Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok yememişsin canım da, daha sağlıklı şeyler tüketebilirsin bence

Canim yayla corbasi princlimi yogurt corbalarini seviyosaniz bugdayla yapin cok lezzetli oluyor
Aaa çok mantıklı aklımda olsun bu hala asurelik bugdayim kaldı, böyle böyle degerlendireyim
Dilim deyince bana firinda yapilan birsey gibi geldi
Ya ne bileyim mucver kizartma olur ya genelde. Fırında kek gibi de guzel ve hafif oluyor ama emin olamadim

Aaa çok mantıklı aklımda olsun bu hala asurelik bugdayim kaldı, böyle böyle degerlendireyim

Ya ne bileyim mucver kizartma olur ya genelde. Fırında kek gibi de guzel ve hafif oluyor ama emin olamadim
Bu cevrede asurelik bugdayin corbasi cok yapilir icine az nohutta konur azicik un suzme yogurt ve bir yumurtayla super bi corba olur

Bugdayda potasyum ve protein yuksek oranda var o yuzden ben cevizli salatasinida yapiyorum
Canım ben de seviyorum o tarz salataları...
Yeşil Mercimek, nohut, börülce salatalarını denemeye başladım.
Tatları çok güzel ve doyurucu oluyorlar.

Canım A Rh+ lerin kurubaklagillerle arası nasıl olmalı?

Kızlar sizde bu saatlerde açlık hissi oluyor mu?
Menume ilave olarak 9:30'da 2-3 dilim ayva yedim.
Evet Can'ım oluyor bana da,
Ben bi de geç yatıyorum,
emzirdiğim için sanırsam midem kazınıyor adeta...
Son ara öğünün Ne kadar erken olursa o kadar iyi,
Tabi bunun için de akşamın da erken olması lazım
En güzeli bu meyvenin yanına da yarım/1 çay bardağı kadar da süt eklemen olur canım...

Cnm mercimek turleri borulce yesil fasulye yiyebilirsin kuru fasulye turleri dokunabilir aslinda yedigin zamanki reaksiyondan bilirsin

Cok aclik hissedersen tarcinli sutu dene hem tokluk hissi olur hemde tarcin tatli isteginede iyi gelir
Haklısınız kızlar..
Aslında diyetisyenin verdigi bir liste var ama uygulamıyorum.
Her aksam 1 bardak tarcinli sut veya yogurt + 1 porsiyon meyve v.b. sekilde..

Kızlar bısey paylascamm
Temızliğe yardım etmesı ıcın bır abla gelıyor, kıyamam cok ıyı bırı, Allah razı olsun ondan ama nazara ınanır mısınız bılmem kadıncagız gelınce mutlaka olumsuz bısey oluyor.22 yasında dul kalmış esı olmus ıkı cocuk buyutmus taktıre sayan sekılde calışmış 40 lı yaslarda, nazar dıye bısey var kesınlıkle, elaya cok gulec ya hep guluyor dedı durdu gıttı esımın elındeydı ela kafayı anıden bır cevırdı fırına carptı cok kotu sekılde şiştı morardı, evı cok begendı kafıncagız her gıttıgınde evde bısey oluyor, lavabonun altından su patlası, dıger gelısınde hıc akmayan cam balkondan balkona fecı su gırdı, esım eve gelmış oluyor o burdayken kadın gıdınce edımı olduresım var,, bır keresınde de esım alakasız nasıl tartıstık snr durdu sacma nedenden oldugunu farkettı neyse dedı sustu esım.ardama cok akıllı dedı durdu o gıttı gece sabahladım arda kustu durdu, gozlerınden hıssedıyorum qma cok ıyı bırı, bu zor zamanımda da ısıme cok yarıyor, evı cok yakın da napsam bılemedım aklım durdu yaaaa

Bence guzel olmusss

Daha cok yıyerek daha doyurucu seyler secmelısın mesela o pilava hıc gerek yok aksam aksam ıkı katı salata yıyebılırsın onun yerıne

içmeyin şu kolayı arkadaşlar yaaaa tamamen kimyasal zararlı onun yerine daha doğal şeyler için
Kaptanım haklı kola ıcın bır kımya muhendısı olarak sadece sunu soylıyeyım aslında ozunde rengı yesıl o renge gelesıye neler oluyor ve kac kup seker oldugunu dusunun bır de zero olsa da vucut bılmez o tatlı gelmiş gıbı hareket eder ınsulın dengesını etkıler yanııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…