- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #229.921
Mrb canımGünaydın kızlar bayağı giremedim ama artık düzenli bir şekilde en azından menü paylaşımı yapacağım hergün bugünden itibaren şubat sonuna kadar ekmek olayını bırakıyorum ve spora başlıyorum sadece eliptik ama olsun 60 dk niyetindeyim hergün yapmaya çalışacağım bu ay sonunda 55 olmak en azından daha incedir görüntü istiyorum kilo veremesem de güncel kilom 58.3ebrusonmez @wendigo Gokce29 morordek toplight sizde durumlar Nasıl hiç okuyamadım kızımın doğum günü hazırlıklarında başladım bakalım herşey bir arada
Kimler gelmiiiiis :) Hosgeldin sefa getirdinSelammm 5. Takim citirlari10. Takimin selamini getirdim inatettimolacak tebrik ederim 1 ciligini yazini okudum o kadar iyi anliorum ki bende sinav dönemi bitsin toparlanmayi hedefliyorum morordek cnm hamileligin nasil gidiyor ? az birsey kalmis kac kilo aldi bu süre icerisinde merak ettim
Bugun tartılmayı unuttum yaa sabah aklımdaydı, 70 olmusumdur belki deHoşgeldin canımmTopla gel takımı oyle selamla olur mu kuru kuru..
Teşekkür ederim canım daha güzel yüzdelerle herkese nasip olsun inşallah böyle güzel topiklerde yazmak
Ördekcimi sorma pompiş ördek oldu o.. 7lere koşuyodu en son yavru prensimizle
De bakem kaçtın bu sabah Umut ördekin anasımorordek
Dün eksikleri tamamlayamadım ama evde bulunan malzemelerle biseyler yaptım.Saol kaptanim son zamanlarda memlekette falan çok kh beslendim bu detoksuna iyi gelecek0zlem yapıyor musun sende
Gayet güzel uymuş bence benimde eksikler var pazar yarin artik yarin hallederimDün eksikleri tamamlayamadım ama evde bulunan malzemelerle biseyler yaptım.
Sabah kahvaltım aynı tarif mantar yoktu onun yerine pazı koydum azcık..
Öglende lahana hasladım yagsız tuzsuz limon sıkıp yedim.
Ara ogunn yapamadım. Aksamda tavuk hasladim yagsiz tuzsuz, yaninda bol marul yedim. :)
Sporda tamamm.. yesil cayda 2ye kadar icilebilyomus.niye acaba?
Dort dortluk olmasada bugunluk boyle oldu..
Hepinizi kendıme benzetcrm ondan korkuyorummmAyy ne çok yazdım ya çenemi geceden suya koymulşum demek
servey kendi kendime konuşunca aklıma sen geldin.Okul günü yoğunluğu mu??
Kafasinin farkli calistigindan emin oldugum demek istedim canim..inatettimolacak sekerim acıklama bekliyorummmmmm
çalıştığına emin olduğum Elanın anasıservey
Derken ne demrk ıstedunnn nn
Burada sorguya cekeyım senııı
800 gr fazla grldiysen kesin 500 gr eksidesin cumaya heleki aksami sade yogurtla kapamissin yarin bile gider o fazlalik+800 grr ile geldımmm bugun gene + 2 den ıyıdırrp
bu dukan desem dukan degil yeni bir doyet mi ebrusKahvaltı:
1k yulaf ezmeli 3 k. yoğurt
2 ısırık tonbalıklı sandwıc
1 çatal otlu peynir- 3 dilim domates
Ara:
Yarım elma
Öğle:
1k. yulaf kepeği 1 yumurta ve 1 kk süzme peynirden oluşan dukan krep
Ara:
1 brdk kefir
2 kuru kayısı -1 ceviz
Akşam:
3k. pırasa yemeği
1 kuru biber dolması
Ara:
1 bitter madlen
Ay o göbüşü çok özledim ki ben :)insallah canim az kaldiTesekkur ederim öncelikle :)
Aslında ales ve yds puanların gayet iyi, bence şansın yüksek :) bölümün ne bu arada?
Ne olsun zoeycim aynı tas aynı hamam, büyüyen göbişimle tezle uğraşmaya çalışıyorum :)
Sen de süper gidiyorsun kilo olarak, az kaldı hedefine
Sahnurum sıkıldım ıkı ılerı bır gerıden o yuzden800 gr fazla grldiysen kesin 500 gr eksidesin cumaya heleki aksami sade yogurtla kapamissin yarin bile gider o fazlalik
Canım ya adaçayı falan içsen sakınleştirici etkisi var belki biraz rahatlatır. Bende bu son birkaç seferdir çok kötü oluyorum. Saçma şeylerden dolayı sinirlenip laf sayıyorum. Bir ağlayıp bir gülüyorum..Sağol kaptanım tatil rehavetini attım ama bu regl dönemlerim çok zor geçiyo inş iyi olcak hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?