- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.681
İyiyiz canım bizler de...İyiyim sen nasılsın evdeyim ben çalışmıyorum şu anda
Çok yememişsin canım da, daha sağlıklı şeyler tüketebilirsin benceMenumu yazıp kacayim bugün yoğun bir gün
Biraz abarttim bugün galiba yorumlarinizi bekliyorum
Sabah 1 bardak nescafe yanında beş tane petibor bisküvi
Akşam bir yemek kaşığı pilav yarım kase az tereyaginda az sıvı yağda et kavurma marul roka salatalık karışık salata
Şu iki lt geçmiştir daha da içerim sanırım.
Rekorum ise bugün sadece bir kupa nescafe içmiş olmam
Menume özellikle yorum istiyorum çok abartmisim çok yemisim gibi geliyor
Spor yapamadım üçüncü kata asansör kullanmadan beş kez in çık disinda
Aaa çok mantıklı aklımda olsun buCanim yayla corbasi princlimi yogurt corbalarini seviyosaniz bugdayla yapin cok lezzetli oluyor
Ya ne bileyim mucver kizartma olur ya genelde. Fırında kek gibi de guzel ve hafif oluyor ama emin olamadimDilim deyince bana firinda yapilan birsey gibi geldi
Yok kaptanım fırındaydıYaaa gecmis olsun
Mucver kizartma olarak degildir umarim:) onun dışında menü gayet iyi
Bu kez pilavlık bulgurla denedim canım, tadı da gayet güzeldi.Canim yayla corbasi princlimi yogurt corbalarini seviyosaniz bugdayla yapin cok lezzetli oluyor
Bu cevrede asurelik bugdayin corbasi cok yapilir icine az nohutta konur azicik un suzme yogurt ve bir yumurtayla super bi corba olurAaa çok mantıklı aklımda olsun buhala asurelik bugdayim kaldı, böyle böyle degerlendireyim
Ya ne bileyim mucver kizartma olur ya genelde. Fırında kek gibi de guzel ve hafif oluyor ama emin olamadim
Bugdayda potasyum ve protein yuksek oranda var o yuzden ben cevizli salatasinida yapiyorumBu kez pilavlık bulgurla denedim canım, tadı da gayet güzeldi.
Evet buğdaylı da çok güzel oluyor
Canım ben de seviyorum o tarz salataları...Bugdayda potasyum ve protein yuksek oranda var o yuzden ben cevizli salatasinida yapiyorum
Evet Can'ım oluyor bana da,Kızlar sizde bu saatlerde açlık hissi oluyor mu?
Menume ilave olarak 9:30'da 2-3 dilim ayva yedim.
Cnm mercimek turleri borulce yesil fasulye yiyebilirsin kuru fasulye turleri dokunabilir aslinda yedigin zamanki reaksiyondan bilirsinCanım ben de seviyorum o tarz salataları...
Yeşil Mercimek, nohut, börülce salatalarını denemeye başladım.
Tatları çok güzel ve doyurucu oluyorlar.
Canım A Rh+ lerin kurubaklagillerle arası nasıl olmalı?
Cok aclik hissedersen tarcinli sutu dene hem tokluk hissi olur hemde tarcin tatli isteginede iyi gelirKızlar sizde bu saatlerde açlık hissi oluyor mu?
Menume ilave olarak 9:30'da 2-3 dilim ayva yedim.
Evet Can'ım oluyor bana da,
Ben bi de geç yatıyorum,
emzirdiğim için sanırsam midem kazınıyor adeta...
Son ara öğünün Ne kadar erken olursa o kadar iyi,
Tabi bunun için de akşamın da erken olması lazım
En güzeli bu meyvenin yanına da yarım/1 çay bardağı kadar da süt eklemen olur canım...
Haklısınız kızlar..Cok aclik hissedersen tarcinli sutu dene hem tokluk hissi olur hemde tarcin tatli isteginede iyi gelir
Agzımın tadı yok canım sankı hıc bısey yememış gıbıyım ayvayı zorla yedımO kadar hastasin meyve olarak sadece ayva yemisin biraz portakal Mandalina da yeseydin
Bence guzel olmusssİyi akşamlar kızlar
Sabah 500 ml Herbalife (tamamen kendi isteğimle kullandigim bir ürün diyetisyen bilgisinde ve 1 ayda 4 gün kullanıyorum tek öğün şartı ile bu konu ile ilgili kötü yorum olmaz ise sevinirim )
Ara Türk Kahvesi 2 kuru kayısı
Öğle salata 5 köfte 2 dilim ekmek
1 kase yoğurt
Aksam kapuska yemeği yoğurt
İyi akşamlar
Ördegım paylastımm ama 6 da bıtırdım yemegı cay ıctım sadece sonrasındaaaEvet kizlar menuler nerde sadece 2 kisi menu yazmis???
Daha cok yıyerek daha doyurucu seyler secmelısın mesela o pilava hıc gerek yok aksam aksam ıkı katı salata yıyebılırsın onun yerıneMenumu yazıp kacayim bugün yoğun bir gün
Biraz abarttim bugün galiba yorumlarinizi bekliyorum
Sabah 1 bardak nescafe yanında beş tane petibor bisküvi
Akşam bir yemek kaşığı pilav yarım kase az tereyaginda az sıvı yağda et kavurma marul roka salatalık karışık salata
Şu iki lt geçmiştir daha da içerim sanırım.
Rekorum ise bugün sadece bir kupa nescafe içmiş olmam
Menume özellikle yorum istiyorum çok abartmisim çok yemisim gibi geliyor
Spor yapamadım üçüncü kata asansör kullanmadan beş kez in çık disinda
Kaptanım haklı kola ıcın bır kımya muhendısı olarak sadece sunu soylıyeyım aslında ozunde rengı yesıl o renge gelesıye neler oluyor ve kac kup seker oldugunu dusunun bır de zero olsa da vucut bılmez o tatlı gelmiş gıbı hareket eder ınsulın dengesını etkıler yanıııiçmeyin şu kolayı arkadaşlar yaaaa tamamen kimyasal zararlı onun yerine daha doğal şeyler için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?