- 16 Ocak 2015
- 9.617
- 24.230
- 398
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.601
Tatlandırıcı dışında zor ama hurmayla çok güzel oluyo 1 gece önceden yap hurmayı Parçala mutlaka :)chia alamadım bi türlü yaa, bende istiyorum içine hurma da koyup tatlı yapmak istiyorum dukana uymucak amasabah yerim napim
başka nası tatlandırabilirim kızlar?
Koydum cnm ama hurmalı tarife koydum tek başına tatlandırmaz sanırımmatilda34 hindistan cevizli falan deniyordu.
Yaptım ben dün hepsini okuyamadım da yazılanları 30 dk yürüyüş var cnm19 ARALIK SPOR LİSTESİ
@Pdr93
@tatlitambak
@matilda34
Vee benn dün spor yapmadık hanımlar..
Hepimize 100'er zıp zıp ceza kesiyorum.. @toplight ve @morordek kaptanlarımda müsade ederlerse
hmmm deneyeyim o zamanchia yı kefirle yaptım daha güzel ve yoğun oldu kızlar tam bir puding mübarek
bilmiyom öğreniriz bilenden şimdichia alamadım bi türlü yaa, bende istiyorum içine hurma da koyup tatlı yapmak istiyorum dukana uymucak amasabah yerim napim
başka nası tatlandırabilirim kızlar?
müsade ne demek hadi bakalım 100 zıp az yalnız 300-500 kes19 ARALIK SPOR LİSTESİ
@Pdr93
@tatlitambak
@matilda34
Vee benn dün spor yapmadık hanımlar..
Hepimize 100'er zıp zıp ceza kesiyorum.. @toplight ve @morordek kaptanlarımda müsade ederlerse
bende 3 bardak içtim az önceyoğurt yedim ama hiç doymadım kitarçınlı yeşil çay az iyi geldi ama.
aha dedim gene kaçamak geliyor ama allahtan kaçamağın tarhana ve ekmek miş pek isveç olmamış ama menü güzelkızlar buraya mükemmel kusursuz bir isveç menüsü yazmayı isterdim ama maalesef ki akşam pek isveçe benzemediyine de kötü bi menü değil isveç değilmişçesine değerlendirelim lütfen (ama herşeye rağmen bugün isveçin 2.gününde devam ediyorum )
Sabah:
1 kupa sade nescafe, 1 küp şeker
Ara:
Zencefilli Limonlu Çay (bu da uygun değil ama limonlu su kategorisinde değerlendirilebilir bence)
Öğlen:
Izgara dana biftek, yeşillikler
Ara:
Bitki çayı (naneli limonlu)
Akşam: (Gelelim fasulyenin faydalarınaaaaa...)
1 yumurta
yarım kase haşlanmış ıspanak
1 çatalın ucuyla yoğurt
5 dk sonra
1 kase ıspanak
2 yk yoğurt
1 yumurta daha
1 saat sonra
1 kase daha ıspanak (hep yağsız bunlar haşlama)
2 yk daha yoğurt
1 kase tarhana 1 dilim ekmek (ince dilim)(işte şu olmasa )
saat 7.45 de yeme işi bitti
spor: 51 dk yürüyüş
su: 2,5 lt
Valla yoğurtları çok kafama takmadım çünkü Dukana bile uygun yağ oranında yoğurtlardı ama tarhana olmadı be
birazdan 1 dilim salam ve 1 kase kadar yoğurt yicem ne kadar da iştah açıcı
Öğleni erken ye bariyoğurt yedim ama hiç doymadım kitarçınlı yeşil çay az iyi geldi ama.
Ben şimdi 4 mil yaptım. Fena terledim yaway cezalar gelmiş, akşama enerjim kalcak mı acaba, 3 mil ve jiliana devam bakalım.
Canım keşke akşam ekmek ymeseydin o zamn tolere edilebilirdi.kızlar buraya mükemmel kusursuz bir isveç menüsü yazmayı isterdim ama maalesef ki akşam pek isveçe benzemediyine de kötü bi menü değil isveç değilmişçesine değerlendirelim lütfen (ama herşeye rağmen bugün isveçin 2.gününde devam ediyorum )
Sabah:
Ara:
Zencefilli Limonlu Çay (bu da uygun değil ama limonlu su kategorisinde değerlendirilebilir bence)
Öğlen:
Ara:
1 yumurta
1 çatalın ucuyla yoğurt
5 dk sonra
1 kase ıspanak
2 yk yoğurt
1 yumurta daha
1 saat sonra
2 yk daha yoğurt
Valla yoğurtları çok kafama takmadım çünkü Dukana bile uygun yağ oranında yoğurtlardı ama tarhana olmadı be
Canım dün 51 dk yürümüşüm.
Ekledim sizide güzeller..Benimde dün 30 dk yürüyüş vardı ebruş unuttum yazmayı:*
Ooo o zamn bugunun sporunu yapmayana acımayacammüsade ne demek hadi bakalım 100 zıp az yalnız 300-500 kes
Çok sevindim ördeğim.. İnşallah hiçbir sıkıntı olmazsağlıkla kucağına alırsın..Kizlar muayenemiz iyi gecti cok sukur. Haftaya baska bir doktora daha gorunecegiz ikinci bi goz olarak ama bir sorun gormedim dedi doktor :)
bu mesajı görüp vazgeçtim
başladın ama di mi bugün atak rejiminekaç gün atak yapıcan
kızlar buraya mükemmel kusursuz bir isveç menüsü yazmayı isterdim ama maalesef ki akşam pek isveçe benzemediyine de kötü bi menü değil isveç değilmişçesine değerlendirelim lütfen (ama herşeye rağmen bugün isveçin 2.gününde devam ediyorum )
Sabah:
Ara:
Öğlen:
Ara:
1 yumurta
1 çatalın ucuyla yoğurt
5 dk sonra
1 kase ıspanak
2 yk yoğurt
1 yumurta daha
1 saat sonra
2 yk daha yoğurt
gözümüz aydın ördeğim hadi bakalım gelsin paşa sağlıkla sıhhatleKizlar muayenemiz iyi gecti cok sukur. Haftaya baska bir doktora daha gorunecegiz ikinci bi goz olarak ama bir sorun gormedim dedi doktor :)
Helal olsun canım.Ben dayanamazdım heraldevalla cumaya kadar ya da cuma dahil yaparım atağımı, gerçi atak demeyim yumruk diyim ben buna. sebzesiz khsız kaçamaksız 5 gün :)
aynen yaa mefkure ilk söylediğinde açıkcası takım üzerinde ölü toprağı var gibiydi sizin fikrinizi almadan kabul edememiştimTakım biraz canlandı ya ne güzel oldu şu yarışş.
Öğleni erken ye bari
Helal olsun kaptanım.Muhteşemsiniz..20 ARALIK SPOR LİSTESİ
1.ebrusonmez
4 mil leslie
2. toplight
30 squat
10 lu set olarak bel ve göbek hareketleri (50 toplamda)
leslie 1 mile (şu ana kadar yaptığım işyerinde odayı kilitleyip leslie yaptım ya helal bana)
ooo ebru hadi bakalım sabahki kaçamağı eriyetim hatta daha fazlası gitsin diyorsun haaaaBen biraz dinlendim.Tekrar spora kaçayım.Ayıptır söylemesi bugunki hedefim 8 mil de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?