Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tesekkur ederim öncelikle :)
Aslında ales ve yds puanların gayet iyi, bence şansın yüksek :) bölümün ne bu arada?
Ne olsun zoeycim aynı tas aynı hamam, büyüyen göbişimle tezle uğraşmaya çalışıyorum :)
Sen de süper gidiyorsun kilo olarak, az kaldı hedefine

inatettimolacak tatlımm özgem ne güzel yazmışın kız ellerine sağlık okumak isteyenler için linki aşağıda
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.678962/page-42#post-50012837
Ben de koyacaktım linki kalkmak zorunda kaldım.. Teşekkür ederim :)
Ayy inatettimolacak kuzum ne güzel yazmıssın ciddennn
Darısı mezuniyet yazılarını okumaya insallah
Amin ördekcim.. Hamişlerin duası kabul olur sal bize duaları
Özgem çok tatlısın :) bende hergün leslie yapsam işe yarar mı ki? aaçık hava olmayınca sıkılıom ya inatettimolacak Allah devamını nasip etsin inşallah :) kızz senin hedef kaçtı??
Kız toparlanıyosun yap diyoz sana sıkılıyom diyosun.. ben telden açıyom kısıyom sesını baska bısey acıyom dızı fılan ızlıyorum spor yaparken..
Hedefım 60mış geçen farkettim ama belkı revıze ederım bu hafta 55e fılan

ben artık kendime geldim sayılır hadi bakalım wendigom sıra sende

ay inşallah

et kuzum et, 5'leri görmeden evlenme sakın :)

ben bana sölenecek atasözünü bildim şekercim. of yaa, kasıcam dur bakalım kendimi.

Hoşgeldin canımm Topla gel takımı oyle selamla olur mu kuru kuru..
Teşekkür ederim canım daha güzel yüzdelerle herkese nasip olsun inşallah böyle güzel topiklerde yazmak
Ördekcimi sorma pompiş ördek oldu o.. 7lere koşuyodu en son yavru prensimizle
De bakem kaçtın bu sabah Umut ördekin anası morordek

Çok güzel bi yazı olmuş tekrar Tebrikler cnm :)

bu hafta 3 sinavim var onlara calismaliyim bu hafta bir gecsin..biraz olsa rahatliycam.. Ayrica toplam kendime 3 yardimci yaptim cansunun melekleri gibi birsey olduk bir rahatliyayim alirim benim poncikleri bir sade türk kahveni iceriz bizede gel beklerim takimca.. sunun surasinda kardes takimiz degilmi

5.takimin güzel ozgesinden de ancak boyle güzel bi yazı beklenirdi daha nice birinciliklere inş bende umay villayla hasır nesir oldum simdilik iyi gibi kendimi tutabiliyorum liste dışı birşey yemedim birazdan yürüyüşe çıkıp aksam yemeğinde de tavuklu salata yapacam

senin zaten liste dışına çıkacağın benim aklımın ucundan bile geçmez 5. takımın robocop iradeli hatunu

inatettimolacak muhteşem bir yazı olmuşş..
Birinciliği fazlasıyla hakettin.Kafana koyunca herşeyi yaparsın sen..
Regl yorgunluk falan tanımadın. Ezdin geçtin bizi..
Estafurullah Ebrusum ne demek ezmekk.. size yetişiyorum diyelim
Ay benım de ısım bıttı erken cıkıp yuruyerek mı gıtsem eve dıyorum.. az daha dusuneyım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…