- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.617
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.621
Hangi diyeti benimsediğime gelince; ben karatayın çok sağlıklı olduğunu düşünüyorum.
Yapmayı da istiyorum ama gel gör ki misafirlikler, ziyaretler derken baltalıyorum.
Karatay yapan adamın evinde börek ne gezer Di mi ama...
Tamam hadi eşim için kızım için yine pişiriyorum pilavını, makarnasını...
Benim boğazımı tutmam lazım ama o da çok zorluyor beni...
Dur bakalım candy'm bi doğru yolu bulacağız inşallah...
Tşk ettim canım, analiz şahaneydi...
O zaman büyük ihtimalle degilsindir, hava sartlarından bile etkileniyor bu regl denen sey. Bi de dedigin gibi öyle bi döngüye sokmus olabilir kendini vucut, hamile kalsam mı diye düsünüp biraz bekliyodur belkiSonra baktı malzeme yok, gelir kendiliginden
canım eğer prenses olucam falan diyorsa bundan pek memnun kalmaya bilir. şu frozen prensesini çok seviyor çocuklar
bak indirim de var baktım şimdi bi sitede 50 liraya düşmüş 89 dan iyi mi
Benim eşim aslan, kv de balık. Ben sözde balıkla iyi anlasırım ama kendisiyle yıldızımız barısamadı niyeyse :)aynen uzman olduk biz artıkbenim kv de aslan
Yap gitsin ya yazı bekleme bosverkesin öle. kan vercem ama. öle relax bekleyim yoksa içimde isteği var yazı bekleyemeden yaparım valla
kuzuum sen emziriyosun ya,servey de emziriyo, bi ara çok dikkat etmişti, sütü azaldı o nedenle diyet yaptırmıyoruz ona pek :) canının istediğini (mesela akşam misafir mi geldi, tabağını sabaha saklıyodu ) sabah yiyodu, akşam belli saat sonunda pek bişi tüketmemeye çalışıyodu. senin de bebişini düşün, sonra da kendini düşün ve ona göçre plan yap işte. sabah öğle güzelce ye, akşam çok yeme. ben bi de mastit olmuştum yaa emzirirken, bi arkadaşımın yaptıgı chesecake'yi yemedim diyetteyim diye, sonra ağrı ateş of çok zordu. sende dikkat et sadece. bu arada emzirenler için dukanda ligth ürünler yasak, günde 1 ya da 2 meyve hakkı var yanlış bilmiosam.
kesin öle. kan vercem ama. öle relax bekleyim yoksa içimde isteği var yazı bekleyemeden yaparım valla
elsa olabilir aslında, hangi site ya?
Yap gitsin ya yazı bekleme bosver
ımm şey şimdi söylersem ban yemiyim sonra ama
şifreli konuşayım o zaman bi şarkı vardı ya aaaahh "gitti giden" yazık
Amin Can'ım sonu gözükmeyen bir evlilik bizimki ama bakalımyok iyi şükür, hasretten diyorum ben, bıraktık annemde gece üzüldü o biliyorum ben, gidince öptü bissürü, evimize gidelim anne dedi, babayla bana sarıldı durdu. Allah hiç bir yavrucağı annesinden babasından evinden ayırmasın,zoey1616 canım sana da en kısa sürede huzur diliyorum, huzur olmayınca herşey boş, Allahım yuvanıza huzuru, sizin kalbinize de sevginizi geri getirsin
teorikte mümkün değil aslında ördekcim, korunuyoruz ama %100 diye bişi yok işte, of stres yapçam hiç gelmicek şimdi, en iisi betahcg baktiriim olsun bitsin.
bu benim kızıma hamile kaldığım dönem, her sene bu dönemlerde reglim gecikiyo, vücudun çocuk yapma dönemi demek ki diyorum
Kuzum çok güzel yazmışsın Oray'ı anlatamamışım kayınvalideyle zaten iyiyiz benim sorunum kocamla ağzı bozuk gıcık olanla yani kaynananın da az damarına bas hemen belli ediyor ama öyle bir durumumuz olmadı ayrı evi olsun isterim falan diye hiç düşünmediler sadece kendileri aman oğlumuz yanımızda olsun daha geçen diyorlar aslında evi büyütsek Bizimle kalırlar bende eşime dedim evi büyütüp ikiye bölersiniz diğer taraf kiraya verilir bu ev zaten çok büyük annelere dedim o olur aslında falan dedi kızardı o aklı unut sen dedim öyle bişey asla olamaz enayiliğin dibine vurmaya niyetim yok herşey hallolsa bile eşim çok sinirli küfür baz akşam gittim yattım konuşmuyoruz ben yine de her zaman sorarım Nasıl geçti günün falan diye konuşmadı kendi yatmaya geldi şarj aletini aşağıda bırakmışım sanki görmüyor alıp gelmiyor kapıları çarpıyor bana hakaret ediyor kızı da uyandırdı bu sefer ben sinirlendim kızım uyumadı ona bağırdım çocuğumdan çıkartıyor sinirimi elim ayağım titriyor kızımla yalnız olduğum bir yerde uyanmak için herşeyimi verirdim kızına bakmayı kabul etse bir dakika durmayacam ama onu da kabul etmiyor aman neyse kızlar konuyu kapatıyorum buradaki herkes benim arkadaşım burda mutluyum burda da can sıkıcı şeyler konuşmak istemiyorum daha neler neler var anlatmayla sayfalara sığmazsağol canım.. ben de başladım bugün verdiğim kararı uygulamaya inşallah sonum sana benzer
anladım canım. kızın çok küçükmüş dediğin gibi. o zaman sen kayınvalideyi tavlamaya bak. ne olursa olsun kadınlar dayanamaz ona dürüst ve yakın davran bi şekilde onu tavla. inan bak siz ikiniz geçinmeye başlarsanız sorunlarınız gider ikiniz sorunlarınızı karşılıklı konuşun ve sen kadının söylediği herşeyi kabullenmiş gibi yap "ben kendimi düzelteceğim sizde lütfen bana destek olun aynı evde yaşıyoruz bi aile olalım" falan de. "ben sizi de kocamı da çok seviyorum ama bazen çok geriliyorum, düzeltmeye çalışıcam" gibi konuş hep onlar haklıymış gibi konuş ve onlardan destek iste.
canım bak, nasıl diyim. gerçekten eğer bu kızın 7 de olsa 10 yaşında da olsa ayrıldığın zaman çok daha zorluklar çekeceksin. çok daha kötü psikolojilere girecek, çok fazla baskı göreceksin. anlattıklarından anladığım kadarıyla. bu hayattaki en tehlikeli tip ailesinin gazına ve dolduruşuna gelen tiptir. kız olsun erkek olsun farketmez. sen anneyle geçinmeye bak. bi insanla geçinmek çok zor değil hep ona hak ver oldu bitti. sen haklı ol, senin haklı olduğunu herkesin bilmesine gerek yok ki. kocan seni sevdikten sonra sen mutlu olduktan sonra bırak kayınvaliden haklı olsun o bilmiş olsun. madem hiçbir yol işe yaramadı bi de bunu dene. ayrılmayı bile kızın büyüdükten sonra düşünüyorsun peki sanıyor musun ki siz evliyken oğlunu bu kadar dolduran kadın siz ayrıyken torununu sana karşı doldurmayacak? evinden yuvandan olduğun gibi kızından olacaksın
senin anneyi tavlaman lazım başka yolu yokanladığım kadarıyla çok kötü insanlar değiller sadece biraz geri kafalılar dedin. hep kötü olmadıklarını söyledin mesajlarında anneyle konuş biraz acındır kendini. geldiklerine çok sevin mesela. "ah anne ne güzel oldu geldiniz siz yokken valla evdeki kalabalığı özlemişim" falan de özlememiş olabilirsin öyle de nolcak sen öyle desen de kalacaklar surat assan da kalacaklar. bu dünyada gönül almaktan daha güzel ne var ki.. anneyi kendi safına çek sen beni dinle anne o dayanamaz yumuşar yüreği. elin iyi kaynanasından sana fayda yok sen kendi kaynananla geçinmeye bak. hiçbir şey olmasa sen iyi olursun sen geçinmeye çalışan olursun o kötü olur, o geçinmeye rızasız olur onun üstüne giderler. bi gün gelir kocan "anne bu kız seni bu kadar seviyor, suyuna gidiyor, sen neden ayak diriyorsun bak hatasını anladı" der inan. sen onların gözünde öyle hatalısın ki sen, ben haklıyım desen ne hacet hatalıyım de siz haklısınız de. hiçbir şey kaybetmezsin sadece kocanı geri kazanırsın. insanlar sevdikleri için herşeyi yaparlar kuzum sen dediklerimi kulak ardı etme
ay bizim kız da ateşlendi yaakuzum al al yanakları kıyamam
canım ben menünü çok beğendim. hem çok besleyici hem de çok dengeli bi menü olmuş. bravo
ailenin arkanda olması güzel. onlarla dertleşebilir, rahatlayabilirsin özellikle kız kardeşin falan varsa daha iyi olur. anneler çabul dolduruşa geliyorlartabi dertleşirkende aileni bu tarafa karşı doldurmadan onun dengesini ayarlarsın sen ve tabiki her zaman her şeyi bizimle de paylaşabilirsin o arada menülerini paylaşmayı unutma yeter
canım çok yememişsin ama yavaş yavaş azaltırsın başlangıç için güzel menü o düzene girer sen ne menülerin altından kalktın hiç modunu düşürme
güzel canım menün. kahvelerde de şeker yoksa eğer tebrik ederim
ne kadar bulgur pilavı
canım turşu dediğin gibi biraz sınırında kaldıysa sıkıntı yok yiyebilirsin ama fazlası ödem yapar. armut elma pek dukana uygun olmamış tabi ama azaltacağını söylemişsin zaten sıkıntı yok
canım light yoğurt ve peyniri bilmiyorum ne yalan söyliyim hazır yoğurt için bile pek iyi şeyler söylenmiyor besleyicilik açısından. ama light süt besleyicilik açısından tan yağlı sütten bi tık yüksek bile (kardeşimle etiket karşılaştırdık bilimsel bir çalışma değildir)
Aa dogru son zamanlarının yaza gelmesi de kötüanaaam, ördekim aklıma girme sende, beklicem yazı, o sıcakta hamişlik ne zor bilmezsin sen, serin serin oturuyon şimdi tabi
Günaydın bu arada kızlar
Selam kızlar menü yazıp kaçayım akşama eşimin dayısına gidecekmişiz puf bitmedi neyse
Sabah:
Çeyrek dilim kepek ekmek bir parça yedim
Çok az peynir
İki zeytin bir yumurta
Domates salatalık
Şekersiz çay
Ara:
Yulaf lapası yaptım yarım muz on badem koydum ama yarısını yedim kasenin sadece yarısı bile değildi hatta
Akşam:
Çok az yağla kanat fırına koydum pişsin üç tane en fazla yerim
Biraz da kızıma makarna yapmıştım o kaldı iki kaşık yerim belki
İki kaşık da yoğurt yiyeceğim
Su iki lt içtim spor bugün yapmam galiba yaparsam yazarım
Tamam canım, fatsecret i çok duydum, dur bi indireyim telefonuma..canım ben kaç ay süründüm öyle herhalde bi 4-5 aydır diyete başlicam her hafta sonu baltalıyorum. inşallah sen benden çabuk bulursun doğru yoluama burda listeye girince insan veremese de almıyor orası kesin ben 6 ay giremedim de ondan böyle oldu o liste insana çok büyük sorumluluk yüklüyor sen de listeye girince anlicaksın. bence sen kalori say. spor da yaptığın için faydasını görürsün akşam misafirlik olursa sabahı hafif geçirirsin akşama kadar aç bile oturabilirsin hatta sabah kahvaltı bilmem ne şenlikli geçerse akşam dengelersin. ama dediğim gibi yağa dikkat etmen lazım. kalori saymak için ben fat secret sitesini kullanıyorum öneririm
aynen uzman olduk biz artıkbenim kv de aslan
Doğru söylüyorsun canım,kuzuum sen emziriyosun ya,servey de emziriyo, bi ara çok dikkat etmişti, sütü azaldı o nedenle diyet yaptırmıyoruz ona pek :) canının istediğini (mesela akşam misafir mi geldi, tabağını sabaha saklıyodu ) sabah yiyodu, akşam belli saat sonunda pek bişi tüketmemeye çalışıyodu. sen de bebişini düşün, sonra da kendini düşün ve ona göre plan yap işte. sabah öğle güzelce ye, akşam çok yeme. ben bi de mastit olmuştum yaa emzirirken, bi arkadaşımın yaptıgı chesecake'yi yemedim diyetteyim diye, sonra ağrı ateş of çok zordu. sende dikkat et sadece. bu arada emzirenler için dukanda ligth ürünler yasak, günde 1 ya da 2 meyve hakkı var yanlış bilmiosam.
kesin öle. kan vercem ama. öle relax bekleyim yoksa içimde isteği var yazı bekleyemeden yaparım valla
elsa olabilir aslında, hangi site ya?
Doğru söylüyorsun canım,
Akşamı hafif tutmak bende işe yarıyor.
Şu dinner cancelling denen şeyi de denemiştim...
Ben de ne çok şey yapmışım, denemişim de nedir bu 100 kg ya....
İstikrar gerekiyor canım işte...
Aha!!!Benim eşim aslan, kv de balık. Ben sözde balıkla iyi anlasırım ama kendisiyle yıldızımız barısamadı niyeyse :)
Yap gitsin ya yazı bekleme bosver
Mrb canımGünaydınlar
Mutlu günleriniz olsun güzel bayanlar
Mrb TatlımGünaydın bu arada kızlar
İnşallah canım benimaynen öyle, aslında azıcık vermeye başlasan motivasyon devam edicek, mesela bi 5 kilo gitse inan bi daha 3lü haneleri görmek istemiceksin tartıda. o da azimden geçiyo, azmedicez bizde inşallah
ben hic almadim kizima canim sadece bu dgum gnunde lwc den elbise aldim tutulu elinde âsasi olan ole yani ama netten bulablirsn benceKızım kostüm istiyomuş, prenses olacakmış, aman Allahım ne ara büyüdü, ne ara öğrendi bunları yareppim..
Kızlar kızınıza aldığınız öle özel bi elbise falan var mıydı ya?candy_candy azaydidem resmini atın, tarif edin, yer söyleyin alayım kuzuma. Hafta kuzenlerimin bebek mevlüdü var, giysin orda bari. Netten baktım baktım bulamadım düzgünce bişi.
Canim bende ayni evde yasiyorum 5.Senemizin icindeyim 1 kizim var 3.5 yasinda suanda 6 haftalik hamileyim ilk senelerim cok kotuydu cok kavgalar yasadm kv kb esimle sorunlarm yoktu pek ama asla ayrimvilik yapmiyodu ses ckarmiyodu yeri geldiginde ne beni ne annesini koruyodu bence ayni evde oturmayi dsunen bi erkek once kendini tarticak ben yapablirmiyim arada kalirmiyim nasil gecindireblirim kime ne tepki vericem kotu bi drumda dye eger kendine gveniyosa ben yapablirim ayni evde hepimiz cok gzel geciniriz dyebliyosa ozman ayni evi dusunmeli ama bu erkekler at gozluklu oyuzden hic bsey dsunmeden bi yuva kuruyolar bizim gibi gozu kara asiklarda bu erkeklere inanip ayni evi kabul ediyoruz snra biz naptik dyoruzKuzum çok güzel yazmışsın Oray'ı anlatamamışım kayınvalideyle zaten iyiyiz benim sorunum kocamla ağzı bozuk gıcık olanla yani kaynananın da az damarına bas hemen belli ediyor ama öyle bir durumumuz olmadı ayrı evi olsun isterim falan diye hiç düşünmediler sadece kendileri aman oğlumuz yanımızda olsun daha geçen diyorlar aslında evi büyütsek Bizimle kalırlar bende eşime dedim evi büyütüp ikiye bölersiniz diğer taraf kiraya verilir bu ev zaten çok büyük annelere dedim o olur aslında falan dedi kızardı o aklı unut sen dedim öyle bişey asla olamaz enayiliğin dibine vurmaya niyetim yok herşey hallolsa bile eşim çok sinirli küfür baz akşam gittim yattım konuşmuyoruz ben yine de her zaman sorarım Nasıl geçti günün falan diye konuşmadı kendi yatmaya geldi şarj aletini aşağıda bırakmışım sanki görmüyor alıp gelmiyor kapıları çarpıyor bana hakaret ediyor kızı da uyandırdı bu sefer ben sinirlendim kızım uyumadı ona bağırdım çocuğumdan çıkartıyor sinirimi elim ayağım titriyor kızımla yalnız olduğum bir yerde uyanmak için herşeyimi verirdim kızına bakmayı kabul etse bir dakika durmayacam ama onu da kabul etmiyor aman neyse kızlar konuyu kapatıyorum buradaki herkes benim arkadaşım burda mutluyum burda da can sıkıcı şeyler konuşmak istemiyorum daha neler neler var anlatmayla sayfalara sığmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?