- 30 Ağustos 2015
- 12.243
- 21.883
- 318
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.201
Kuzum biryerden başlamak lazım. Bak sonra benim gibi 5-6 ay listeye giremezsin.a ben hep bi niyetleniyorum ama diyet moduna giremiyorum kigirsem aslında kasar listeye girerim de motivasyon kış nedeniyle uçtu gitti
Çok çok geçmiş olsun bu arada ebruşum, evine dönmüşsün sevindim, sınırlı da olsa uğra merakta bırakma bizi :)
Nasılsın kuzum.. Hepinizi özlemişim..Sssselammmmmmmm
Ördeğim mesajı yeni gördüm. Bugunden itibaren yazmaya başlayacam.Selam kızlar, cidden kaptanımızın da dedigi gibi grup sessizlige burunmus durumda. Menü yazanlar azaldı, sanırım ceza sistemine dönmemiz gerekecek. Menü yazmayanlara ceza verecegim artık. Özellikle bugun persembe oldugu icin herkesin menüsünü görmek istiyorum. Duyduk duymadık demeyin: @servey @matilda34ebrusonmez @gulsayszey T TopaLsoLucaNn @zoey1616
Canım ben kısa bi ara vermiştim. Ama burdayım artık. Bol bol konuşabiliriz.Sayin kaptan ve kaptan yardimcim.valla girdigimden beridir menüde yazdım katilimda sağladım baktım üç msj arka arkaya yazıyorum kendim konusuyom kendim dinliyomsadece medusa ve wendigo arada bi zoey yaziyo birde kaptan yardımcımız akışında bi sohbet olmayincasda neyazsam diyo insan
Muhteşem bi öneri..Kızlar ha gayret bu hafta birinci olalım ilk üç derece bu takımdan çıksın oturmayan hadi spor lets go babes come onnnnn)))))))
Kesinlikle menü yazınca insan utanıp yemiyor.Aslında menü paylaşan o moda daha kolay donersin serbest olmak iradeyide engelliyor
Aynen canım tecrübe çok ama sonuç yok inşallah bu sefer sonuçta ulaşmaya kararlıyım.hayatımın son beş senesi diyet yap bırak üç ver beş al la geçti bu kez veri cem alican inşallah.Canım ben kısa bi ara vermiştim. Ama burdayım artık. Bol bol konuşabiliriz.
Diyette çok tecrübelisin sanırım. Sende hep al ver yapmışın.
Geçmiş olsun insalla kısa zamanda iyileşir parkurlara donersinMuhteşem bi öneri..
Ben gripten dolayı yerimden kalkamıyorum ama iştah da yok çok yemiyorum
Kesinlikle menü yazınca insan utanıp yemiyor.
4 yumurtayı sadece sabah yemek yerine gün içine dağıtsan çok daha dengeli olmaz mı??Kızlar selam bugün hiç giremedim temizlik spor derken
Menüyü erken yazi cam bitirdim çünkü
Sabah 4 haşlanmış yumurta yedim bütün gün açıkladım 2 litre su bolca nescafe
Spor 45 dakika performans yuruyus koşu karisimi 10 dakika kond.bisiklet 10 dk eliptik bsklet cemberle150 iç bacak 75 baldır
Canım akşam yemeklerini dukana uygun yapmaya çalışsan.Daha az zorlanırsın sankihaklısınaslında sabah öple dukanım ama akşam kocam bozduruyo sen yemezsen yemem diyo, iyi yemeyelim diyince de burnumuzdan geliyo bi şekilde işte
inşallah canım :)
Bende bi ara ikize kafayı takmıştım hatta bende tüp bebek olur mu diye bikaç siteden baktım. Bir sorun yokken ikiz olsun diye doktorlar yapmıyormuşöyledir eminim, Allah sağlık versin evlatlarımıza, herkes çoooook zor aklınızla istemiyosunuz diyo ama istiyoz napalım üçüz olsa daha daha bi mutlu oluruz heralde
ben direkt tüp bebek mi yaptırsam acaba
Spora gidicem diye sabah yedim.bide sabah üç dört yumurta yedigimde hem acikmiyorum hem iştahı mi kontrol altında tutuyo ben sebze meyve vs yersem açlık krizine giriyorum bu şekilde yemezsem acikmiyorum4 yumurtayı sadece sabah yemek yerine gün içine dağıtsan çok daha dengeli olmaz mı??
Ikiz annesi olarak harika bi duygu olduğunu söyleyebilirimBende bi ara ikize kafayı takmıştım hatta bende tüp bebek olur mu diye bikaç siteden baktım. Bir sorun yokken ikiz olsun diye doktorlar yapmıyormuş
Haftaya tam tampo aranızdayım..Geçmiş olsun insalla kısa zamanda iyileşir parkurlara donersin
Doğru dedin
Tek yumurta ikizleri mi? Kız mı erkek mi ikizlerIkiz annesi olarak harika bi duygu olduğunu söyleyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?