Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kuzum biryerden başlamak lazım. Bak sonra benim gibi 5-6 ay listeye giremezsin.
Bence bir an önce listedeki kilona düşmeye çalış.

Kızlar selam bugün hiç giremedim temizlik spor derken

Menüyü erken yazi cam bitirdim çünkü

Sabah 4 haşlanmış yumurta yedim bütün gün açıkladım 2 litre su bolca nescafe

Spor 45 dakika performans yuruyus koşu karisimi 10 dakika kond.bisiklet 10 dk eliptik bsklet cemberle150 iç bacak 75 baldır

Canım ben kısa bi ara vermiştim. Ama burdayım artık. Bol bol konuşabiliriz.
Diyette çok tecrübelisin sanırım. Sende hep al ver yapmışın.

Canım ben kısa bi ara vermiştim. Ama burdayım artık. Bol bol konuşabiliriz.
Diyette çok tecrübelisin sanırım. Sende hep al ver yapmışın.
Aynen canım tecrübe çok ama sonuç yok inşallah bu sefer sonuçta ulaşmaya kararlıyım.hayatımın son beş senesi diyet yap bırak üç ver beş al la geçti bu kez veri cem alican inşallah.

Bol bol sohbet edip gaz verelim birbirimize

4 yumurtayı sadece sabah yemek yerine gün içine dağıtsan çok daha dengeli olmaz mı??

öyledir eminim, Allah sağlık versin evlatlarımıza, herkes çoooook zor aklınızla istemiyosunuz diyo ama istiyoz napalım üçüz olsa daha daha bi mutlu oluruz heralde

ben direkt tüp bebek mi yaptırsam acaba
Bende bi ara ikize kafayı takmıştım hatta bende tüp bebek olur mu diye bikaç siteden baktım. Bir sorun yokken ikiz olsun diye doktorlar yapmıyormuş

4 yumurtayı sadece sabah yemek yerine gün içine dağıtsan çok daha dengeli olmaz mı??
Spora gidicem diye sabah yedim.bide sabah üç dört yumurta yedigimde hem acikmiyorum hem iştahı mi kontrol altında tutuyo ben sebze meyve vs yersem açlık krizine giriyorum bu şekilde yemezsem acikmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…