Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım menunde abarti bi sey yok yediklerin oldukca az ama daha saglikli sekilde beslenebilirsin.
O kahvalti hic olmamis. Miktar olarak cok az aslinda 5 biskuviye mi kızıyorsun diyebilirsin ama sorun orda 5 biskuvi ile kahvalti olmaz. Bence kahvalti gunun en onemli öğünü, saglam sıkı bir kahvalti gun icinde insani sacma seylerden yemekten alıkoyar diye dusunuyorum. Aksam menun ise iyi bence pilavin az olmasi iyi olmus.

Menun genel olarak guzel bence, az once topal solucana yazdigim seyi sana da yazmak istedim. Herbalife nedir cok bilmiyorum sadece ismini duydum ama kahvalti yerine icmektense acaba guzel bi kahvalti yapip gun icinde mi tuketsen diye aklima geldi sadece..

Ya ben sabah uyandığımda uzun sure busey yiyemem yesemde bol e ışte o alışkanlığı nasıl kazanicam bilmiyorum

Ya ben sabah uyandığımda uzun sure busey yiyemem yesemde bol e ışte o alışkanlığı nasıl kazanicam bilmiyorum
Valla canim kuru kayısı falan ye madem uyaninca o biraz idare eder seni kendine gelince de kahvaltini yaparsin? Kahvalti atlamak hic iyi bi sey degil saglik açısından. En saglam öğün olmali kahvalti, aksama dogru azalarak gitmeli yediklerimiz

Afiyet olsun canim bence az bile yemissin. Petibor buskivi yerine 1 yumurta veya 1-2 dilim ekmek arasi peynir yiyebilsen hem daha doyurucu olur hemde güne daha saglıklı baslamıs olursun. :)

Menüm;
Uyanınca 500 ml ılık limonlu su

12:30
2 dilim kadar ekmek arası beyaz peynirli tost
5 yesil zeytin ve marul

18:00
Avuc ici kadar fırında tavuk gögüsü
1 kase yogurt(közlenmis patlicanlı ve biberli)
Salata ve turp
1,5 dilim kepekli ekmek

2.5 L su
2 buyuk turk kahvesi
400 ml tarhun otu cayı

Sporumda an itibariyle bitmis bulunmakta

12 dk mekik (ab rocket aletiyle)
30 dk zumba
15 dk stepper
200 ip

Bende bugünkü menümü yazayım;

Sabah; tarçınlı yoğurt, 700 ml yeşil çay
Ara; elma
Öğle; et haşlama, yoğurt, 700 ml tarçınlı su
Ara; nescafe, 1 kaçamak çaklıt
Akşam; fırın tavuk, acı sos, 2 çatal turşu

Su; 1 lt soğuk, 1,400 lt ılık( yukarıdaki tarçınlı ve yeşil çay)
Spor; annemdeyim maalesef yok yine

morordek medusa38

Elmam büyükçeneydi keşke olmasaydı, çaklıtta annemde olmamdan kaynaklı maalesef, babam geç gelince yemek saati sarkıyo, haliyle açlık durumu artıyo, yemesem iyiydi, cezama razıyım

Guzel menu canim
Hmm ceza mi istiyosun madem 200 zipla sen erit o çaklıtı :) Spor da yok zaten

Elmam büyükçeneydi keşke olmasaydı, çaklıtta annemde olmamdan kaynaklı maalesef, babam geç gelince yemek saati sarkıyo, haliyle açlık durumu artıyo, yemesem iyiydi, cezama razıyım
Afiyet olsun canım artık olan oldu. Aksam biraz spor yabilme imkanın olursa kendini daha iyi hissedersin. Sabah ve ogle ogunune birer dilim ekmek eklersen daha tok olursun bence. :)

Ay yazık kıyamam neler yaşamıssın kuzum ya
İyi sabretmissin valla demek ki eşini çok seviyormussun ve evliliginiz hatrına nelere gögüs germissin, takdir ettim. Ben o kadar sabırlı bi insan degilimdir mesela.
Valla canim bende bu kadr sabirli oldgumu bilmiyodum aslinda cok sabirsiz biriyimdir demekki gerckten dedigi esimi sevdigim ivin katlandim rabbim mukafatni verir insallah ama esimin beni sevdiginden emin olmasaydim bu kadr dayanamazdm heralde

Bugunku menum
Sabah
Soganli yumurta salatasi
Marul kirmizi lahana limonlu
Kucuk dilim peynir
3 zeytin
Ara
7 adet kuru uzum
Aksam
1 tavuk gogus pulbiber ve kimyonlu
Uzerine yogurt doktum
Ara
Cay demledim yeni icecegim
Aksam aksam canim istedi
Su 2 lt
320 mekik
300 bel cevirme
15 dak sirt omuz hareketleri
morordek toplight

Kızlar menümü yazayım

09.30
1 kk kaşar
2 Yumurta (tereyağında)
6 zeytin
10 tane badem-fındık
Yeşillik
Havuç salatası
1kk kadar tost (kızımdan kalmıştı)

13.00
1 kase yayla çorbası
1 kutu ton balığı
Salata
Yarım armut-1mandalina

14.30
Sade Türk kahvesi

17.00
1 kase yayla çorbası
4 dilim Pırasa mücver

20.00
1 bardak süt

Su 3,5 lt olmak üzere
Spor 5 mil Leslie

Ev revır gıbı acayıp grıp olmusuz
Ela cok fena yavrummm
Yaaa gecmis olsun
Mucver kizartma olarak degildir umarim:) onun dışında menü gayet iyi

Canim yayla corbasi princlimi yogurt corbalarini seviyosaniz bugdayla yapin cok lezzetli oluyor

Sabah kıymalı 2 yumurta,10 badem,1 bardak süt
Ara ıhlamur cayu
Öğlen peynirli tost, ayran
Ballı ıhlamur
Aksam kuru fasulye, tursu, yoğurt
Mistık cay
1/4 ayva, ballı ıhlamur
2,5 lt su
O kadar hastasin meyve olarak sadece ayva yemisin biraz portakal Mandalina da yeseydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…