- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #226.181
Oglen oldu kızGünaydınlar herkese
Ben ozaman kalkmistim bana günaydınOglen oldu kız
Çoluk çocukla nasıl uyuyosun o saate kadar? Onlar da uyuyosa süpermiş valla, kıskandımBen ozaman kalkmistim bana günaydın
Çoluk çocukla nasıl uyuyosun o saate kadar? Onlar da uyuyosa süpermiş valla, kıskandım
Çok hoşumuş kız bayıldım bende yaptım :)
Hadi millet evde oturmak yok, zumba niyetine yapıyoruz :)
Düğünüm gelmiş benim, sineeem gelim mi düğününe :) @Pdr93
Bende o kafiledeyim işte :)Geç yatıp geç kalkıyorlar ördekcim, ben o saate öğle yemeğimi bile yemiş oluyorum :)
Ebrucum ben yapamadım canım ama ip atlama yapamam. Gobegim düşmüş galiba onun için. Hala da yaptirmadim. Napcam bilmiyorum da. Bakalim leslie yapabilirsem yaparım
Çok hoşumuş kız bayıldım bende yaptım :)
Hakketen ne güzel olur :)Tambakcım hala gitmedin mi göbeğin için?
Dimi, oryantal kursu olsa da gitsek, eğlene eğlene yakarız kalorileri :)
Ya benim ufaklık gece 2 de yattı ben 11:da kalktim oda 12 de büyük oğlan sabah 9 da ayaktaydi o tablwtiyle oynar tv izler benim yanıma gelmez uyurkenÇoluk çocukla nasıl uyuyosun o saate kadar? Onlar da uyuyosa süpermiş valla, kıskandım
Slm kızlar Nabersiniz
Bugün kendimi enerjik hissediyorum birazdan da gezmeye gidicez
wendy naptın cnm
Yarın başlıyoruz demi
Gelcek inanıyorum ben bugünü hafif geçir 4 gün bize çok iyi gelecek :)Canım motivasyon yükseliyo pazartesi diyeti moduna giriyorum bakalım :) bu hafta direkt yürüyüş falan da yapıcam inşallah 59 gelsin artık
Gelcek inanıyorum ben bugünü hafif geçir 4 gün bize çok iyi gelecek :)
Vaay o da değişik bi yasam tarzi tabi :)Geç yatıp geç kalkıyorlar ördekcim, ben o saate öğle yemeğimi bile yemiş oluyorum :)
Iyiymis ya senin cocuklar uslu o zaman masallah :)Ya benim ufaklık gece 2 de yattı ben 11:da kalktim oda 12 de büyük oğlan sabah 9 da ayaktaydi o tablwtiyle oynar tv izler benim yanıma gelmez uyurken
ayy cok gzelmis bayildim 2 tane zumba videom var favorim buda favprilerim arasinda olucak artik
Hadi millet evde oturmak yok, zumba niyetine yapıyoruz :)
Düğünüm gelmiş benim, sineeem gelim mi düğününe :) @Pdr93
aynen bende ondanimBende o kafiledeyim işte :)
Evet çok uslularVaay o da değişik bi yasam tarzi tabi :)
Iyiymis ya senin cocuklar uslu o zaman masallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?