Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam kuzum bu hafta yarışalım merak etme bende regl olcam eli kulağında
motivasyon olmuş olur

tatlım ilk kg verememede kaçamağın dibine vurursan kg veremezsinki sen inat edeceksin kg inat edecek sonunda gidecek o kg lar

tatlım ilk kg verememede kaçamağın dibine vurursan kg veremezsinki sen inat edeceksin kg inat edecek sonunda gidecek o kg lar
Ewet kaptanim buda bana ders oldu ama ben haftalardir hep bu kilolardayim canm skldi dun ya regl de alamiyorum ilaclarm btti bu hafta artik olmam lazm ondan snra gerck kilo mu grucem

Bende geldim aramıza biraz moral olsun ben -700 deyim ilacının ve eski düzene donmemin sayesinde kendimi çok hafif hissediyorum
Dün madensuyu limon ve greyfurt dilimleri 1.5 lt şişeye koydum üzerine de su bugün içeceğim
Yarışta başlamış bu hafta sakın gideyim diyordum ya yarisin şerefine ben bi -2 yapayım ne dersiniz

Ovv mana yetişiyorsun ama

İnşallah ördeğim bu hafta -1 hedefliyorum.

maşallah ayşe cim
bu arada 1 gün beklemesi mi gerekiyor maden suyunun

Sen toplam kaç kilo verdim canım.

Selam kızlar
Yine müthis yogun bir güne basladım, sınav gözetmenligimdeyim gene, bi bakayım dedim :)
kuzucum en erken ne zaman giricem ben takıma yeniden, günaydın
Canım 2 hafta izinli kalman gerekiyor, 2 hafta sonra girebilirsin en erken.
Ben çözdüm, sende haftasonu sendromu var. Ne yaparsan yap haftasonu artı getiriyor sana
kızlar o zaman 9. takıma söylüyorum kabul ettiğimizi hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Yüzümüz kara cıkmaz insallah kaptanım, bu hafta menüleri sıkı takip etmeye calısayım ben. Menü yazmayana, kaçamak yapana sopa :)
İnşallah ördeğim bu hafta -1 hedefliyorum.
Kuzum o kilolarda bir haftada -1 cok zor ama umarım olur tabi. Sen eksi gel de kilo degil de gram olsa da olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…