- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #224.861
Tebrikler cnmIyi geceler kızlar... gezmedeyim çok güzel döndüm hiç bişey yemedim. Hala da tokum süt bile icmedim.
Bu da akşam yemeğim in fotosu.
Eki Görüntüle 1923494
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler cnmIyi geceler kızlar... gezmedeyim çok güzel döndüm hiç bişey yemedim. Hala da tokum süt bile icmedim.
Eki Görüntüle 1923494
Tebrikler cnm
Yılbaşı hedefim 57-58 kg olmak uzun yıllardır görmediğim rakam
Belki daha da altında düşerim sonrada korumaya gececegim
Herkes hedefine ulaşır umarim yılbaşında
Yeni yıla zayıf gidelim vehep öyle kalalim
İyi geceler spordan sonra yatis artik
canım ddikkat et bol bol dinlenmeye çalış burnunu acık tut tuzlu su ile temizle burundan rahat nefes alırsan rahatlarsın birazGunaydin kizlar
Maalesef hastaligim tum hızıyla devam ediyoroksuruk, burun tıkanıklığı ve baş agrisina dönüştü. Dun dayanamayip Parol aldim, bi ara zonkluyordu resmen başım. Ne yapmaliyim bilmiyorum, her seyi denedim neredeyse
![]()
canım ddikkat et bol bol dinlenmeye çalış burnunu acık tut tuzlu su ile temizle burundan rahat nefes alırsan rahatlarsın biraGunaydin kizlar
Maalesef hastaligim tum hızıyla devam ediyoroksuruk, burun tıkanıklığı ve baş agrisina dönüştü. Dun dayanamayip Parol aldim, bi ara zonkluyordu resmen başım. Ne yapmaliyim bilmiyorum, her seyi denedim neredeyse
![]()
muhtesem görünüyo aderin sana tambağımIyi geceler kızlar... gezmedeyim çok güzel döndüm hiç bişey yemedim. Hala da tokum süt bile icmedim.
Eki Görüntüle 1923494
canım ddikkat et bol bol dinlenmeye çalış burnunu acık tut tuzlu su ile temizle burundan rahat nefes alırsan rahatlarsın bira
muhtesem görünüyo aderin sana tambağım
canım ddikkat et bol bol dinlenmeye çalış burnunu acık tut tuzlu su ile temizle burundan rahat nefes alırsan rahatlarsın biraGunaydin kizlar
![]()
Nilgün dolabı bozulunca kayboldu sende kaybolma sakinNilgünden sonra benim de buzdolabım bozuldu, yarın gelecekler servisten, alarm verip duruyo off![]()
Nilgün dolabı bozulunca kayboldu sende kaybolma sakin![]()
saol kaptanim bgun daha iyiyim allaha sukur sizde dikkat edin dahabkotu olmayingünaydın kızlar didem cim geçmiş olsun tatlım dikkat et bende sanki nezle gibiyim toparlayamafık bi türlü yarın sabah babamı memlekete gönderecem sonrasında düzenim geri gelecek menü falan paylaşırım artık
He bide yiyorlar mübarekler götürüyorlar her şeyi sonra nispet yapar gibi bin kili ilmiyirim diyorlarzaten korumakta vermek kadar zor canım
şu zayıf olupta kilo alamıyorum diyenleri anlamıyorum
yiyince gayet te kilo alınıyor valla ben kilo almak istesem 1 haftada alırım heralde
şaka bi yana çok güzel kilo vermişsin canım insan isteyince başarabiliyor gerçekten tebrik ediyorum tekrar seni
ayy teşekkür ederim kuzum![]()