Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyı o zaman anlastıkkk
Tesekkur ederım canım benım
Tanışırız tabı neden olmasın
Ben manısa dayım sen

Çok güzel atlatmışsınız tebrik ederim.Akşamda gayet hafif.

Vuhuuuu super menu serveyim ama aç da kalma sen sakın, aksam yogurt yanına baska seyler de ye, Elacık sut bekler
Ay o göbüşü çok özledim ki ben :)insallah canim az kaldi
Valla gobusun birazini sana verebilirim cok özlediysen

inatettimolacak ebrusonmez kızlar anlaşıp mi yediniz pirasalari naptiniz? ya ben de gecen gün yaptım pırasa ama kokusu nasıl sinmisse mutfaga ilk aksam cok severek yedim, sonra bir midemi bulandırdı kokusu ertesi gun yiyemedim. Koca tencere yapmıştım hem de.. Benim adam yesin dicem o da tiksinir o kadar pirasaya. Çöp oldu resmen

Iyı o zaman anlastıkkk
Tesekkur ederım canım benım
Tanışırız tabı neden olmasın
Ben manısa dayım sen
Istanbuldayim ben canim.. sen de ankaradasin diye kalmis aklimda
He ya ben bugun birinde daha gördüm pirasa.. hatta aksam yaptim ben gelince gec saate kalmasın yemek diye. Yerim ben birkaç gun daha..
Ya ordekcim oyle oluyomus tamamen tiksindigin bisey oldu mu? Annem beni dogurdugundan beri dut yemez mesela :) Yaa cok sevdigim seylerin sonu boyle olmaz bende insallah

Kaptanım sahnurum ankara da

Iste pirasadan tiksinmis olabilirim gelecek günlerde gorecegiz zaten cok bayılarak da yemezdim ama arada yerdim yani.. Aslında ilk aylarda bi keresinde köfte kızartmistim o zaman da onun kokusu cok ağır gelmisti yiyememistim ama o sonradan gecti. Pirasada durum ne olur bilmiyorum :) bi de cok ilginç bi sekilde Turk kahvesinin kokusunu cok severim normalde ama hamilelikte sevemiyorum kendisini de kokusunu da :) insallah kahveden de tiksinmemisimdir

Benim karnım çok büyümemişti allahtan zor oluyor valla ama insan hamileliği öZlüyor tabi kucağında sevgisi ayrı sende sağlıkla alırsın inşallah canım birdaha doğurmaya cesaretim yok şahsen :))

Can'ım kiloyu takmadan sakince bebeğine odaklan ve hamileliğin tadını çıkar bir şekilde mutlaka verirsin ben de kendime işkence etmiştim çok kilo aldım diye insanın elinde değil tabi ama yine de iki canlı olduğunu unutma kaçıncı haftandasın kaç kilo aldın ki

Günler sonra menü yazayım ama ekmeksiz güne geçişimi maalesef bugün erteledim :))
Sabah
Çeyrekten daha küçük bir parça simit
Bir yumurta
Biraz peynir
Çay

Ara
İki kepçe kadar komposto

Ara
7 tane çiğ badem
Bir küçük avuç leblebi
İki tane de hurma

Akşam
8 tane lahana sarma ( fazla oldu ve yememem gerekiyordu ama Napayım artık :))
Bir kase cacık
Spor yok bildiğiniz gibi eliptik de hayal oldu
İki lt su içtim daha içerim birazdan yeşil çay içmeyi planlıyorum

27+4'um bugün ve yaklaşık 10 kg aldım
Valla ben hep o moddayim zaten hamileligimde canım istiyorsa yiyeyim mantigindayim ama iste kilo alıp hareketler kısıtlanınca ister istemez keske dikkat edebilsem diyorum

Valla ben hep o moddayim zaten hamileligimde canım istiyorsa yiyeyim mantigindayim ama iste kilo alıp hareketler kısıtlanınca ister istemez keske dikkat edebilsem diyorum
Bende o civarlarda almıştım bende çok almıştım ama doğumdan sonra genelde kadınlar kilo alıyormuş ben bir gram bile almadım hep verdim gram gram da olsa daha yolun uzunmuş son aylarda daha çok alınıyor ama ben son haftalarda sanki ilk hamileymişim gibi mide bulantısından ölüyordum ne alakaysa )

Canım mesaj kutuna bakar mısın

V
Ay birde tavuk yumurta ve ekmekten tiksinmiştim uyu bazen koku geliyor burnuma hala içim kalkıyor Nasıl işrenç bir kokuydu o birde bu ülkede domuz yeniyor her yerde bir de balık kızartılmış ay sokağa çıkamıyordum koku hiçgitmiyordu burnumdan hala iğreniriö öğğğ(

Valla bende ilk aylarda da pek bulantı olmadı son aylar nasıl olacak bakalım. Zaten bu kadar kiloyu mideden problem cekmedigim icin aldım ya midem bulansa, yansa falan her seyi rahat yiyemem boyle. Aslında iyi bi şey belki de millet bulantidan yanmadan sikayet eder :) ben de artik doğum sonrası veririm diyorum ya napayim :) 5. takım listesi beni bekler
Iste herkes farklı farklı seylerden tiksiniyor. Domuz eti kokusu zaten kötü, düşünemiyorum hamile halimle

Hoş buldum kaptancım böyle azimli bir kaptanımızın olması sevindirdi beni maşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…