denemek iyi oluyo yağ yakma özelliği var ya belki yarın 65 i gorursun bellimi olurSağol cnm ye ben sevdim greyfurtu hiç hoşlaşmazdım aslında :)
Tamam cnm tartılayım bakalım kaç olcam :)
Ödem oldum zaten heryerim şiş acıyo inşallah ucundan da olsa görürüm yaArada yeniden denemek iyi oluyo yağ yakma özelliği var ya belki yarın 65 i gorursun bellimi olur
Her türlü katılırım neye katılıyoruz geçmişi okumaya fırsatım olmadı daha :)))önce sağlık kaptanım, çok geçmiş olsun.
tamam canım, @toz-pembe,ebrusonmez , T tatlitambak , matilda34 ve wendi :) şimdilik 4'üz ama B bsram09 da gelebilir yanımıza diye düşünüyorum :)
İnşallah dua edin valla çabalıyprum çevreme de anlatoyorum çabalarımı hala niye zayıflayamıyorsun diyip duruyorlar. Cevabını bilsemCanım trafik kazasımıydı
Çok geçmiş olsun.Merak etme mutlaka zayıflayacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?