- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #225.881
Valla ben de anlamadım, grup sessizlige büründü. Yarın sonuclar güzel gelir umarım
Premenstrüel sendrom (PMS), kadınların adet döngüsü ile ilgili fiziksel ve duygusal belirtiler[1][2] topluluğudur. Adet kanamaları başlamadan on gün[3][4] öncesinden başlayabilir ve birkaç gün kala[5] sona erer.Hmm anladm canm sana ne gibi etkisi oluyo hep yasiyomusun peki bunu
İnşallah cnm fırtına öncesi sessizlik mi acaba :))Valla ben de anlamadım, grup sessizlige büründü. Yarın sonuclar güzel gelir umarım
Premenstrüel sendrom (PMS), kadınların adet döngüsü ile ilgili fiziksel ve duygusal belirtiler[1][2] topluluğudur. Adet kanamaları başlamadan on gün[3][4] öncesinden başlayabilir ve birkaç gün kala[5] sona erer.
BelirtileriDeğiştir
Her ay bazen hafif bazen çok ağır olarak yaşıyorum cnm ne yazık ki
- Ruhsal çökkünlük
- Yorgunluk hissi
- Aşırı uyuma eğilimi
- Çevreye ilginin azalması
- Duygu durumunda dalgalanmalar
- Sinirlilik
- Gerginlik
- Hassaslaşma
- Alınganlık gösterme
- Ağlama eğilimi[6]
Kadınların çoğunda var ben çok ağır olduğum zaman dr gitmiştim o söyledi hatta doğum kontrol hapları şikayetleri azaltıyormuş ama ben kullanmak istemedim çünkü o ilacın da yan etkileri varAnladim canim bende bu belirtilerin yarisindan cogu var ama bi hastalik yani sendrom oldgnu hic dsunmemistim
Hmm evet en byuk yan etkisi kilo yapmasi zatenKadınların çoğunda var ben çok ağır olduğum zaman dr gitmiştim o söyledi hatta doğum kontrol hapları şikayetleri azaltıyormuş ama ben kullanmak istemedim çünkü o ilacın da yan etkileri var
Evet cnm belki 1 2 ay içmeye bişi olmaz ama bende hamile kalmadan önce polikistik vardı doğum kontrol hapı kullandım 6 ay o zaman kilo almıştımHmm evet en byuk yan etkisi kilo yapmasi zaten
Dgrudur canm uzun sure kullanmissin normal kilo almanEvet cnm belki 1 2 ay içmeye bişi olmaz ama bende hamile kalmadan önce polikistik vardı doğum kontrol hapı kullandım 6 ay o zaman kilo almıştım
O sahalari bize braktiBugün kimse yok benimde çenem düştü yani saatte geç olmuş gerçi eskidenservey gelirdi o da yok
İyi sen ayaktasın bebiş uyumadı mıDgrudur canm uzun sure kullanmissin normal kilo alman
Hakkaten kader arkadaşım nası kurtulcaz biz bu 67 den:)O sahalari bize brakti
Malesef bgun arkadisima gttim demistim orda onun ogluyla baya costular eve gelincede vakitsiz uyuya kaldi kiyamadm uyandirmaya aksam 9 da bi kalkti canavar olmusİyi sen ayaktasın bebiş uyumadı mı
Ahh bende bi bilsem formulu hemn solicemde bilmiyom vallaHakkaten kader arkadaşım nası kurtulcaz biz bu 67 den:)
Of bu seneryoyu biliyorum cnm çok zor uyur artık:)Malesef bgun arkadisima gttim demistim orda onun ogluyla baya costular eve gelincede vakitsiz uyuya kaldi kiyamadm uyandirmaya aksam 9 da bi kalkti canavar olmus
Yasayan bilir canimOf bu seneryoyu biliyorum cnm çok zor uyur artık:)
Bende haftasonu çok bozdum annem vardı sonra onu aldık aydına gittik hiç iyi olmadı yaniAhh bende bi bilsem formulu hemn solicemde bilmiyom vallaama benim sorunum regl olamam onu azck ucundan biliyorum
Evet cnm doğru diyosun ikincisi yemiyo işte bazen :) 7 olcak benimki nisanda baştan uğraş zor vallaYasayan bilir canim
Insallah canim ben 1 gun bozdum sadece ama hala yerimde sayikliyorum bi alip bi veriyorum bu hafta veremesemde regl olunca gelecek hafta patr patr gidicek inaniyorum aynen yil basindan snra dahada ski asilmamiz lazmBende haftasonu çok bozdum annem vardı sonra onu aldık aydına gittik hiç iyi olmadı yani
Neyse bu hafta sıktım yine sende regl olamıyor diye bırakma sakın bu hafta kesin olursun ocaktan itibaren de daha sıkı asılırız sen hangi şehirdeydin dido
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?