Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Amin. Ben de yıl başına kadar tartilmayi düşünmüyorum bakalım ne olacaj

Gunaydin kizlar
Maalesef hastaligim tum hızıyla devam ediyor oksuruk, burun tıkanıklığı ve baş agrisina dönüştü. Dun dayanamayip Parol aldim, bi ara zonkluyordu resmen başım. Ne yapmaliyim bilmiyorum, her seyi denedim neredeyse

canım ddikkat et bol bol dinlenmeye çalış burnunu acık tut tuzlu su ile temizle burundan rahat nefes alırsan rahatlarsın biraz

canım ddikkat et bol bol dinlenmeye çalış burnunu acık tut tuzlu su ile temizle burundan rahat nefes alırsan rahatlarsın bira
Iyi geceler kızlar... gezmedeyim çok güzel döndüm hiç bişey yemedim. Hala da tokum süt bile icmedim.

Bu da akşam yemeğim in fotosu.
Eki Görüntüle 1923494
muhtesem görünüyo aderin sana tambağım

canım ddikkat et bol bol dinlenmeye çalış burnunu acık tut tuzlu su ile temizle burundan rahat nefes alırsan rahatlarsın bira

muhtesem görünüyo aderin sana tambağım

Sağol kaptanım. Bugün de yeni bir tarif denedim. Öğlen den sonra kahve ile 1 adet yemek için.
Ev yapımı snickers

saol kaptanim bgun daha iyiyim allaha sukur sizde dikkat edin dahabkotu olmayin

Slm hanimlarrrr
Bgun gzel bi baslangic yaptik 5de 5 dyetine bgun basladik cumaya cok gzel gelicegimze inaniyorum ben bu arada maydonoz kude yapiyorum her sabah menulerime eklemeyi unutuyorum bazen siz yaptgimi bilin ama suan cuma gunune gore 400 gr fazlam var cuma gunku hedefim bu dyetle en az 2.5 kilo verip 65.5 olmak insallah basarablirim daha fazlasini versemde hayr demem ama hedefi cokda buyuk tutmak istemiyorum sonucta 2 aydir dyetteyim oyuzden 2.5 gider dye dusunuyorum bakalim siz neler yapiyosunuz hafta sonunuz nasil geciyo kacamaklar varmi kilo aldinizmi verdinizmiii
medusa38 matilda34 wendy T tatlitambak toz-pembe @Pdr93 ebrusonmez toplight morordek inatettimolacak

Kızlar öncelikle herkesin kandilini kutluyorum
Ne yazık ki çok kötü bi sabaha uyandık gözlerimiz yaşlı vicdanlarımız kararmış durumda
Bu mübarek günde tek dileğim ülkemizin biran önce refaha çıkmasıdır.
Çok üzgünüm çok .
Bu arada böyle şeyler olurken herşey burda olmak bile anlamını yitiyor fakat hayat bir şekilde devam ediyor.
azaydidem
medusa38 yaptıkları 2 . kaçamaktan sonra listeden çıkıyor
Bende cuma ilk kaçamağımı yaptım
ebrusonmez ne durumdasın bilmiyorum cnm ama artık grup diye bişi de kalmadı zaten
Bana gelince kendime 18 günlük bi diyet programı hazırladım tek umudum yılbaşında 63 ü görmek :)
toplight morordek kaptanlarım ve @Pdr93 cnm çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin

He bide yiyorlar mübarekler götürüyorlar her şeyi sonra nispet yapar gibi bin kili ilmiyirim diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…