Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O kadar sürdü mü ya
Peki saonuçlar nasıldı

Ben zaten devlete hep mhrs randevusu ile gidiyorum, yoksa oradaki sıra bitecek gibi degil
Numune hastanesi de işte bize ters kalıyor, ondan hep Ankara'nın 2 ucunda oturuyoruz resmen. Şu benim Haşimoto için endokrin takibini de artık Atatürk'te başladım diye oraya gidiyorum randevuyla. Gerci ona ragmen sıra bekledigim oluyor cunku sonuc randevusunu hala elle veriyorlar.

Bu hafta wendy falan bi toparlama haftasi yapalim olmazsa listeyede biraz yansimasi lazim bizede moral olur

Ay bişi yap ayşem toparla bizi tüm takımı, sen yaparsın hadi bi liste yapalım.

4 yumurta mı kuzum 2 sinin sarısını ye bari kolesterol çıkmasın, ben 3 yiyodum dukanda çıkmıştı

Canım akşam yemeklerini dukana uygun yapmaya çalışsan.Daha az zorlanırsın sanki

Aman tatlıyı napcaz? Sen yemezsen yemem diyo yemezsekte surattan düşen bin parça

Bende bi ara ikize kafayı takmıştım hatta bende tüp bebek olur mu diye bikaç siteden baktım. Bir sorun yokken ikiz olsun diye doktorlar yapmıyormuş

Yaa haberim yoktu yapmadıklarından :) Allah nasip etsin o zaman ebruş bize ne diyelim işimiz duaya kaldı :)

Çift cimirtiklar :))))) biri kız diğeri erkek üç numaramda erkek

Ay ne güzeeel, benim bi kızım var, 1 kız 1 erkek olsa ne güzel olur, hem kızım yalnız kalmaz hem oğluşum olur :)

Ay ördekcim endokrinciler çook ayrı bişeyler ya adını bile koyamadım, sağlıkçı olarak bi yardım istedim kendi hastanemdekinden telefonda sekreterinin tribini geçemedim ki kendiyle görüşeyim :) Allah endokrine düşürmesin diyorum artık valla.

Slm kizlar neler yapipsunuz suan ustumdeki hirkamla burnumu tikamis vaziyette size yaziyorum ne yemek kokusunu duymak ne gormek istemiyorum cok acim hic bisey yiyesim yok midem agzimda geziyorum bana dua edin kusmadan gecirim bu hamileligimi
Bu arda hamile oldugumu ilk ogrendigimde 70.2 kiloydum bu sabh 69.4 kiloydum dikkat etmeye calisiyorum ama istesemde yiyemiyorum zaten midem almiyo ole isde ben dert yandim size braz ama sizler napiosunuz ben sizi takipteyim arada grip okuyorum neler yaptginizi bu hafta baya baya yerlerde takim ama ben inaniyorum hafta gzel bi yuzdeyle sahalara geri donuceksniz azicik disinizi skn bakalim

Allah kucağına almayı nasip etsin ınş saglikla

Allah kucağına almayı nasip etsin ınş saglikla
insallah canim aminnn bu arada bende ikizim yani ikiz kiz kardesim var cift yumurta ikiziyim anneler icin gzel bi duygu olablir ama ikiz olmak bambaska bi duygu kesinlikle kardeslikten ote bisey

Ikiz gebeligimde ne bulantı ne kusma ikinci tek gebelihimde 7.8.hafta kusma bulantı bir başladı dogurana kadar avaz avaz gecede üç dört kez kuşkum ((
Off cok kotu ya bende kzimda 5. Aya kadr hep kustum cocugum beslenemedi bile hic bsey yiyemiyodum yesemde kusuyodum cok zordu insallah bundan ole olmaz 3 kilo bari dgurim yaa bu sfer kzim 2875 kilo dogmustu

Kuzuum erken başlamış dicem de 6. Haftada başlıyodu dimi bu bulantılar inşallah çok çabucak geçer, benim 12. Haftada geçmişti.

Eyyyy büyük allahım wendigo ve ebru kullarına ikiz ucuz bebek nasip eyleeee:))))

Dua mi bedduami ettim gitti

Genelde ikiz büyütenlere göre beddua oluyomuş ama bize dua oldu canım, Allah razı olsun, inşallah kalbimizdekini nasip etsin allahım.

Ikiz gebeligimde ne bulantı ne kusma ikinci tek gebelihimde 7.8.hafta kusma bulantı bir başladı dogurana kadar avaz avaz gecede üç dört kez kustum ((

Oyy ne zormuş yaa

insallah canim aminnn bu arada bende ikizim yani ikiz kiz kardesim var cift yumurta ikiziyim anneler icin gzel bi duygu olablir ama ikiz olmak bambaska bi duygu kesinlikle kardeslikten ote bisey

AA didoş sen ikiz miydin? Ne güzel benim bi erkek kardeşim var keşke bi de kız kardeşim olsaydı

Off cok kotu ya bende kzimda 5. Aya kadr hep kustum cocugum beslenemedi bile hic bsey yiyemiyodum yesemde kusuyodum cok zordu insallah bundan ole olmaz 3 kilo bari dgurim yaa bu sfer kzim 2875 kilo dogmustu

Kuzum bebiş bi şekilde kendini besliyo da sen sağlıklı ol yeter inşallah çok sürmez bu sefer

QUOTE="wendigo, post: 49614465, member: 406535"]Valla bende çok imreniyorum senin sporlara, 650 mekik falan ne demek ya maşallah sana, dışarda olmam sorun değil sadece karbonhidrattan kaç şekerim, ızgara et, tavuk şiş falan tarzı protein ağırlıklı beslen hem daha çok kalori yaktırır sana [/QUOTE]
Herşeyden kısmadan yeme taktiği yapıyorum bu sefer kıstığında tekrar çabuk almıştım kilomu kontrol ederek vücudumu şekillendirerek gitmek istiyorum eşim de dün inanmadı o ne falan diye ama Cidde'n yapıyorum çünkü karın kası istiyorum çok fazla hemde tabi az yiyorum orası ayrı :)birde eliptiğe başlasaydım kızım uyusa da

Ben o koca göbeğimi özledim vallahi :)hayırlı doğumlar sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Ben çok korkuyorum o testten ya dün doktor kızdı bebeğin büyümüş hala niye yaptırmadın diye korkuyorum dedim doğum yaptım ondan mı Korkut'un diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…