Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar dünkü menüm
Sabah kefir
Öğle dişçiye gittim işlemden önce acil bişey yemem gerekti çeyrek tost yaptırdım
Sonra kadın hastalıkları doktoruna gittim falan eve 5 gibi geldim
1 dilim tt ekmek biraz maskarpone peyniri 2 kaşık bal 5 zeytin
Ara 1 portakal
Yürüyüş 1 saat 15 dk
Su 1.5 litre

toplight morordek

Evet cnm bende kontrole özele gidiyorum devlet o açıdan çok kötü

Sorma canım ya ondan önce dişçiye gittiğim için 5 dk geç kaldım demediği laf kalmadı bankada sıranız geçse işleminiz yapılmaz burda sıranız geçiyor utanmadan geliyorsunuz diyo alt tarafı 5 dk geç kaldım biz sizi dışarda dakikalarca bekliyoruz yeri gelince sesimiz çıkmıyor dedim bişey diyemedi eee sorunun ne derdin ne anlat dedi ters ters aklıma geldikçe sinir oluyorum

Korkma cnm onunda çaresi var diyet veriyo inş çıkmaz sen yinede hamurişi tatlı pek tüketmemeye çalışsan iyi olur:)

Ya ben hep bi niyetleniyorum ama diyet moduna giremiyorum ki girsem aslında kasar listeye girerim de motivasyon kış nedeniyle uçtu gitti

Çok çok geçmiş olsun bu arada ebruşum, evine dönmüşsün sevindim, sınırlı da olsa uğra merakta bırakma bizi :)

Sağol cnm benim bugün daha iyiyim ama bu seferde regl sancısı çekiyorum inş bu hafta iyi olucam artık

Ay regl de mi geldi, iyi haftaya tüm ödemler artılar gider o zaman bomba gibi dönersin :) geçmiş olsun kuzucum sıcak su yoldaşımız yapacak bişi yok :)

Aa bizde 3 seneden sonra birazcık arabaların üstünde gördük çok şaşırdık oğlum o kadarcık kar için kar eldivenleri giyip oynamaya gitmek istedi çok komikti :))

Hahah, karı en çok seven çocuklar zaten, biz şu ara ancak tvden izliyoruz

Mantıklı şekerim, boşver bas parayı sen üzüleceğine paran üzülsün

Ama senin doktor da cinsmiş, sıra geçebilir ne var ki bunda hamilelikte seni en rahatlatan doktora gitmen en iyisi, zaten hormonlar dengesiz bi de doktor tribi hiç çekilmez

Bende burda hep zubeyde hanima gidiyorum orda hep iyi doktorlara rastladim berfu demir diye bi doktor ameliyatimida yapti cok iyi gecti hem dikisi guzeldi hemde cabucak iyilestim ilk dogumda ayaga zor kalkarken ikincİde cok hafiftim doktor cok farkediyo yani

İnş cnm bende öyle umut ediyorum ama diyetten çok uzaklaştım hastalıklar yüzünden

Aaaa o doktor da tam cinsmis harbiden
Bosver kuzum wendi'nin de dedigi gibi hamilelikte doktor cok onemli, her seyi kafana takiyosun zaten seni rahatlatması lazim. Bak benim doktor dunya yansa umrunda degil, her sorduguma cok normal canim diyor ben de koyverdim gitti sayesinde.
Korkma cnm onunda çaresi var diyet veriyo inş çıkmaz sen yinede hamurişi tatlı pek tüketmemeye çalışsan iyi olur:)
Onlari yapsam zaten tum derdime care :)) bu kadar kilo da almazdim. Tatli aseriyorum ya resmen..
Valla sen iyi denk gelmissin canim, oranin ismini cok duydum ama gitmedim hic. Ataturk'e falan gidiyorum genelde devlet olarak yakin diye ama hic sevimli bi doktora denk gelmedim. Ondan kafaya koymuştum hamile kalirsam devlete gitmem diye. Aklimda olsun o dedigin doktor

Ataturk te bize gore cok uzakta
Ben hala zubeyde hanima gidiyorum kolposkopiye gittigimde smear falan da alinmamisti once dusunduler baska yere gondermeyi sonra cok ugrasmayim diye hepsini kendileri yapti doktor isi sans iste zubeyde hanima mhrs randevusu aliniyo o zaman istedigin doktoru seciyosun kac kez randevuya gec kaldim hepsindede randevuluyum diye one aldilar zaten cok beklenmiyo orda
Normal hastaliklarda da cok kalabalik ama ben numune yi tercih ediyorum daha kotu bir doktora denk gelmedim oraya da randevu ile gidersen doktorlar ozel odasinda muayene ediyor
Genel cerrahiye giderken hep doktor odasinda muayene oldum sirayla falan ugrasmadim hastaneye yatisimda da kendi doktorum hastanede degildibi telefonuyla yatis verdi cok kolay oldu yani bu konuda sansliyim herhalde en cok bekledigim hastane gata orayada bi daha gitmedim

Az önce bal ve zencefil yaptım.Yatmadanda senin tarifi deneyeyim.Sen nasıl oldun? En son depresyondaydın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…