Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam hanımlar...
hedefim 108 kilo canım şu an 118,6 kiloyum

ama isveç diyetine başladığım için hedefim bu kadar uçuk.. geçen hafta hasta olduğum için yapamadım bugün başladım
Nasıl gidiyor ilk gün
yok canım özel sektör değil kamu ya.. kurum dışına evrak çıkarmak yasak bizde.. masam dosya dolu şu an
Kolay gelsin.Çabucak biter umarım.
Canım ben akşamları yoğurt meyve gibi hafif takılarak yılbaşına 55.3 olmak istiyorum.Belki son günlerde saf protein falan yaparım.
Bendee
Sen dukan denedin mi?? Bence sanada iyi gelir.

ebrusonmez ebruşumm napıosunn, günaydınnn...
Selam kuzum. Sabah uğrayamadım. Haftasonu diyetten bayağı koptum. Hep tatlı şeyler yedim.
kızlar o zaman 9. takıma söylüyorum kabul ettiğimizi hadi bakalım gazamız mübarek olsun
Tam asılmalıyız bu hafta
Yoksa sonu hüsrann..

Yap tabi tatlım sorman hata
Bende 1 kilo kadar verirsem.Banada yetişmiş oluyorsun.

Menülerini takip edeyim o zamn. Bi listeye bağlı kalmada çok zorlanıyorum aslında ama bi haftalığına süper olur.
Bugün ben peynirli omlet iceberg marul ve bir domatesi limonladim 2 zeytin yedim
Beş gibi de nohut salatası yapıyorum sarımsaklı yoğurtla yerim çok tarif var da içine ben roka yeşil soğan koyarim yoğurdun üzerine de isot dokerim akşama da pırasa vardı ama bunu beş gibi yiyeceğim için acikirsam sadece yoğurt yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…