- 23 Ağustos 2012
- 14.591
- 38.557
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.901
yaa wendigo cum benim yüzümden gitti o derece ben sabit kalabilseydim en azından iyi olacaktı da neyse artıuk kendimi affettirecem size
matilda cım silkelen ve kendine gel tatlım sen halledersinSlm kızlar haftasonu çok yoğundum ve ne yazıkki ben de artıdayım reglimde yakınladı inş cumaya eksi görürüm
ben artık kendime geldim sayılır hadi bakalım wendigom sıra sendegenel olarak durumlar kötü kaptanım, bende öleyim vallainşallah kilolar gitsin gerisi sorun değil.
Tesekkur ederim öncelikle :)Tanıştığıma memnun oldum :) tam olarak 85.5 kilom bu arada. elimden gelen herşeyi yapacağım My dear Asst. Captain :)
ben de araştırma görevlisi olmak istiyorum yaa ales 87 yds 85 ama bir türlü olmadı şu an Artvinde bir etüt merkezinde çalışıyorum ama seneye bu hedefim için de adımlar atmayı düşünüyorum ydsye tekrar gireceğim bakalım artık. Hayat denilen bu nehrin akıntısına bırakıyorum kendimi :)
DİPNOT: Tebrik ederim allah bağışlasın Bebişkonuzu :)
Ne olsun zoeycim aynı tas aynı hamam, büyüyen göbişimle tezle uğraşmaya çalışıyorum :)Günaydın kızlar bayağı giremedim ama artık düzenli bir şekilde en azından menü paylaşımı yapacağım hergün bugünden itibaren şubat sonuna kadar ekmek olayını bırakıyorum ve spora başlıyorum sadece eliptik ama olsun 60 dk niyetindeyim hergün yapmaya çalışacağım bu ay sonunda 55 olmak en azından daha incedir görüntü istiyorum kilo veremesem de güncel kilom 58.3ebrusonmez wendy @gulsayszey morordek toplight sizde durumlar Nasıl hiç okuyamadım kızımın doğum günü hazırlıklarında başladım bakalım herşey bir arada
Ben de koyacaktım linki kalkmak zorunda kaldım.. Teşekkür ederim :)inatettimolacak tatlımm özgem ne güzel yazmışın kız ellerine sağlık okumak isteyenler için linki aşağıda
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.678962/page-42#post-50012837
Amin ördekcim.. Hamişlerin duası kabul olur sal bize duaları
Kız toparlanıyosun yap diyoz sana sıkılıyom diyosun.. ben telden açıyom kısıyom sesını baska bısey acıyom dızı fılan ızlıyorum spor yaparken..Özgem çok tatlısın :) bende hergün leslie yapsam işe yarar mı ki? aaçık hava olmayınca sıkılıom yainatettimolacak Allah devamını nasip etsin inşallah :) kızz senin hedef kaçtı??
Çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederimgeçmiş olsun canım.
kesinlikle, mart nisan benim zayıflama dönemimdir her daim. inşallah yine öle olsun.
ben artık kendime geldim sayılır hadi bakalım wendigom sıra sende
Kız toparlanıyosun yap diyoz sana sıkılıyom diyosun.. ben telden açıyom kısıyom sesını baska bısey acıyom dızı fılan ızlıyorum spor yaparken..
Hedefım 60mış geçen farkettimama belkı revıze ederım bu hafta 55e fılan
Hoşgeldin canımmSelammm 5. Takim citirlari10. Takimin selamini getirdim inatettimolacak tebrik ederim 1 ciligini yazini okudum o kadar iyi anliorum ki bende sinav dönemi bitsin toparlanmayi hedefliyorum morordek cnm hamileligin nasil gidiyor ? az birsey kalmis kac kilo aldi bu süre icerisinde merak ettim
Sağol kaptanım tatil rehavetini attım ama bu regl dönemlerim çok zor geçiyo inş iyi olcak hepimiz içinmatilda cım silkelen ve kendine gel tatlım sen halledersin
Çok güzel bi yazı olmuş tekrar Tebrikler cnm :)Hoşgeldin canımmTopla gel takımı oyle selamla olur mu kuru kuru..
Teşekkür ederim canım daha güzel yüzdelerle herkese nasip olsun inşallah böyle güzel topiklerde yazmak
Ördekcimi sorma pompiş ördek oldu o.. 7lere koşuyodu en son yavru prensimizle
De bakem kaçtın bu sabah Umut ördekin anasımorordek
bu hafta 3 sinavim var onlara calismaliyimHoşgeldin canımmTopla gel takımı oyle selamla olur mu kuru kuru..
Teşekkür ederim canım daha güzel yüzdelerle herkese nasip olsun inşallah böyle güzel topiklerde yazmak
Ördekcimi sorma pompiş ördek oldu o.. 7lere koşuyodu en son yavru prensimizle
De bakem kaçtın bu sabah Umut ördekin anasımorordek
senin zaten liste dışına çıkacağın benim aklımın ucundan bile geçmez 5. takımın robocop iradeli hatunu5.takimin güzel ozgesinden de ancak boyle güzel bi yazı beklenirdi daha nice birinciliklere inş bende umay villayla hasır nesir oldum simdilik iyi gibi kendimi tutabiliyorum liste dışı birşey yemedim birazdan yürüyüşe çıkıp aksam yemeğinde de tavuklu salata yapacam
Saol kaptanim son zamanlarda memlekette falan çok kh beslendim bu detoksuna iyi geleceksenin zaten liste dışına çıkacağın benim aklımın ucundan bile geçmez 5. takımın robocop iradeli hatunu
Estafurullah Ebrusum ne demek ezmekk.. size yetişiyorum diyeliminatettimolacak muhteşem bir yazı olmuşş..
Birinciliği fazlasıyla hakettin.Kafana koyunca herşeyi yaparsın sen..
Regl yorgunluk falan tanımadın. Ezdin geçtin bizi..
Ay benım de ısım bıttı erken cıkıp yuruyerek mı gıtsem eve dıyorum.. az daha dusuneyım ben5.takimin güzel ozgesinden de ancak boyle güzel bi yazı beklenirdi daha nice birinciliklere inş bende umay villayla hasır nesir oldum simdilik iyi gibi kendimi tutabiliyorum liste dışı birşey yemedim birazdan yürüyüşe çıkıp aksam yemeğinde de tavuklu salata yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?