Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar herkese Mutlu hafta sonları ben yine dışarı birazdan buraya geldim geleli hep dışarı çıkıyorum normalde ev kuluyum adım atmam ama kuzenim geldi Türkiye'den onu ziyarete gideceğim diyete devam tabi akşam film izlerken biraz Mısır yemiş olabilirim 200 de çemberle iç bacak yaptım gece kızım uyuyunca spora daha çok yüklenmek istiyorum bakalım Nasıl olucak

Selam kizlar nerelerdesiniz bakalim?
wendy 'cum gene kendi kendine konusmus gitmis kiyamam. Biraz daha aktif olmaya calisalim hanimlar, bu hafta yuzdemiz cooook kötüydü haftaya toparlanmamiz lazim..

Bi bakim ne var ne yok dedim kimse yazmamış senden başka ördekcim tam taramaya gittin mi bu arada, 24. Hafta olmuşsun ya çok çabuk geçiyor zaman yaa..

Senin sporlarin zaten super canim boyle devam et

Bi bakim ne var ne yok dedim kimse yazmamış senden başka ördekcim tam taramaya gittin mi bu arada, 24. Hafta olmuşsun ya çok çabuk geçiyor zaman yaa..
Tam tarama dedigin hangisi canim detayli ultrason mu? Ona 22. haftada gitmistik, bi sıkıntı yok cok sukur.
Bu hamilelik takvimi de 24. hafta içinde diye gosteriyor ya aslinda su an 23+2'yim :) 24 bitince de seker yuklemesi yaptiracagim iste onu bekliyorum su an

Valla bende çok imreniyorum senin sporlara, 650 mekik falan ne demek ya maşallah sana, dışarda olmam sorun değil sadece karbonhidrattan kaç şekerim, ızgara et, tavuk şiş falan tarzı protein ağırlıklı beslen hem daha çok kalori yaktırır sana

Evet canım detaylı olan, iyi maşallah sorun olmazsın kuzucukta, şeker yüklemesi de yapılsın 32 ye kadar oldukça rahat bi dönem olcak sana, tam keyfi çıkarılacak dönem :) 32 sonrası işler yoğunlaşıyor zaten, çalışabilir raporu falan derlen bi bakıosun Doğum vakti gelmiş :)

Yaa şu 12. haftadan gobek buyuyene kadar bence en rahati gibiydi. Hamileydim ama hamile oldugum belli degil, ilk 3 ay sıkıntısı yok mide eksimesi falan 20'den sonra koptu bende kayışlar. Ha tabi bunun sebebi de benim, oyle homili gırtlak yemeseydim hala rahattim bence son aylarimi hic dusunemiyorum gercekten ne hale gelecegim acaba, dertlendim bak simdi bi de dogum iznine cikana kadar tezimde halletmem gereken zilyon tane iş var

Her iş hallolur canım sen hiç merak etme, iştahsız olsan napcaktın onu düşün, bebek beslenemiyo mu acaba diye için içini yicekti boşver böylesi daha iyi, en fazla 5 kilo daha fazlayla başlarsın diyete, onu da 1 ayda hallederiz şekerim takma kafana, yoga nı yap, stres yapma :)

ebrusonmez ebruş dün bi uğradın kayboldun, bildirim de yapmamışsın hayırdır bi sıkıntı mı var??
Canım çok hastayım. Bi grip olmuşumki sorma
Dün akşam fenaydım. Bugun daha iyiyim.
Dün evime geldim. Vee kilo almamışım.
Dün akşam tartıda 57.5 idim.
Bugun 56.9 sabitim. Bu hafta açığımı kapatırım umarım.
Sen nasılsın.Kilo durumda bi değişiklik var mı??
Listeye girdin mi?

Kayseri dünden beri bi rüzgar bi rüzgar inanamazsınız, uçuyoz resmen, rüzgar sesi de inanılmaz ürpertiyo beni kar görmeye hasret kaldık resmen her yer kar altında bizim üstümüzde sanki şemsiye var.
Aa bizde 3 seneden sonra birazcık arabaların üstünde gördük çok şaşırdık oğlum o kadarcık kar için kar eldivenleri giyip oynamaya gitmek istedi çok komikti :))

Hayırlısı ördekcim inş bişi çıkmadan onuda atlatırsın cnm

Evet annem bilmez sanırım onu dün doktora gittim kadın başından savdi resmen beni devlet hastahaneleri neden böyle ya kadın doktora hiç gitmem bu yüzden genelde çoğu suratsız oluyor ama alttan kontrol edeceği için mecbur kadın doktora gittim sadece smear testi aldı soru soruyorum tersliyor sinir oldum özel hastahaneye gitsem iyi olcak

Geçmiş olsun ebruş salgın var cnm bana kekik yağı ve zencefil iyi geldi tavsiye ederim inş hemen atlatırsın

Evet simdi bi de kar kış disarda yuruyus yapmak istiyorum yapamiyorum eve tıkıldım kaldim onun da etkisi var galiba. Dedigin gibi dogum da bahara geliyor zaten artik bebisi alip cikarim hem yuruyus yapar hem hava almis oluruz minikle :)
Hayırlısı ördekcim inş bişi çıkmadan onuda atlatırsın cnm
Insallah canim valla sekerden niyeyse bi tırsıyorum
Simdilik idare edilir belki ama hamile kaldiginda bence de ozele git canim devlet hastaneleri maalesef insani çıldırtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…