- 23 Ağustos 2012
- 14.706
- 38.893
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #224.901
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın tatlımmmmKan testı sonucumnegatıfffffffffff
5 te 5 diueti yapıyorlar tatlım o yüzden herkes patates yemişvayy vayy spora bakk süperr
neden herkes patates yemiş anlamadım diyetin bi parçasımı canım o
bende 5 te 5 diyeti yapıyoruz dediklerini okudum kaptanım ama diyetin içeriğini bilmiyordum şaşırdım genelde diyette patates pek önermiyorlar ya meğersem 1.günü öyleymiş diyetin5 te 5 diueti yapıyorlar tatlım o yüzden herkes patates yemiş
Ben beklemesemde gelirsin.Sen gelene kadar 1-2 kilo vereyim.
Ben beklemesemde gelirsin.Sen gelene kadar 1-2 kilo vereyim.![]()
Ohh çok şükürKan testı sonucumnegatıfffffffffff
Hayır hayır hayır olamaz..ne kadar kaçarsankaç bakma onun 2 hafta dediğine, o bu hafta seninle aynı bildirimi yapıcak gör bak
![]()
medusa38
wendy canım az önce leslie 1 mile yaptım.Aslında 4 mil açtım ama malesef bacaklarım çok ağrıyor bitiremedim. Belki öğleden sonra daha dinç hissedersem tekrar yaparım.
İnşallah cnmKızlar bende tartıldım sabah artıdaydım ama artı olmayı bekliyodum wc'ye gidememiştim çünküsanırım yarına belli olur ne durumda olduğum.
Hafta sonu da cumartesi abartmasam da canımın istediğini yedim, pazar da niyetliydik eşimle, biraz tatlı krizimiz vardi çaklıt yedik valla menülerim yazılacak durumda değil çünkü hatırlamıyorum :)
hafta içi itibariyle dukana başladım yeniden, sanırım yaşam düzenim bu benimhafta içi dukan hafta sonu serbest
inşallah bu hafta 59'ları, haftaya da mezuniyetimi kutlarız![]()
Tamam seni kirmamak için bekliyorum bu hafta sende elini çabuk tutHayır hayır hayır olamaz..
Ayşe Öğretmen bana haftaya yetiş bu hafta karışma![]()
İnşallah cnm
Günaydın kızlar
Diyetin ikinci gunumdeyim sebze günü
Bugün oruç tutmaya niyetlenmistim Regl izin vermedi tam bitmemiş
Gece gece brokoli ile pancar yedim midene oturdu oruç olmasamda artık tekrar a ksama doğru yerim
İlk gün patates sonra sebze et meyve yumurta diye gidiyor cnm
5 te 5 diyeti patates diyetinden farklı mı??
Bence de canım salona gerek yok. Belki sürekliliği sağlamak için gidilebilir.harikasın canım, bende yaptım cumartesi 1 mile, çok sevdim. hafiften bi hamlama var bende de :) valla yıllarca spor salonuna para verip leslile 3 mile yapmışım meğer dedimoradaki hocanın yaptırdığı hareketleri walk walk diye diye leslie abla yaptırıyomuş
![]()
Tamm teşekkür ederim.Çok naziksin..Tamam seni kirmamak için bekliyorum bu hafta sende elini çabuk tut![]()
Bence de canım salona gerek yok. Belki sürekliliği sağlamak için gidilebilir.
Tiffany ve jillian da var.Buna alışınca onlara bakarsın.Çok güzeller.Jillian zor ama tiffny güzel.