- 23 Ağustos 2012
- 14.609
- 38.617
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #227.721
canım o geldiği zaman felak ve nas oku bir de ocağın üzerinde tuz çevir herşeye sen koşturuyorsun zaten bende ebruş gibi düşünüyorum vazgeçme hemen bu devirde işini yapan iyi birisini bulmak zor olur tatlım bir de varsa evde üzerlik yak ben de duann gücüne inanan insanlardanım
nescafe şekersizdir kesin. ben çaklıta da o kadar takılmadım ama çaklıt yiyeceğine o çok kaçındığın meyvelerden yeseydin daha iyiydi. ve annende spor yakmana engel olan ne onu pek anladım. biraccık mekik squat falan yapabilirsin
Selamlaaar, bugun coook yogunum hanımlar pek giremeyebilirim. Sakın kacamak yapmayın ha
Canim bu ürün elimde vardı bu yüzden kullanıyorum yalnız sürekli kullanmıyorum ve ürünün olumlu olumsuz bütün etkilerini biliyorum 1 senedir kullanıyorum sürekli değil yalnız ayda 4 kere felanBişey sorucam. bu ürünü neden kullanıyorsun?
Doğru diyorsun canım, akşam öyle oldu mücver çok severim, başka bişey yemeyeyim de ondan daha fazla yiyeyim diye öyle olducanım iş değişti ama şimdi.. sana böyle davranan bir adamın aşkından ölsen bile hele ki sana destek olacak da bi ailen varsa 1 dk bile yanında durma derim ben.. hatta kızın küçükken yolunu ayırman daha iyi olur. kızın psikolojisini de bozacak ne demek ya karnına vurmak falan? o azcık sana ve kızına değer verse biraz vicdanı olur. hem kızın küçük senden alamazlar. eğer tekrar darp olursa darp raporu al bunları da anlat bu hamilelikte yaşadıklarını yaklaşma yasağı da koydur bence. bir an önce düzenini kurarsın annen kızına bakar, sen de bi işe girer onlara destek olursun. hiç eşinle ayrılma olayını konuştun mu yaklaşımı nasıl bu konuya?
canım menün güzel. ama sana bişey söyliyim ben de o ürünü kullandım ve o ürünün senin zayıflamana gerçekten hiçbir faydası yok. zararı da yok biliyorum. boşuna para veriyorsun sadece. herhangi bir multivitamin desteği alıp kahvaltıda da yumurtanı peynirini zeytinini yesen güzelce hatta 2 dilim ekmek bile yiyebilirsin aynı shakein besin değerine eşit olur senin de hem gözün hem karnın doyar.
bu ürünün çalışan kadınlar için besleyici bi kahvaltı olarak çok faydalı olabileceğini düşünüyorum ama sen çalışmıyorsun gerek yok. kötü yorum değil ama bu öyle değerlendirme sakın yorumumu zaten bu ürünü ben de kullandım vaktiyle kızım bile içti çok beğendiği için ben içtikçe istiyordu ona da verdim ben bi zararı yok ürünün.
Bişey sorucam. bu ürünü neden kullanıyorsun?
canım diyet yapan birinin kalkıp da 5 tane petibör bisküvinin yanında şekerli nescafe içme lüksü yok bence istediği kadar kendini gün boyunca aç bıraksın. akşam bence güzel dengeli olmuş
ben menünü de zamanlamanı da çok beğendim. eğer çalışmıyor olsaydım ben de böyle yapardım senin gibi
nescafe şekersizdir kesin. ben çaklıta da o kadar takılmadım ama çaklıt yiyeceğine o çok kaçındığın meyvelerden yeseydin daha iyiydi. ve annende spor yakmana engel olan ne onu pek anladım. biraccık mekik squat falan yapabilirsin
aynı bizimkilerde aynı durumdakayınvalidem çok fena izin aldım hatta bugün 3 gün izinliyim.
bu menü de güzel bunu da beğendim
canım menün güzel de akşam yemeğinde protein hiç yok. mücverle de yoğurt çok iyi gider keşke accık yeseydin. ama güzel menüsanırım yoğurtlu çorba yediğin için öyle oldu. biraz et haşlama da olabilirdi örneğin. fat sevc
evet benim de en sevdiğim çorba bu mersinde ıspanak da konuyor
canım diyetisyeninin önerdiği gibi yanında protein ile tüket meyveni
ben nazara çok inanırım canım o yüzünden yolunu ayır derim temizlikçinle ama nasıl açıklayacaksın o da zor bi durum
Eşim S***** G** (Defol) der kıymetliyim yani anlayacağın babanın evi bu kapının arkası gidersen durma diyor küfür hakaret hepsi var sabah sabah yine bir ton kavga ettik daha yatakta ağzımı açıp tek kelime edemiyorum Ada'm Nasıl kin tutuyorsa bana demediği saymadığı laf kalmıyor hemen ailemi katıyor duyduğu birşey varsa benim ailemle direk başa kalkıyor aman ne bileyim ya kahvaltı hazırlama diye hakaret ediyor bende kalkmış hem akşam yemeğini hem kahvaltıyı hazırlıyorum akıl yok işte kaldırdım sofrayı hazırlamadım da zıkkım yesin çok bunaldım dayanacak gücüm yokcanım iş değişti ama şimdi.. sana böyle davranan bir adamın aşkından ölsen bile hele ki sana destek olacak da bi ailen varsa 1 dk bile yanında durma derim ben.. hatta kızın küçükken yolunu ayırman daha iyi olur. kızın psikolojisini de bozacak ne demek ya karnına vurmak falan? o azcık sana ve kızına değer verse biraz vicdanı olur. hem kızın küçük senden alamazlar. eğer tekrar darp olursa darp raporu al bunları da anlat bu hamilelikte yaşadıklarını yaklaşma yasağı da koydur bence. bir an önce düzenini kurarsın annen kızına bakar, sen de bi işe girer onlara destek olursun. hiç eşinle ayrılma olayını konuştun mu yaklaşımı nasıl bu konuya?
canım menün güzel. ama sana bişey söyliyim ben de o ürünü kullandım ve o ürünün senin zayıflamana gerçekten hiçbir faydası yok. zararı da yok biliyorum. boşuna para veriyorsun sadece. herhangi bir multivitamin desteği alıp kahvaltıda da yumurtanı peynirini zeytinini yesen güzelce hatta 2 dilim ekmek bile yiyebilirsin aynı shakein besin değerine eşit olur senin de hem gözün hem karnın doyar.
bu ürünün çalışan kadınlar için besleyici bi kahvaltı olarak çok faydalı olabileceğini düşünüyorum ama sen çalışmıyorsun gerek yok. kötü yorum değil ama bu öyle değerlendirme sakın yorumumu zaten bu ürünü ben de kullandım vaktiyle kızım bile içti çok beğendiği için ben içtikçe istiyordu ona da verdim ben bi zararı yok ürünün.
Bişey sorucam. bu ürünü neden kullanıyorsun?
canım diyet yapan birinin kalkıp da 5 tane petibör bisküvinin yanında şekerli nescafe içme lüksü yok bence istediği kadar kendini gün boyunca aç bıraksın. akşam bence güzel dengeli olmuş
ben menünü de zamanlamanı da çok beğendim. eğer çalışmıyor olsaydım ben de böyle yapardım senin gibi
aynı bizimkilerde aynı durumdakayınvalidem çok fena izin aldım hatta bugün 3 gün izinliyim.
bu menü de güzel bunu da beğendim
canım menün güzel de akşam yemeğinde protein hiç yok. mücverle de yoğurt çok iyi gider keşke accık yeseydin. ama güzel menüsanırım yoğurtlu çorba yediğin için öyle oldu. biraz et haşlama da olabilirdi örneğin. fat sevc
evet benim de en sevdiğim çorba bu mersinde ıspanak da konuyor
canım diyetisyeninin önerdiği gibi yanında protein ile tüket meyveni
ben nazara çok inanırım canım o yüzünden yolunu ayır derim temizlikçinle ama nasıl açıklayacaksın o da zor bi durum
Ana paylaşıma eklemeyi falan bilmiyorum ama bu hafta medusadan öğreniriz..***5. Takım 499. Etap*** ETAP ONUNCUSU
toplight (71,3/72,3/-1,0/-%1,40)
medusa38 (55,5/55,2/0,3/%0,54) hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/65,1/0,4/0,61)
servey (77/77,5/-0,5/-%0,64)
matilda34 (67,5/68,5/-1/-%1,48)
ebrusonmez (56,9/) 1. defa bildirimde bulunmadı
TopaLsoLucaNn (78/83,4/-5,4/-%0,07) dalin26 nick dğiştirdi 406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü
5. Takım Ortalama: -%0,351
geçen haftaki paylaşım listemiz bu arkadaşlar
bu hafta listeleri düzenleme sırasımedusa38 dedir bu herhafta belli sırayla devam edecektir. Haftaya toz-pembe ,sonrasında servey , matilda34 , ebrusonmez ve T TopaLsoLucaNn olarak devam edecek listeye giren arkadaşlar giriş sırasına göre listeleri hazırlayıp ana paylaşıma ekleyeceklerdir.
Ana paylaşıma eklemeyi falan bilmiyorum ama bu hafta medusadan öğreniriz..
İnş sıram geldiğinde vaktım olur yapmaya***5. Takım 499. Etap*** ETAP ONUNCUSU
toplight (71,3/72,3/-1,0/-%1,40)
medusa38 (55,5/55,2/0,3/%0,54) hedef kilosunu 52 olarak revize etmek istiyor
toz-pembe (65,5/65,1/0,4/0,61)
servey (77/77,5/-0,5/-%0,64)
matilda34 (67,5/68,5/-1/-%1,48)
ebrusonmez (56,9/) 1. defa bildirimde bulunmadı
TopaLsoLucaNn (78/83,4/-5,4/-%0,07) dalin26 nick dğiştirdi 406. etapta izne ayrılan üye geri döndü, 405 ve 406. etaplarda bildirim yapmadığından yüzdesi 95'e bölündü
5. Takım Ortalama: -%0,351
geçen haftaki paylaşım listemiz bu arkadaşlar
bu hafta listeleri düzenleme sırasımedusa38 dedir bu herhafta belli sırayla devam edecektir. Haftaya toz-pembe ,sonrasında servey , matilda34 , ebrusonmez ve T TopaLsoLucaNn olarak devam edecek listeye giren arkadaşlar giriş sırasına göre listeleri hazırlayıp ana paylaşıma ekleyeceklerdir.
Ana paylaşıma eklemeyi falan bilmiyorum ama bu hafta medusadan öğreniriz..
kızlar öncelikle bir önceki cuma günki yazımıza bakacaksınız ben ya daonce ben ogreneyimde
Ben kızımla uğraşıyorum uyuduktan sonra yapacam inşallah bugünkızlar ne bu sessizlik nerdesiniz ? hiç sesiniz çıkmıyor açıkcası bu sessizlik benim hoşuma gitmiyor bu hafta mutlaka dereceye girerek notamızı sildirmeliyiz umarım kaçamak değil spor yapıyorsunuzdur
Canım kaptanım, çok tatlısınkızlar ne bu sessizlik nerdesiniz ? hiç sesiniz çıkmıyor açıkcası bu sessizlik benim hoşuma gitmiyor bu hafta mutlaka dereceye girerek notamızı sildirmeliyiz umarım kaçamak değil spor yapıyorsunuzdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?