- 12 Aralık 2014
- 3.048
- 4.013
- 128
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.181
Evet cnm bende kontrole özele gidiyorum devlet o açıdan çok kötüEvet annem bilmez sanırım onu dün doktora gittim kadın başından savdi resmen beni devlet hastahaneleri neden böyle ya kadın doktora hiç gitmem bu yüzden genelde çoğu suratsız oluyor ama alttan kontrol edeceği için mecbur kadın doktora gittim sadece smear testi aldı soru soruyorum tersliyor sinir oldum özel hastahaneye gitsem iyi olcak
Sorma canım ya ondan önce dişçiye gittiğim için 5 dk geç kaldım demediği laf kalmadı bankada sıranız geçse işleminiz yapılmaz burda sıranız geçiyor utanmadan geliyorsunuz diyo alt tarafı 5 dk geç kaldım biz sizi dışarda dakikalarca bekliyoruz yeri gelince sesimiz çıkmıyor dedim bişey diyemedi eee sorunun ne derdin ne anlat dedi ters ters aklıma geldikçe sinir oluyorumEvet simdi bi de kar kış disarda yuruyus yapmak istiyorum yapamiyorum eve tıkıldım kaldim onun da etkisi var galiba. Dedigin gibi dogum da bahara geliyor zaten artik bebisi alip cikarim hem yuruyus yapar hem hava almis oluruz minikle :)
Insallah canim valla sekerden niyeyse bi tırsıyorum
Simdilik idare edilir belki ama hamile kaldiginda bence de ozele git canim devlet hastaneleri maalesef insani çıldırtıyor
Çok sağol canım. Zencefil kullanmaya başladım.Geçmiş olsun ebruş salgın var cnm bana kekik yağı ve zencefil iyi geldi tavsiye ederim inş hemen atlatırsın
Korkma cnm onunda çaresi var diyet veriyo inş çıkmaz sen yinede hamurişi tatlı pek tüketmemeye çalışsan iyi olur:)Evet simdi bi de kar kış disarda yuruyus yapmak istiyorum yapamiyorum eve tıkıldım kaldim onun da etkisi var galiba. Dedigin gibi dogum da bahara geliyor zaten artik bebisi alip cikarim hem yuruyus yapar hem hava almis oluruz minikle :)
Simdilik idare edilir belki ama hamile kaldiginda bence de ozele git canim devlet hastaneleri maalesef insani çıldırtıyor
Bi tarif vereyim 1 kaşık bal toz zencefil karabiber 1 kaşık limon suyunu karıştır ye çok iyi geliyo cnmÇok sağol canım. Zencefil kullanmaya başladım.
Canım çok hastayım. Bi grip olmuşumki sorma
Dün akşam fenaydım. Bugun daha iyiyim.
Dün evime geldim. Vee kilo almamışım.
Dün akşam tartıda 57.5 idim.
Bugun 56.9 sabitim. Bu hafta açığımı kapatırım umarım.
Sen nasılsın.Kilo durumda bi değişiklik var mı??
Listeye girdin mi?
Sağol cnm benim bugün daha iyiyim ama bu seferde regl sancısı çekiyorum inş bu hafta iyi olucam artık
Aa bizde 3 seneden sonra birazcık arabaların üstünde gördük çok şaşırdık oğlum o kadarcık kar için kar eldivenleri giyip oynamaya gitmek istedi çok komikti :))
Evet annem bilmez sanırım onu dün doktora gittim kadın başından savdi resmen beni devlet hastahaneleri neden böyle ya kadın doktora hiç gitmem bu yüzden genelde çoğu suratsız oluyor ama alttan kontrol edeceği için mecbur kadın doktora gittim sadece smear testi aldı soru soruyorum tersliyor sinir oldum özel hastahaneye gitsem iyi olcak
Sorma canım ya ondan önce dişçiye gittiğim için 5 dk geç kaldım demediği laf kalmadı bankada sıranız geçse işleminiz yapılmaz burda sıranız geçiyor utanmadan geliyorsunuz diyo alt tarafı 5 dk geç kaldım biz sizi dışarda dakikalarca bekliyoruz yeri gelince sesimiz çıkmıyor dedim bişey diyemedi eee sorunun ne derdin ne anlat dedi ters ters aklıma geldikçe sinir oluyorum
Çok sağol canım. Zencefil kullanmaya başladım.
Unutnadim 24 ocak bekle cnm kendime gun koymustum
Bende burda hep zubeyde hanima gidiyorum orda hep iyi doktorlara rastladim berfu demir diye bi doktor ameliyatimida yapti cok iyi gecti hem dikisi guzeldi hemde cabucak iyilestim ilk dogumda ayaga zor kalkarken ikincİde cok hafiftim doktor cok farkediyo yaniEvet simdi bi de kar kış disarda yuruyus yapmak istiyorum yapamiyorum eve tıkıldım kaldim onun da etkisi var galiba. Dedigin gibi dogum da bahara geliyor zaten artik bebisi alip cikarim hem yuruyus yapar hem hava almis oluruz minikle :)
Yaz cnm zaten benim nickin altinda da yaziyorYazdım bi kenara 24 Ocağı :)
İnş cnm bende öyle umut ediyorum ama diyetten çok uzaklaştım hastalıklar yüzündenYa ben hep bi niyetleniyorum ama diyet moduna giremiyorum kigirsem aslında kasar listeye girerim de motivasyon kış nedeniyle uçtu gitti
Çok çok geçmiş olsun bu arada ebruşum, evine dönmüşsün sevindim, sınırlı da olsa uğra merakta bırakma bizi :)
Ay regl de mi geldi, iyi haftaya tüm ödemler artılar gider o zaman bomba gibi dönersin :) geçmiş olsun kuzucum sıcak su yoldaşımız yapacak bişi yok :)
Hahah, karı en çok seven çocuklar zaten, biz şu ara ancak tvden izliyoruz
Mantıklı şekerim, boşver bas parayı sen üzüleceğine paran üzülsün
Ama senin doktor da cinsmiş, sıra geçebilir ne var ki bundahamilelikte seni en rahatlatan doktora gitmen en iyisi, zaten hormonlar dengesiz bi de doktor tribi hiç çekilmez
Bu hafta @wendigo falan bi toparlama haftasi yapalim olmazsa listeyede biraz yansimasi lazim bizede moral olurİnş cnm bende öyle umut ediyorum ama diyetten çok uzaklaştım hastalıklar yüzünden
Olur cnm valla pazartesi daha iyi olurum zaten bi toparlanalım bu hafta napalımBu haftawendy falan bi toparlama haftasi yapalim olmazsa listeyede biraz yansimasi lazim bizede moral olur
Biraz dusunelim ama sok diyet olmasin onlari bozma meyili daha cok oluyo hem doyuracak hem zayiflatacak bir menu yapalim pazardan persembeye 5 gunlukOlur cnm valla pazartesi daha iyi olurum zaten bi toparlanalım bu hafta napalım
Aaaa o doktor da tam cinsmis harbidenSorma canım ya ondan önce dişçiye gittiğim için 5 dk geç kaldım demediği laf kalmadı bankada sıranız geçse işleminiz yapılmaz burda sıranız geçiyor utanmadan geliyorsunuz diyo alt tarafı 5 dk geç kaldım biz sizi dışarda dakikalarca bekliyoruz yeri gelince sesimiz çıkmıyor dedim bişey diyemedi eee sorunun ne derdin ne anlat dedi ters ters aklıma geldikçe sinir oluyorum
Onlari yapsam zaten tum derdime care :)) bu kadar kilo da almazdim. Tatli aseriyorum ya resmen..Korkma cnm onunda çaresi var diyet veriyo inş çıkmaz sen yinede hamurişi tatlı pek tüketmemeye çalışsan iyi olur:)
Valla sen iyi denk gelmissin canim, oranin ismini cok duydum ama gitmedim hic. Ataturk'e falan gidiyorum genelde devlet olarak yakin diye ama hic sevimli bi doktora denk gelmedim. Ondan kafaya koymuştum hamile kalirsam devlete gitmem diye. Aklimda olsun o dedigin doktorBende burda hep zubeyde hanima gidiyorum orda hep iyi doktorlara rastladim berfu demir diye bi doktor ameliyatimida yapti cok iyi gecti hem dikisi guzeldi hemde cabucak iyilestim ilk dogumda ayaga zor kalkarken ikincİde cok hafiftim doktor cok farkediyo yani
Aaaa o doktor da tam cinsmis harbiden
Bosver kuzum wendi'nin de dedigi gibi hamilelikte doktor cok onemli, her seyi kafana takiyosun zaten seni rahatlatması lazim. Bak benim doktor dunya yansa umrunda degil, her sorduguma cok normal canim diyorben de koyverdim gitti sayesinde.
Onlari yapsam zaten tum derdime care :)) bu kadar kilo da almazdim. Tatli aseriyorum ya resmen..
Valla sen iyi denk gelmissin canim, oranin ismini cok duydum ama gitmedim hic. Ataturk'e falan gidiyorum genelde devlet olarak yakin diye ama hic sevimli bi doktora denk gelmedim. Ondan kafaya koymuştum hamile kalirsam devlete gitmem diye. Aklimda olsun o dedigin doktor[/QUOTE
Az önce bal ve zencefil yaptım.Yatmadanda senin tarifi deneyeyim.Sen nasıl oldun? En son depresyondaydın.Bi tarif vereyim 1 kaşık bal toz zencefil karabiber 1 kaşık limon suyunu karıştır ye çok iyi geliyo cnm
Kekik yağı da ayaklarının altına sürebilirsin hatta şekerin üzerine 2 3 damla koy ye çok yakıyo ama o da iyi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?