Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Servey begendııı

Ömrumde boyle grıp olmadım Ela nın 3. Grıbı ztn 6 aylık bıle degıl yavrumm esım ben kırılıyoruzzz
Canım minnacık daha Allah bagıslasın.insallah en kısa zamanda iyilesirsiniz.
Yardıma gelen abla icinde bilemedim canım tesadüf olabilir mi?

Canım naçizane tavsiyem o kadından vazgeç bence,
Kibar bi şekilde artık gelmemesini söylersin
Belli ki var bi negatifliği
Hiç uğraşma, uzak dur bence

Ömrumde boyle grıp olmadım Ela nın 3. Grıbı ztn 6 aylık bıle degıl yavrumm esım ben kırılıyoruzzz
Çok geçmiş olsun,
Canım için almasa bile sen bol meyve,
Ihlamur, nane limon, kuşburnu iç
Kuzucuğa da sütünle geçsin annesi..
O da dirençli olsun sen de..
Benim miniğim de 8 aylık..
Hasta olmasın kuzular...

günaydın canım

günaydın canım naptın bakalım akşam planına uydun mu? spor yaptın mı?
Yok Can'ım bu hafta sonu ve iki gün batırdım bugün menü mü de yazacağım berbat spor da yok diyette yok iki üç gün kendimi iyi bir bakıma alıp aldığım varsa hemen vereceğim tartılmak istemiyorum

Yok Can'ım ben senin gibi çekmiorum ne yalan söyleyim kv kb da iyiler ama ev ev üstüne olmaz işte koca kafalı kocam da anlamıyor istemeyerek hamile kaldım evi ayıracak söz sen doğur dedi allah benim ömrümü kızıma versin ama doğup kucağıma alana kadar istemedim hamileyken dayak mı yemedim karnıma mı vurmadı ama kızım doğmak istedi şimdi sinirimi ondan çıkarıyorum bütün gündür ne kadar kızdım bağırdım şimdi vicdan azabından ağlıyorum daha minicik o sinir halindeyiz sürekli iki ay sonra kızım bir yaşına girecek hepsi palavra işte dediği laf evin olacak gebermedin ya neyi bekliyoruz o zaman bizimki etraf tarafından pohpohlanmayı çok sever desinler ki aa bak falanın oğlu birlikte oturdu ohh övsünler yemin ederim gerizekalı

Selam kızlar hiç giremedim dışardaydık gün boyu kızımın kulaklarını deldirdim bir de akşam üzeri misafirliğe gittik eşimde akraba git git bitmiyor herkes iç içe öff neyse
Sabah :
Yarım dilim kepek ekmek
Biraz sucuklu yumurta
Peynir az
İki zeytin
Bir dilim kaşar
Domates salatalık

Akşam:
Mc donalds almıştı eşim dışardaydık görümcemle yarısını yedim biraz patates yedim biraz da fanta içtim çok değil bir tane de nugget yedim olmadı akşam ama cuma ya kadar toparlamak istiyorum

Bir activa çilekli yoğurt yedim az önce midem çok kötü spor yok su da 500 ml bşle içmemişimdir

Merhaba
Herbalife protein içeriği olan bir ürün süt ile hazırlanıyor yani yarım litre süt ile ve bağırsakları çalıştırma özelliğine sahip bu yüzden sabah içiyorum ama isteyen istediği zaman içebilir

Günaydın kızlar sınav başvurusu bu hafta son oyuzden gerekli evrakları toplamaya çalışıyorum diyet iyi gidiyor ama dün misafirlerim vardı öğlen yaptığım börek patates salatası ve tatlı dan yedim akşam yemek yemedim ama gene de suçlu hissediyorum kendimi bugünü çok hafif geçirerek telafi etmeye çalışıcam .. Bütün gün dışarda evrak işleriyle uğraşıcam yürüyerek gitmeye çalışıcam heryere bide yemek yersem protein tercihim olur akşama da yemezsem telafi ederim sanırım

Ben çok korkuyorum o testten ya dün doktor kızdı bebeğin büyümüş hala niye yaptırmadın diye korkuyorum dedim doğum yaptım ondan mı Korkut'un diyo
Ya korkcak hiç bişey yok aslında saniyelik bişey ben sonucundan korkuyorum İnşallah bişey çıkmaz en son gittiğim de rahminde kanama var dedi sokup çıkardığı şey komple kanlı çıkmıştı ama sonucunu alamadım iş yoğunluğundan oyuzden şimdi tekrar yaptırdım

Yaa ben hep ayran aşıyla 57küsür oldun sanıyorum

Günaydın canlar

Hmm ceza mi istiyosun madem 200 zipla sen erit o çaklıtı :) Spor da yok zaten

tamam ördekcimm, cezama razıyım demiştim

Afiyet olsun canım artık olan oldu. Aksam biraz spor yabilme imkanın olursa kendini daha iyi hissedersin. Sabah ve ogle ogunune birer dilim ekmek eklersen daha tok olursun bence. :)

dukancıyım canım, açlık pek hissetmiyorum da evimde olmayınca kötü oldu işte, yoğurt kalmamıştı, yemek geçti derken ekmeği çıkardım tamamen hayatımdan, varsa tam buğday var sadece.

Ev revır gıbı acayıp grıp olmusuz
Ela cok fena yavrummm

canım çok geçmiş olsunn..

Sabah kıymalı 2 yumurta,10 badem,1 bardak süt
Ara ıhlamur cayu
Öğlen peynirli tost, ayran
Ballı ıhlamur
Aksam kuru fasulye, tursu, yoğurt
Mistık cay
1/4 ayva, ballı ıhlamur
2,5 lt su

süper serveyim :)

canım kızlar çağırma negatif enerji falan demişler ama ben hemen vazgeçmen taraftarı değilim, hem bu devirde yardımcı bulmak zor, hemde ben duanın etkisine inanıyorum, o gelmeden ve giderken nas-felak oku güzelce. Bi de güzel bişiden bahsetme iş yaparken madem, böyle görünüyoruz dışardan ama ne sıkıntılarımız var bi bilsen falan de ne bilim aklıma bunlar geliyo. bi de elacığıma nazar boncuğu tak annesi, böyle de dene, yine olmazsa kibarca reddet.

canım özlettin kendini, ne var ne yok? evdesin misafir mi ağırlıyosun biz ders çalış diye istifanı imzalamıştık

mezuniyete az kaldı seninde, smear sonucunu bize de yaz, öpücükler

günaydınlarrr
canım o geldiği zaman felak ve nas oku bir de ocağın üzerinde tuz çevir herşeye sen koşturuyorsun zaten bende ebruş gibi düşünüyorum vazgeçme hemen bu devirde işini yapan iyi birisini bulmak zor olur tatlım bir de varsa evde üzerlik yak ben de duann gücüne inanan insanlardanım
canım benim çok geçmiş olsun hepinize

canım iş değişti ama şimdi.. sana böyle davranan bir adamın aşkından ölsen bile hele ki sana destek olacak da bi ailen varsa 1 dk bile yanında durma derim ben.. hatta kızın küçükken yolunu ayırman daha iyi olur. kızın psikolojisini de bozacak ne demek ya karnına vurmak falan? o azcık sana ve kızına değer verse biraz vicdanı olur. hem kızın küçük senden alamazlar. eğer tekrar darp olursa darp raporu al bunları da anlat bu hamilelikte yaşadıklarını yaklaşma yasağı da koydur bence. bir an önce düzenini kurarsın annen kızına bakar, sen de bi işe girer onlara destek olursun. hiç eşinle ayrılma olayını konuştun mu yaklaşımı nasıl bu konuya?

canım menün güzel. ama sana bişey söyliyim ben de o ürünü kullandım ve o ürünün senin zayıflamana gerçekten hiçbir faydası yok. zararı da yok biliyorum. boşuna para veriyorsun sadece. herhangi bir multivitamin desteği alıp kahvaltıda da yumurtanı peynirini zeytinini yesen güzelce hatta 2 dilim ekmek bile yiyebilirsin aynı shakein besin değerine eşit olur senin de hem gözün hem karnın doyar.

bu ürünün çalışan kadınlar için besleyici bi kahvaltı olarak çok faydalı olabileceğini düşünüyorum ama sen çalışmıyorsun gerek yok. kötü yorum değil ama bu öyle değerlendirme sakın yorumumu zaten bu ürünü ben de kullandım vaktiyle kızım bile içti çok beğendiği için ben içtikçe istiyordu ona da verdim ben bi zararı yok ürünün.

Bişey sorucam. bu ürünü neden kullanıyorsun?

canım diyet yapan birinin kalkıp da 5 tane petibör bisküvinin yanında şekerli nescafe içme lüksü yok bence istediği kadar kendini gün boyunca aç bıraksın. akşam bence güzel dengeli olmuş

ben menünü de zamanlamanı da çok beğendim. eğer çalışmıyor olsaydım ben de böyle yapardım senin gibi

nescafe şekersizdir kesin. ben çaklıta da o kadar takılmadım ama çaklıt yiyeceğine o çok kaçındığın meyvelerden yeseydin daha iyiydi. ve annende spor yakmana engel olan ne onu pek anladım. biraccık mekik squat falan yapabilirsin
Ev revır gıbı acayıp grıp olmusuz
Ela cok fena yavrummm

aynı bizimkilerde aynı durumda kayınvalidem çok fena izin aldım hatta bugün 3 gün izinliyim.

Sabah kıymalı 2 yumurta,10 badem,1 bardak süt
Ara ıhlamur cayu
Öğlen peynirli tost, ayran
Ballı ıhlamur
Aksam kuru fasulye, tursu, yoğurt
Mistık cay
1/4 ayva, ballı ıhlamur
2,5 lt su

bu menü de güzel bunu da beğendim

canım menün güzel de akşam yemeğinde protein hiç yok. mücverle de yoğurt çok iyi gider keşke accık yeseydin. ama güzel menü sanırım yoğurtlu çorba yediğin için öyle oldu. biraz et haşlama da olabilirdi örneğin. fat sevc

Bu cevrede asurelik bugdayin corbasi cok yapilir icine az nohutta konur azicik un suzme yogurt ve bir yumurtayla super bi corba olur

evet benim de en sevdiğim çorba bu mersinde ıspanak da konuyor

Kızlar sizde bu saatlerde açlık hissi oluyor mu?
Menume ilave olarak 9:30'da 2-3 dilim ayva yedim.

canım diyetisyeninin önerdiği gibi yanında protein ile tüket meyveni

ben nazara çok inanırım canım o yüzünden yolunu ayır derim temizlikçinle ama nasıl açıklayacaksın o da zor bi durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…