- 11 Ekim 2016
- 1.234
- 3.022
- 133
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.841
İnşallah tambakcim. O kadar hastayimki boğazım parçalandı, öksüremiyorum ciğerime batıyor. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum saat 8 den beri salondayim 9 da bitecek evde olma saatim 10. Bugün mecburum saat 10 da olsa sıcak acı çorba içmem lazım benim. Affedin beni kızlar yoğurt da yiyeceğim sözüm söz ama 71 icineminim hersey yolunda gidecek
haftaya da 71 gelirsin ben inaniyorum sana.
Akşam patatesten rahatsız olmasam iyiydi bugün balık var Yarinda serbest takiliriz sonra kızlarla soklayacagizSüpersin canım.
Okadar yorgunluğa yoğurt ve çorbadan bise olmaz bence yoksa güçten dusecenİnşallah tambakcim. O kadar hastayimki boğazım parçalandı, öksüremiyorum ciğerime batıyor. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum saat 8 den beri salondayim 9 da bitecek evde olma saatim 10. Bugün mecburum saat 10 da olsa sıcak acı çorba içmem lazım benim. Affedin beni kızlar yoğurt da yiyeceğim sözüm söz ama 71 icin
İnş cnmKizlarrr ben persembe aksama kol boregi yaptim esime ama cuma tarti gunu oldgu icin ve saat cok gec oldugu icin yemedim tuttum kendimi dun bizim serbest gunumuzdu oyuzden sabah 2 tane yedim bolece kacamak takimindan ckmis oldum sanirimyaninda naget yedn 1 bcuk dilim kizartilmis salam yedim bu dedklerimi hep kahvaltida yedim snra vikolata yedim 6 gbi ama aksam yemegi erken kapattim menumude yazarm birazdan bgunde disardaydik hamburger yedim patatesiyle brber valla ama bu hafta basi 5 gunde 5 kilo diyetine baslicam medusa38 beraber yapicaz insallahh
Akşam patatesten rahatsız olmasam iyiydi bugün balık var Yarinda serbest takiliriz sonra kızlarla soklayacagiz
İnşallah tambakcim. O kadar hastayimki boğazım parçalandı, öksüremiyorum ciğerime batıyor. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum saat 8 den beri salondayim 9 da bitecek evde olma saatim 10. Bugün mecburum saat 10 da olsa sıcak acı çorba içmem lazım benim. Affedin beni kızlar yoğurt da yiyeceğim sözüm söz ama 71 icin
Öyle bir dustum ki şuan güçten berbatimOkadar yorgunluğa yoğurt ve çorbadan bise olmaz bence yoksa güçten dusecen
Çok teşekkürler. Valla bu tonsilit yani bademcik iltihabi ne illet bisey yaÖncelik sağlığın canım. Zaten o kadar hastasin tabiki iceceksin. Hiç biseycik olmaz...
geçmiş olsun canım. Bu kadar yoğun tempoda iyi bile dayaniyorsun
gecmiş olsun tatlım dikkat et çörek otuyağı varsa 1tatlı kaşığı onu iç akşam yatmadanÇok teşekkürler. Valla bu tonsilit yani bademcik iltihabi ne illet bisey ya
Geçmiş oldun canımİnşallah tambakcim. O kadar hastayimki boğazım parçalandı, öksüremiyorum ciğerime batıyor. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum saat 8 den beri salondayim 9 da bitecek evde olma saatim 10. Bugün mecburum saat 10 da olsa sıcak acı çorba içmem lazım benim. Affedin beni kızlar yoğurt da yiyeceğim sözüm söz ama 71 icin
Pazartesi cnm 5 günde 5 kilo patatesle başlayan diye var ya ona baslicazAksam gezmeye gidecegiz zaten o saatte yemem bişeyler. Çok acikirsam eve gelince tarçınlı süt içerim.
Kaptanim hepsini ayni gun yemedim dunku kiloma gore 200 gr fark vardi bu sabhkızlar o kadar yoruldum ki bugün bi ara anlatırım
didem kaçamağın dibine düşmüşün ne öyle
şimdi yatacağım heralde sabah 8 den beri koşturuyom 2hastane alışveriş doğumgününe götürdüm ufaklığı ama zamanla yarıştım üstümden tır gecti saçma sapan beslendim neyse kolay gelsin
Evet bakalım İns bu hafta nasıl gececekmedusa38 5 te 5 diyetine kim ile başlıyorsunuz bakalım. Didem sen matilda mi.
iyi sonuçlar alırsınız insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?