- 14 Ocak 2012
- 3.842
- 1.311
- 173
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.221
Çift cimirtiklar :))))) biri kız diğeri erkek üç numaramda erkekTek yumurta ikizleri mi? Kız mı erkek mi ikizler
Bunu bende deneyeyim. Belki iyi gelir.canım sirke ilke gargara yap mutlaka enfeksiyonu temizler biraz rahatlarsın
O kadar sürdü mü yaBu hafta biraz serbest oldu ekmek yedim ama yarın kendi listelerime dönüyorum akşam haftalık listemi yapacam su bitmek bilmeyen Regl durumum da artık sona yaklaştık pazartesi sonuçlar için gideceğim
Smear ve kolposkopi sonucun belli olacak bir ayın 20 gün hasta geçirmekten çok sıkıldım yani
Ben zaten devlete hep mhrs randevusu ile gidiyorum, yoksa oradaki sıra bitecek gibi degilAtaturk te bize gore cok uzakta
Ben hala zubeyde hanima gidiyorum kolposkopiye gittigimde smear falan da alinmamisti once dusunduler baska yere gondermeyi sonra cok ugrasmayim diye hepsini kendileri yapti doktor isi sans iste zubeyde hanima mhrs randevusu aliniyo o zaman istedigin doktoru seciyosun kac kez randevuya gec kaldim hepsindede randevuluyum diye one aldilar zaten cok beklenmiyo orda
Normal hastaliklarda da cok kalabalik ama ben numune yi tercih ediyorum daha kotu bir doktora denk gelmedim oraya da randevu ile gidersen doktorlar ozel odasinda muayene ediyor
Genel cerrahiye giderken hep doktor odasinda muayene oldum sirayla falan ugrasmadim hastaneye yatisimda da kendi doktorum hastanede degildibi telefonuyla yatis verdi cok kolay oldu yanibu konuda sansliyim herhalde en cok bekledigim hastane gata orayada bi daha gitmedim
Bu haftawendy falan bi toparlama haftasi yapalim olmazsa listeyede biraz yansimasi lazim bizede moral olur
Kızlar selam bugün hiç giremedim temizlik spor derken
Menüyü erken yazi cam bitirdim çünkü
Sabah 4 haşlanmış yumurta yedim bütün gün açıkladım 2 litre su bolca nescafe
Spor 45 dakika performans yuruyus koşu karisimi 10 dakika kond.bisiklet 10 dk eliptik bsklet cemberle150 iç bacak 75 baldır
Canım akşam yemeklerini dukana uygun yapmaya çalışsan.Daha az zorlanırsın sanki
Bende bi ara ikize kafayı takmıştım hatta bende tüp bebek olur mu diye bikaç siteden baktım. Bir sorun yokken ikiz olsun diye doktorlar yapmıyormuş
Çift cimirtiklar :))))) biri kız diğeri erkek üç numaramda erkek
Ben zaten devlete hep mhrs randevusu ile gidiyorum, yoksa oradaki sıra bitecek gibi degil
Numune hastanesi de işte bize ters kalıyor, ondan hepAnkara'nın 2 ucunda oturuyoruz resmen. Şu benim Haşimoto için endokrin takibini de artık Atatürk'te başladım diye oraya gidiyorum randevuyla. Gerci ona ragmen sıra bekledigim oluyor cunku sonuc randevusunu hala elle veriyorlar.
Yapalım cnm ne geliyor aklınaBiraz dusunelim ama sok diyet olmasin onlari bozma meyili daha cok oluyo hem doyuracak hem zayiflatacak bir menu yapalim pazardan persembeye 5 gunluk
Yapalım cnm ne geliyor aklına
Allah kucağına almayı nasip etsin ınş sagliklaSlm kizlar neler yapipsunuz suan ustumdeki hirkamla burnumu tikamis vaziyette size yaziyorum ne yemek kokusunu duymak ne gormek istemiyorum cok acim hic bisey yiyesim yok midem agzimda geziyorum bana dua edin kusmadan gecirim bu hamileligimi
Bu arda hamile oldugumu ilk ogrendigimde 70.2 kiloydum bu sabh 69.4 kiloydum dikkat etmeye calisiyorum ama istesemde yiyemiyorum zaten midem almiyo ole isde ben dert yandim size braz ama sizler napiosunuz ben sizi takipteyim arada grip okuyorum neler yaptginizi bu hafta baya baya yerlerde takim ama ben inaniyorum hafta gzel bi yuzdeyle sahalara geri donuceksniz azicik disinizi skn bakalim
insallah canim aminnn bu arada bende ikizim yani ikiz kiz kardesim var cift yumurta ikiziyim anneler icin gzel bi duygu olablir ama ikiz olmak bambaska bi duygu kesinlikle kardeslikten ote biseyAllah kucağına almayı nasip etsin ınş saglikla
Off cok kotu ya bende kzimda 5. Aya kadr hep kustum cocugum beslenemedi bile hic bsey yiyemiyodum yesemde kusuyodum cok zordu insallah bundan ole olmaz 3 kilo bari dgurim yaa bu sfer kzim 2875 kilo dogmustuIkiz gebeligimde ne bulantı ne kusma ikinci tek gebelihimde 7.8.hafta kusma bulantı bir başladı dogurana kadar avaz avaz gecede üç dört kez kuşkum((
Sağol Can'ım :)Senin sporlarin zaten super canim boyle devam et
Slm kizlar neler yapipsunuz suan ustumdeki hirkamla burnumu tikamis vaziyette size yaziyorum ne yemek kokusunu duymak ne gormek istemiyorum cok acim hic bisey yiyesim yok midem agzimda geziyorum bana dua edin kusmadan gecirim bu hamileligimi
Bu arda hamile oldugumu ilk ogrendigimde 70.2 kiloydum bu sabh 69.4 kiloydum dikkat etmeye calisiyorum ama istesemde yiyemiyorum zaten midem almiyo ole isde ben dert yandim size braz ama sizler napiosunuz ben sizi takipteyim arada grip okuyorum neler yaptginizi bu hafta baya baya yerlerde takim ama ben inaniyorum hafta gzel bi yuzdeyle sahalara geri donuceksniz azicik disinizi skn bakalim
Eyyyy büyük allahım wendigo ve ebru kullarına ikiz ucuz bebek nasip eyleeee:))))
Dua mi bedduami ettim gitti
Ikiz gebeligimde ne bulantı ne kusma ikinci tek gebelihimde 7.8.hafta kusma bulantı bir başladı dogurana kadar avaz avaz gecede üç dört kez kustum((
insallah canim aminnn bu arada bende ikizim yani ikiz kiz kardesim var cift yumurta ikiziyim anneler icin gzel bi duygu olablir ama ikiz olmak bambaska bi duygu kesinlikle kardeslikten ote bisey
Off cok kotu ya bende kzimda 5. Aya kadr hep kustum cocugum beslenemedi bile hic bsey yiyemiyodum yesemde kusuyodum cok zordu insallah bundan ole olmaz 3 kilo bari dgurim yaa bu sfer kzim 2875 kilo dogmustu
Ben o koca göbeğimi özledim vallahi :)hayırlı doğumlar sağlıkla kucağına alırsın inşallahYaa şu 12. haftadan gobek buyuyene kadar bence en rahati gibiydi. Hamileydim ama hamile oldugum belli degil, ilk 3 ay sıkıntısı yok mide eksimesi falan20'den sonra koptu bende kayışlar. Ha tabi bunun sebebi de benim, oyle homili gırtlak yemeseydim hala rahattim bence son aylarimi hic dusunemiyorum gercekten ne hale gelecegim acaba, dertlendim bak simdi bi de dogum iznine cikana kadar tezimde halletmem gereken zilyon tane iş var
Ben çok korkuyorum o testten ya dün doktor kızdı bebeğin büyümüş hala niye yaptırmadın diye korkuyorum dedim doğum yaptım ondan mı Korkut'un diyoEvet annem bilmez sanırım onu dün doktora gittim kadın başından savdi resmen beni devlet hastahaneleri neden böyle ya kadın doktora hiç gitmem bu yüzden genelde çoğu suratsız oluyor ama alttan kontrol edeceği için mecbur kadın doktora gittim sadece smear testi aldı soru soruyorum tersliyor sinir oldum özel hastahaneye gitsem iyi olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?