- 13 Mayıs 2015
- 1.797
- 4.167
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #230.141
Beni 'nasıl kilo alınır' konulu seminere çağırdılar..
Rahat ol yaa bız takılıyoruz burada, ben hıc sıkılmammmmBeni 'nasıl kilo alınır' konulu seminere çağırdılar..
Anlatayım geleyim, sonra tamam mı annem???
Öyle olsa keşkeValla ben kendıme cok alıştım boyleee,bazen kendımden makas alıyorum, içimden espiri yapıp kahkahayı patlatıyorum, snr sessız ol Ela uyancak dıye kendı etımı burkuyorum
Yuvarlanıp gıdıyoruz işteee
Rahat ol yaa bız takılıyoruz burada, ben hıc sıkılmammmm
Çok tatlısın ya...BANA BISEY OLURSA, YASAYAMAMMM
Özgeeee gülmeeeeBANA BISEY OLURSA, YASAYAMAMMM
Yalnız yemınle bır an orada konakladıgını hıssettım o kdr kı guzel betımlemışsınÖyle olsa keşke
Kendimle öyle arkadaş olsam ben de...
Sonra senle beni 'multiple personality' tanısıyla 5yıldızlı 'bakırköy de luxe otel' de 40 gün 40 gece tam pansiyon, herşey dahil ağırlasalar...
Sen, ben, bi de Servey'le gulsayszey ne güzel eğlenirdik...
Kuru kuru sevemedim çok az kattimAz olsa evet yarın sabah tartılırım. 76.5 olmam lazım şu an. Pazartesi 77.7dim.
Ben yulafı hep yerim.ilk defa sütsüz yedim. kızımda cok sever muzlu,elmalı,ballı,cevizli yaparım bayılarak yer.
Canım süt tüketmeyin diyordu listede bende koymadım yinede güzel oldu.
Cok yasak var.Sürekli uygulamak zor olur sanki.
Yok arkadasım ben emzirmiyorum.
Kahvaltı:
1 haş yumurta
Öğle:
1 küçük tabak yeşil mercimek
2 kaşık yoğurt
Ara: 1 bitter madlen
Akşam:
5-6 adet yaprak sarma
Sarımsaklı yoğurt
Bugunde pek iyi olmadı ya
Menüm;
09:00
5 yk yulaf+1 yesil elma
12:00
Bol marul+4 ceviz
15:00
1 yesil elma
18:00
1 tabak yesil salata (yagsız,tuzsuz)
avuc ici kadar tavuk haslama
3 L su
600 ml maydanozlu bitki cayı
2 t.kahvesi
Spor; 7000 adım..
candy_candy sevalcim ne zaman başlıcan işe kuzum? diskalifiye olmanı istemiyorum, dön artık telin yapılamadı mı hala?
Sonrasının cok cabuk gececegine eminim zaten, dedigin gibi oncesi biraz ugrastiriyormus :)morordek rapora ayrılana kadar ayrıntılı uğraşılıyor da, sonrası güzel oluyo ama çok hızlı geçiyo 16 hf...
Doya doya yaşa her anını...
Ayyyy kimler gelmiiis yaa hosgeldinnn nerelerdesin :)Merhaba kızlar,uzun bir aradan sonra bir bakayım ne yapıyorsunuz kimler devam ediyor diye bir bakayım dedim. Özlemişim burayı.morordek tebrik ediyorum seni kaç haftalık hamilesin? Bebiş ne zaman dünyaya geliyor? Cinsiyeti ne ? Sağlıkla kucağına alırsın inşallah
@inatettimolacak eee sen de buradaymışsın hedefe kaç kaldı? O kadar azimliydin ki bence korumaya geçmişsindir. @toplight kaptanım siz de buralardaymışsınız. Gördüğüm kadarıyla bir dönem menü yazıp tekrardan yazmayı bırakıyormuşsunız
Kiz sen yanlış kisiye catıyorsun emzirenKılo almak için ugrasmıyoruz sekerım heeheeeyyyyttttt
Kilo vermeye etkisi varmı yok mu bilmiyorum canım ben sevdigim icin iciyorum.Hem dogal taze taze önümüzde cekilyorda posetleniyor.Nescafe gibi degil tavsiye ederim.Benim bildigim unutkanlıga iyi geliyor..Türk kahvesi dikkatimi çekti burda çoğu kişinin menüsünde var kiloya bi etkisi var mı acep ben selülit yapıyor faln diye duymuştum eskiden
yaww kızlar nerelerdesinizcandy_candy özellikle sen nerelerdesin kg nu telefonla sormasak haber bile vermiyorsun gerçekten bu yaptığın bütün kurallara aykırı umarım güzel bir sebebin vardır listede olmasan hiç sorun değil ama listedesin ne menülerin belli diğer arkadaşlara karşı da sorumlulukların var lğtfen bu mesajı ne zaman okursun bilmiyorum ama okuduğun zaman açıklama bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?