Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kuzuum sen emziriyosun ya, servey de emziriyo, bi ara çok dikkat etmişti, sütü azaldı o nedenle diyet yaptırmıyoruz ona pek :) canının istediğini (mesela akşam misafir mi geldi, tabağını sabaha saklıyodu ) sabah yiyodu, akşam belli saat sonunda pek bişi tüketmemeye çalışıyodu. sen de bebişini düşün, sonra da kendini düşün ve ona göre plan yap işte. sabah öğle güzelce ye, akşam çok yeme. ben bi de mastit olmuştum yaa emzirirken, bi arkadaşımın yaptıgı chesecake'yi yemedim diyetteyim diye, sonra ağrı ateş of çok zordu. sende dikkat et sadece. bu arada emzirenler için dukanda ligth ürünler yasak, günde 1 ya da 2 meyve hakkı var yanlış bilmiosam.

kesin öle. kan vercem ama. öle relax bekleyim yoksa içimde isteği var yazı bekleyemeden yaparım valla

canım eğer prenses olucam falan diyorsa bundan pek memnun kalmaya bilir. şu frozen prensesini çok seviyor çocuklar
bak indirim de var baktım şimdi bi sitede 50 liraya düşmüş 89 dan iyi mi

elsa olabilir aslında, hangi site ya?

ımm şey şimdi söylersem ban yemiyim sonra ama

şifreli konuşayım o zaman bi şarkı vardı ya aaaahh "gitti giden" yazık

Amin Can'ım sonu gözükmeyen bir evlilik bizimki ama bakalım

Kuzum çok güzel yazmışsın Oray'ı anlatamamışım kayınvalideyle zaten iyiyiz benim sorunum kocamla ağzı bozuk gıcık olanla yani kaynananın da az damarına bas hemen belli ediyor ama öyle bir durumumuz olmadı ayrı evi olsun isterim falan diye hiç düşünmediler sadece kendileri aman oğlumuz yanımızda olsun daha geçen diyorlar aslında evi büyütsek Bizimle kalırlar bende eşime dedim evi büyütüp ikiye bölersiniz diğer taraf kiraya verilir bu ev zaten çok büyük annelere dedim o olur aslında falan dedi kızardı o aklı unut sen dedim öyle bişey asla olamaz enayiliğin dibine vurmaya niyetim yok herşey hallolsa bile eşim çok sinirli küfür baz akşam gittim yattım konuşmuyoruz ben yine de her zaman sorarım Nasıl geçti günün falan diye konuşmadı kendi yatmaya geldi şarj aletini aşağıda bırakmışım sanki görmüyor alıp gelmiyor kapıları çarpıyor bana hakaret ediyor kızı da uyandırdı bu sefer ben sinirlendim kızım uyumadı ona bağırdım çocuğumdan çıkartıyor sinirimi elim ayağım titriyor kızımla yalnız olduğum bir yerde uyanmak için herşeyimi verirdim kızına bakmayı kabul etse bir dakika durmayacam ama onu da kabul etmiyor aman neyse kızlar konuyu kapatıyorum buradaki herkes benim arkadaşım burda mutluyum burda da can sıkıcı şeyler konuşmak istemiyorum daha neler neler var anlatmayla sayfalara sığmaz

Günaydın bu arada kızlar

günaydın canım

günaydın canım naptın bakalım akşam planına uydun mu? spor yaptın mı?

Tamam canım, fatsecret i çok duydum, dur bi indireyim telefonuma..
Evet ya listeye girmeyi sabırsızlıkla bekliyorum...

Doğru söylüyorsun canım,
Akşamı hafif tutmak bende işe yarıyor.
Şu dinner cancelling denen şeyi de denemiştim...

Ben de ne çok şey yapmışım, denemişim de nedir bu 100 kg ya....
İstikrar gerekiyor canım işte...

aynen öyle, aslında azıcık vermeye başlasan motivasyon devam edicek, mesela bi 5 kilo gitse inan bi daha 3lü haneleri görmek istemiceksin tartıda. o da azimden geçiyo, azmedicez bizde inşallah

Ben de menü bildireyim bari ama doğumgünü menüsü olduğunu unutmadan kötü yorumlara kapalıyım bugün sırf düzenli menü bildirme olayına hafta başından başlayayım diye paylaşıyorum.

09.01.2017 Pazartesi Menüm

Sabah:
2 adet biberli ekmek (ekmek hamuru küçük poğaça kadar parçalara ayrılıyor üzerine biber salçalı kavrulmuş soğanlı sos sürülüyor fırında pişiriliyor kalorili bişi yani)
330 ml kola

Ara:
Sade Türk kahvesi

Öğlen:
Etli taze fasulye
1 pors. bulgur pilavı
1 kase yoğurt

Ara:
1 kupa şekersiz çay + kalorili bişi daha 200 cal falan)

Ara 2:
Yeşil elma

Akşam:
Karışık pide
15'li nugget menü
Ayran

Ara:
kalorili bişi daha

böyle dünkü menüm toplam 2745 cal

bu da ayrıntısı, "ah burda gördüm,benim de canım çekti yedim yicem bıdı bıdı" dicek arkadaşlar ayrıntılı listeye bakmasınlar

Son düzenleme:
ben hic almadim kizima canim sadece bu dgum gnunde lwc den elbise aldim tutulu elinde âsasi olan ole yani ama netten bulablirsn bence

Canim bende ayni evde yasiyorum 5.Senemizin icindeyim 1 kizim var 3.5 yasinda suanda 6 haftalik hamileyim ilk senelerim cok kotuydu cok kavgalar yasadm kv kb esimle sorunlarm yoktu pek ama asla ayrimvilik yapmiyodu ses ckarmiyodu yeri geldiginde ne beni ne annesini koruyodu bence ayni evde oturmayi dsunen bi erkek once kendini tarticak ben yapablirmiyim arada kalirmiyim nasil gecindireblirim kime ne tepki vericem kotu bi drumda dye eger kendine gveniyosa ben yapablirim ayni evde hepimiz cok gzel geciniriz dyebliyosa ozman ayni evi dusunmeli ama bu erkekler at gozluklu oyuzden hic bsey dsunmeden bi yuva kuruyolar bizim gibi gozu kara asiklarda bu erkeklere inanip ayni evi kabul ediyoruz snra biz naptik dyoruz
Biz suan iyiz ama ne kavgalarla ne sinir krizleriyle bu raddeye geldik anlamam saclarm elimdemi kalmadi kendimimi parcalamadm neler yasadm kv bana sktr git mi demedi kb bana hadi hadi dyipde elinin tersiyle kapiyimi gostermedi neler yasadim ama kocam beni seviyo ben onu oyuzden sabrettm benim kocamnda agzi bzuktur snirlenince agzindan ckani kulagi duymaz ama hatasini anlayinca binde bir ozurdiler yada direk sırnasir ben seni seviyorum ben boleyim ne dedigimi bilmiyorum sen benim icimi biliyosn dyip acitasyona baslar bazen dyorum niye yaptm ikinciyi nasl olucak bazende dyrum ben kocami o beni seviyo olucak anlasicaz bi sekilde yurucrk bu evlilik diyorum
Ben formulu cozdum eger kv iyi olursan evdeki herkesle iyi oluyosun esinlede sanirim arada gidiyo senin kv bzimki evden ckmaz binde bir kizina gider 2 hafta kalir gelir oda senede 2 defa fln hafta snlari hic biyere gitmezler basbasa kalamayiz asla o kixina gittiginde bile kb evde olur artik birazda kabullenmek lazm galiba ben kabullendim icime sindirdim artik susuyorum yasiyorum sende kabullen iyi olmaya bak sonra gruceksn hersey dahada yoluna giricek her seyin ilaci zaman suan seni en iyi anlayan herlde benim rabbim hakkimizda hayrlisini versin bu arada benim kv ve kb geri kafali demiyelimde at gozluklu insanlar neyi nasl gormek isterlerse ole insanlar hele kb snsirellaaa tam kaynana olsa asla cekilmez o derece ama gordugun gibi ben gulerek anlatabliyorum artik cnku sallamiyorum sende sallama kendini baska seylere ver bende diyete basladigim sira 2 sene oncesi 80 li kilolarla basladim spor yaptm disari ckip yuruyus yaptm kendimi baska seylere verdm spora gttim kzimida yanima alip gidiyodum sende ole yap kendini baska sylere ver zayfladikcada daha cok oz gvenin kendine gelicek daha mutlu olucaksn herseye daha gzel bakmaya baslicaksn inan bana
Biraz fazla knustum basinizi agrittim hepimizin hakkinda hayirlisi olur insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…