Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wendy wendy canım az önce leslie 1 mile yaptım.Aslında 4 mil açtım ama malesef bacaklarım çok ağrıyor bitiremedim. Belki öğleden sonra daha dinç hissedersem tekrar yaparım.

harikasın canım, bende yaptım cumartesi 1 mile, çok sevdim. hafiften bi hamlama var bende de :) valla yıllarca spor salonuna para verip leslile 3 mile yapmışım meğer dedim:KK48::KK48: oradaki hocanın yaptırdığı hareketleri walk walk diye diye leslie abla yaptırıyomuş :KK48::KK48:

Kızlar bende tartıldım sabah artıdaydım ama artı olmayı bekliyodum wc'ye gidememiştim çünkü :( sanırım yarına belli olur ne durumda olduğum.

Hafta sonu da cumartesi abartmasam da canımın istediğini yedim, pazar da niyetliydik eşimle, biraz tatlı krizimiz vardi çaklıt yedik valla menülerim yazılacak durumda değil çünkü hatırlamıyorum :)

hafta içi itibariyle dukana başladım yeniden, sanırım yaşam düzenim bu benim :KK48::KK48: hafta içi dukan hafta sonu serbest :KK48::KK48:

inşallah bu hafta 59'ları, haftaya da mezuniyetimi kutlarız :dua::dua:

Kızlar bende tartıldım sabah artıdaydım ama artı olmayı bekliyodum wc'ye gidememiştim çünkü :KK43: sanırım yarına belli olur ne durumda olduğum.

Hafta sonu da cumartesi abartmasam da canımın istediğini yedim, pazar da niyetliydik eşimle, biraz tatlı krizimiz vardi çaklıt yedik valla menülerim yazılacak durumda değil çünkü hatırlamıyorum :)

hafta içi itibariyle dukana başladım yeniden, sanırım yaşam düzenim bu benim :KK48::KK48: hafta içi dukan hafta sonu serbest :KK48::KK48:

inşallah bu hafta 59'ları, haftaya da mezuniyetimi kutlarız :dua::dua:
İnşallah cnm

Günaydın kızlar
Diyetin ikinci gunumdeyim sebze günü
Bugün oruç tutmaya niyetlenmistim Regl izin vermedi tam bitmemiş
Gece gece brokoli ile pancar yedim midene oturdu oruç olmasamda artık tekrar a ksama doğru yerim

harikasın canım, bende yaptım cumartesi 1 mile, çok sevdim. hafiften bi hamlama var bende de :) valla yıllarca spor salonuna para verip leslile 3 mile yapmışım meğer dedim:KK48::KK48: oradaki hocanın yaptırdığı hareketleri walk walk diye diye leslie abla yaptırıyomuş :KK48::KK48:
Bence de canım salona gerek yok. Belki sürekliliği sağlamak için gidilebilir.
Tiffany ve jillian da var.Buna alışınca onlara bakarsın.Çok güzeller.Jillian zor ama tiffny güzel.

Bence de canım salona gerek yok. Belki sürekliliği sağlamak için gidilebilir.
Tiffany ve jillian da var.Buna alışınca onlara bakarsın.Çok güzeller.Jillian zor ama tiffny güzel.

kuzum jilianı betüşten duyup indirdim baksana hatun hergün yapıom diyodu 63'lere inmiş :) leslie 3 mil + jillian level 1 yapsam 2 günde bir keşke :KK43: bilsem tiffany'i bakar indirirdim jllian harbi çok kasıyo.

Back
X