- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.401
tamam kuzum bu hafta yarışalım merak etme bende regl olcam eli kulağındahadi hayrli olsun bakalim insallah sonuna kadr gidersin en az 10 kilo verirsin bu arada gecmis olsun canim kardesine yaptigin koclugu kendinede yap bencd canimtoplight kaptanima katiliyorum artik seni 2 li rakamlarda gormek istiyoruz
ben bennnn bennnnnn ama ben cok artidayim sen beni gecersin
Benmde ilaclarm btti bu hafta regl olucam canm ayni drumdayiz sen kac kiloydun bguntamam kuzum bu hafta yarışalım merak etme bende regl olcam eli kulağında
motivasyon olmuş olur
tatlım ilk kg verememede kaçamağın dibine vurursan kg veremezsinki sen inat edeceksin kg inat edecek sonunda gidecek o kg larTünaydin hanimlarrr
Ben dikkat etmeme ragmen dun arti gelince moralmen cöktum dun baya kacamaklarin dibine vurdum sinameki ictim tekrar ilk gun hic bi etki yapmadi ama bu sabah etkisini gosterdi rahatladim sonunda ve okadr kacamaga dunku kilomdaydim almamisim sevinsem mi uzulsemmi bilemedm kacamak yapmasam kilo verecekmisim wc sorunu ortadan kalkinca ama nese artik onumuze bakicazkilom 67.4
Cum gunu 66.8
Ewet kaptanim buda bana ders oldu ama ben haftalardir hep bu kilolardayim canm skldi dun ya regl de alamiyorum ilaclarm btti bu hafta artik olmam lazm ondan snra gerck kilo mu grucemtatlım ilk kg verememede kaçamağın dibine vurursan kg veremezsinki sen inat edeceksin kg inat edecek sonunda gidecek o kg lar
ama lütfen kaçamak yapma regli de olunca çıkan sonuca sen bile inanamayacaksın tatlımEwet kaptanim buda bana ders oldu ama ben haftalardir hep bu kilolardayim canm skldi dun ya regl de alamiyorum ilaclarm btti bu hafta artik olmam lazm ondan snra gerck kilo mu grucem
Insallah kaptanim ben bgun kendime geldm aynen devm ediyorum aysenin yasam koclugu esligindeama lütfen kaçamak yapma regli de olunca çıkan sonuca sen bile inanamayacaksın tatlım
67,200Benmde ilaclarm btti bu hafta regl olucam canm ayni drumdayiz sen kac kiloydun bgun
Hmm bende 600 gr fazlayim cuma gunku kilomdan 67.4 kiloyum67,200
Hmm bende 600 gr fazlayim cuma gunku kilomdan 67.4 kiloyum
kızz kilolarımızda aynı sayılır hadi bakalım benim seni geçmem lazımm mezun olmak istiyoruumm
O kadar dedim yeme yeme bu hafta artık kaçamak yok kurtul su 67 denHmm bende 600 gr fazlayim cuma gunku kilomdan 67.4 kiloyum
Ovv mana yetişiyorsun amahu hu kimseler yokmu
Ben sahalara geri dondum iilaciminda saye sinde tatlı krizlerimden baş edebiliyorum artık dün en son listeye meyve yazmıştım onuda yemedim onun yerine az yagli tuZsuz mısır patlağı yemistim sabah -300 daha gordum suan 58.2 kgyum
ebrusonmez wendy gelin kapisalim hadi biraz hareket gelsin takima
Birde su icemeyenler için degisik bi tarif
Bir maden suyu
Limon
Su 1lt
Gun boyu için odeminiz sisliginiz kalmasin bende 1.5 lt den yapiyorum bugün icerim
İnşallah ördeğim bu hafta -1 hedefliyorum.Selam kizlar anca gelebildim ben sabahtan gene sınav gorevim vardi.
Gidebildin mi kaptanim? Ben cok seviyorum ya yogayi, bence herkes yapsin :)
Ayh beni kirmamis menu yazmis tesekkurler Ebrusum :)
Ama bu menu de cok kotuymushadi sıkı tut da at artilari, artik mezun edelim seni
maşallah ayşe cimBende geldim aramıza biraz moral olsun ben -700 deyim ilacının ve eski düzene donmemin sayesinde kendimi çok hafif hissediyorum
Dün madensuyu limon ve greyfurt dilimleri 1.5 lt şişeye koydum üzerine de su bugün içeceğim
Yarışta başlamış bu hafta sakın gideyim diyordum ya yarisin şerefine ben bi -2 yapayım ne dersiniz
Sen toplam kaç kilo verdim canım.nolmus benim takimima bole duydumki kimse paylasim yapmiyormus benimi ozlediniz bakim
Ayy bende uzun zamandr giremdm kim kac kilo verdi diye bi bakim dedm @Pdr93 sibemcim bravo bak az kaldi 6lara
Yaa kaptanim ben daha basari hikayemi yazcktm ama topigi bulamadm
wendy bu hafta yarisiyoruz kaç kg ile başladım kaç kilosun bugün ben cuma 58.7 idim
Canım 2 hafta izinli kalman gerekiyor, 2 hafta sonra girebilirsin en erken.kuzucum en erken ne zaman giricem ben takıma yeniden, günaydın
Ben çözdüm, sende haftasonu sendromu var. Ne yaparsan yap haftasonu artı getiriyor sanakızlar cumadan bugüne +200 gr geldim ben
haftasonu menümü de yazayım
cumartesi
sabah lıght süt ve şekersiz kahve
saat 11 gibi yulaf kepekli 3 kaşık yoğurt
saat 5 te kızarmış piliç 150 gr kadar ,1-2 çatal köfte 3-4 çatal ciğer (kombo yaptım)
yürüyüş 60 dk
su 2 lt
pazar
sabah 3 haşlanmış yumurta 2 çatal peynir
ara şekersiz sütlü kahve
öğle 1 ayran ve 1 küçük kutu süt
ara 2 muz
akşam 6 da ızgara balık 200 gr kadar, roka
su az oldu 1 lt
toplight morordek
Yüzümüz kara cıkmaz insallah kaptanım, bu hafta menüleri sıkı takip etmeye calısayım ben. Menü yazmayana, kaçamak yapana sopakızlar o zaman 9. takıma söylüyorum kabul ettiğimizi hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Kuzum o kilolarda bir haftada -1 cok zor ama umarım olur tabi. Sen eksi gel de kilo degil de gram olsa da olur :)İnşallah ördeğim bu hafta -1 hedefliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?