- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #224.881
Hayırlı olsun mübarek.Ayy artık bende listedeyim çok heycanlandım.
Geçmiş olsun Rabbim şifa versin tez elden inşallahKizlar hiç geçmişi okumadan yaziyorum kilom 118.7sağ yumurtalığımda da 3 cm kist varmış ama doktor tehlikeli bişey olmadığını söyledi doğum kontrol hapının düzensiz kullanımından kaynaklanmış olabilir dedi adetimin duzene girmesi biraz zaman alabilirmiş ilaç verdi ilk adet olduğunda kontrol edicez dedi. Dolmuştayım su an eve geçince okumaya çalışırım geçmişi öptüm hepinizi
Saol canim insallah gruruzazaydidem cnm sanada geçmiş olsun umarım bu hafta 65 i görebiliriz :)
Sagol kaptanım maalesef hafta sonu da pek dinlenemedim, bazı isler vardı dısarıda onları yapmak durumunda kaldım. Aslında bu derdin ilacı güzelce dinlenmek ama fırsatım olamadı bi türlücanım ddikkat et bol bol dinlenmeye çalış burnunu acık tut tuzlu su ile temizle burundan rahat nefes alırsan rahatlarsın biraz
Doktorumla görüsmedim canım, görüssem ne yapacak ki ilac veremezGünaydın hanımlar;morordek canım geçmiş olsun, korkma parolden sıkıntı yok onunla ilgili bebişlere bile veriyoruz. Doktorunla görüştün mü?
Hadi bakalım insallah güzel sonuclar alırsın canım :)Slm hanimlarrrr
Bgun gzel bi baslangic yaptik 5de 5 dyetine bgun basladik cumaya cok gzel gelicegimze inaniyorum benbu arada maydonoz kude yapiyorum her sabah menulerime eklemeyi unutuyorum bazen siz yaptgimi bilin ama suan cuma gunune gore 400 gr fazlam var cuma gunku hedefim bu dyetle en az 2.5 kilo verip 65.5 olmak insallah basarablirim daha fazlasini versemde hayr demem ama hedefi cokda buyuk tutmak istemiyorum sonucta 2 aydir dyetteyim oyuzden 2.5 gider dye dusunuyorum bakalim siz neler yapiyosunuz hafta sonunuz nasil geciyo kacamaklar varmi kilo aldinizmi verdinizmiii
medusa38 @matilda34 wendy T tatlitambak toz-pembe @Pdr93 ebrusonmez toplight morordek @inatettimolacak
Sorma canım cok kötü bir olay yasadık gercekten, artık diyecek söz bulamıyorum.Kızlar öncelikle herkesin kandilini kutluyorum
Ne yazık ki çok kötü bi sabaha uyandık gözlerimiz yaşlı vicdanlarımız kararmış durumda
Bu mübarek günde tek dileğim ülkemizin biran önce refaha çıkmasıdır.
Çok üzgünüm çok .
Bu arada böyle şeyler olurken herşey burda olmak bile anlamını yitiyor fakat hayat bir şekilde devam ediyor.
azaydidem
medusa38 yaptıkları 2 . kaçamaktan sonra listeden çıkıyor
Bende cuma ilk kaçamağımı yaptım
ebrusonmez ne durumdasın bilmiyorum cnm ama artık grup diye bişi de kalmadı zaten
Bana gelince kendime 18 günlük bi diyet programı hazırladım tek umudum yılbaşında 63 ü görmek :)
toplight morordek kaptanlarım ve @Pdr93 cnm çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin
Hadi ya kolay gelsin.Nilgünden sonra benim de buzdolabım bozuldu, yarın gelecekler servisten, alarm verip duruyo off
Canım süper bi hedef 2.5 kilo :))Slm hanimlarrrr
Bgun gzel bi baslangic yaptik 5de 5 dyetine bgun basladik cumaya cok gzel gelicegimze inaniyorum benbu arada maydonoz kude yapiyorum her sabah menulerime eklemeyi unutuyorum bazen siz yaptgimi bilin ama suan cuma gunune gore 400 gr fazlam var cuma gunku hedefim bu dyetle en az 2.5 kilo verip 65.5 olmak insallah basarablirim daha fazlasini versemde hayr demem ama hedefi cokda buyuk tutmak istemiyorum sonucta 2 aydir dyetteyim oyuzden 2.5 gider dye dusunuyorum bakalim siz neler yapiyosunuz hafta sonunuz nasil geciyo kacamaklar varmi kilo aldinizmi verdinizmiii
medusa38 @matilda34 wendy T tatlitambak toz-pembe @Pdr93 ebrusonmez toplight morordek @inatettimolacak
Evet canım çok üzüldük.Niyecek bişey bulamıyorum.Allah belalarını versin.Kan dökmekten doymadılar.Kızlar öncelikle herkesin kandilini kutluyorum
Ne yazık ki çok kötü bi sabaha uyandık gözlerimiz yaşlı vicdanlarımız kararmış durumda
Bu mübarek günde tek dileğim ülkemizin biran önce refaha çıkmasıdır.
Çok üzgünüm çok .
Bu arada böyle şeyler olurken herşey burda olmak bile anlamını yitiyor fakat hayat bir şekilde devam ediyor.
azaydidem
medusa38 yaptıkları 2 . kaçamaktan sonra listeden çıkıyor
Bende cuma ilk kaçamağımı yaptım
ebrusonmez ne durumdasın bilmiyorum cnm ama artık grup diye bişi de kalmadı zaten
Bana gelince kendime 18 günlük bi diyet programı hazırladım tek umudum yılbaşında 63 ü görmek :)
toplight morordek kaptanlarım ve @Pdr93 cnm çok geçmiş olsun Allah tez zamanda şifa versin
Doktorumla görüsmedim canım, görüssem ne yapacak ki ilac veremezYa da yapar mı bi sey söyleyeyim mi acaba? :)
vayy vayy spora bakk süperrHayirli kandiller hanimlarrr
Menumubyazip yaticam hemen
Kahvalti
2 haslanmis baharatli tuzsuz patates
Arada 1 bucuk haslanmis patates
Su.5'i bi arada cay
Ihlamur 1 bardak
Nescafe 2si1 arada
Aksam 2 patates firinda elma dilim seklinde yagki kagit uzerinde pisirdim bide yarim haslanmis patates kalmisti onuda yedim
2 lokma haslanmis tavuk
Arada 5'i bi arada cay 2 kupa
Su 2.5 lt
Spor
3mill leslie
30 dakika bantla pilates hareketleri
20 tam mekik
2×20 yarim mekik
25 bi bacak 25 bi bacak yan yakma hareketi
30 sn plank
Bgunluk benden bu kadr yarin takimi bole sessiz gormek istemiyorum ama lutfenn
morordek toplight
Bugun biraz daha iyiyim canim. Ayva çayı iyi geldi sanirim baya azaltti oksurugumu falan. Insallah gecer artikGünaydınlarr..
canım illaki bi önerisi olur, ilaçsız atlatmaya çalışmakta aslında çok iyi bişi değil, gerektiği yerde ilacını kullanmalısın.
Gozunaydin canimKan testı sonucumnegatıfffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?