Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öyle olsa keşke
Kendimle öyle arkadaş olsam ben de...
Sonra senle beni 'multiple personality' tanısıyla 5yıldızlı 'bakırköy de luxe otel' de 40 gün 40 gece tam pansiyon, herşey dahil ağırlasalar...
Sen, ben, bi de Servey'le gulsayszey ne güzel eğlenirdik...

Yalnız yemınle bır an orada konakladıgını hıssettım o kdr kı guzel betımlemışsın
Bu arada sen ve ben cok sıkııcı olur hep bırlıkte gıdelım tabııı

Kuru kuru sevemedim çok az kattim

İyi geceler arkadşlar
Bu gün yine çok yoğun geçen bir günün ardından sizlerleyim.. gece geç yatıyorum farkettiyseniz malesef sabah da 11 gibi uyanıyorum kahvaltım 12 bucuğa kaldı bugün

2 haş yumurta
5 cherry domates
kibrit kutusu beyaz peynir
3 zeytin

sonra apar topar işe gittim Saat 16.00 te;
bir küçük ayran

16: 40
bir orta boy yeşil elma

işten geldim özel dersim vardı çoook aç hissettim ağzıma bişeyler atayım bari dedim zaman yoktu
18.00
sabah sulu kötfe yapmıştım iki yemek kaşığı onun tadına baktım suyundan yemeden

arkadaşlar yemeğe davet etmişti menüde yine balık
20.00

5 küçük balık (türünü onlar da bilmiyor mezgit boyutundaydı sanırım istavrit)
1 çatal fırın tavuk (göğüs etinden)
azıcık kola içtim yarım su bardağı
bi çatal ucuyla da browni tattım

lütfen topa tutmayın bu gece yemeleri beni bitirecek gerçi saat 4 te uyuyan birine göre bence çok geç değil akşam sekiz sekiz buçuk. şu an yatakta açlıktan kıvranır vaziyette yatıyorum ama cok vicdanım cızladı iki güne biraz kilo verdim diye şimardım hemen....

Kahvaltı:
1 haş yumurta
Öğle:
1 küçük tabak yeşil mercimek
2 kaşık yoğurt
Ara: 1 bitter madlen
Akşam:
5-6 adet yaprak sarma
Sarımsaklı yoğurt

Bugunde pek iyi olmadı ya

bu kadar az gıdayla nasıl doyuyorsunuz ben sabah iki yumurta yiyip acıkıyorum
bi de sebze meyve tüketmemenin özel bir sebebi var mı yoksa bugün öyle mi denk geldi ben ara öğün yapıyorum elma mandalina zararı olur mu ki şeker açısından falan

Menüm;
09:00
5 yk yulaf+1 yesil elma

12:00
Bol marul+4 ceviz

15:00
1 yesil elma

18:00
1 tabak yesil salata (yagsız,tuzsuz)
avuc ici kadar tavuk haslama

3 L su
600 ml maydanozlu bitki cayı
2 t.kahvesi

Spor; 7000 adım..

Türk kahvesi dikkatimi çekti burda çoğu kişinin menüsünde var kiloya bi etkisi var mı acep ben selülit yapıyor faln diye duymuştum eskiden

sporuna suyuna imrendim maşallah menü de harika nasıl bu kadar kilo verebildiğin aşikar canımm

bu arada arkadaşlar ben 2012 de Galanthus kullanıcı adıyla 4. takımda yarıştım hedefim 78den yetmişe inmekti bir ayda 71. 4 e inebildim daha sonra ayrıldım buralarda nasıl oldu tam da hatırlamıyorum

hazır gece gece bununla ilgili bir hikaye anlatayım size mendilleri hazırlayın acıklı olabilir

o zamanlar bir sevgilim vardı cıkmaya başladığımızda 70kiloydum 8. ayımızda falan bi gün AVMde tartıldım ve 78e cıktıgımı gördüm bu rakam o zmanlar benim için bayağı uç bir rakamdı ve korktum. Erkek arkadaşımı da çok seviyodum bi delilik yaptım çocugu zorla kendimle iddaya girdirdim eger bir ayda 8 kilo veremezsem benden ayrılacaksın dedim biliyorum cunkü kendimi onu kaybetmemek için bi taraflarımı yırta yırta vereceğim o kiloları. sonra araştırırken burayı buldum baya destek oldu o zmaanlar 4. takım. Bir ayda 58 cm toplam inceldim ve 7 kilo verdim tabiki ayrılmadık aradan yıllar gecti ayrıldık tabi ama ben hala içten içe seviyorum barışmak istiyorum ama o istemiyor 2014ten beri hala onu bekliyorum dönmedi ben yurt dışına çıktım ona hiç yanlış yapmadım sırf o da gidebilsin diye karabük üniversitesiyle varşova üniversitesinin arasındaki yazışmaları yönettim erkek arkadaşımın ağzından. varşova kabul edince erasmus danışmanlarına bildirildi ve anlaşma imzalandı benim sayemde gitti ve 3 bucuk yılı bi mesajla bitirdi ayrıldı. sonra barıştı kıyamayıp ama sırf acıma duygusundan barıştı hiç ilgilenmedi görüşmek istemedi benim ayrılmamı sağladı zorla ve ben her gün özlüyorum malesef hala. kendinden nefret etmem için neler neler yaptı ama benim gönlüm anca b.ka konar ot rastlamaz bana... bi takıntı haline getirdim onu ve bu yaz bu olayı çözmek istiyorum artık olmayacaksa bunu yüzüme söylesin istiyorum biz beraber Rock'n Cokelara falan giderdik şimdi de o her sene Zeytinli Rock feste gidiyor yazları ayrıldıgımızdan beri. muhtemelen bu yaz da gelecek şimdiden arkadaşlarımızla biletimizi aldık. burun estetiği oldum ve şimdi sıra kiloda.. tek isteğim beni orada görmesi ayrıldığımızdan beri hiç görmedi beni o benim gözlerime bakınca dayanamazdı hemen affederdi her kavgamızda ama bakamadı Bu kez hiç... herşey toplumun verdiği güzellik standartlarındaysa eğer bunu da yaparım. tek isteğim onun barışmak istemesi. o zaman ona hayır deyince onca yıl çektiğim acının biraz olsun dinmesi... ondan sonra kimseyi sevemeyişimi anlaması

Bilmiyorum ya hatunlar içimi dökesim geldi gece gece kötü oldum eski profilimi görünce beraber fotolarımızı atmışım taa o zmanlar hala KK arşivinde var içim buruldu

candy_candy sevalcim ne zaman başlıcan işe kuzum? diskalifiye olmanı istemiyorum, dön artık telin yapılamadı mı hala?

anaaaammm ne diskalifiyesi kız kilo bildirdim ya mesajla dur neyse bunu kaptanla konuşayım

geldim kuzum bugün başladım işe döndüm sahalara

morordek rapora ayrılana kadar ayrıntılı uğraşılıyor da, sonrası güzel oluyo ama çok hızlı geçiyo 16 hf...
Doya doya yaşa her anını...
Sonrasının cok cabuk gececegine eminim zaten, dedigin gibi oncesi biraz ugrastiriyormus :)
Ayyyy kimler gelmiiis yaa hosgeldinnn nerelerdesin :)
28 haftayi doldurdum bugun canım, cinsiyeti de erkek. Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Donmeyecek misin aramiza hala? :)
Kılo almak için ugrasmıyoruz sekerım heeheeeyyyyttttt
Kiz sen yanlış kisiye catıyorsun emziren Gokce29
O senin yediklerine boyle dese hosuna gider mi

Türk kahvesi dikkatimi çekti burda çoğu kişinin menüsünde var kiloya bi etkisi var mı acep ben selülit yapıyor faln diye duymuştum eskiden
Kilo vermeye etkisi varmı yok mu bilmiyorum canım ben sevdigim icin iciyorum.Hem dogal taze taze önümüzde cekilyorda posetleniyor.Nescafe gibi degil tavsiye ederim.Benim bildigim unutkanlıga iyi geliyor..
Duyduguma göre spordan once icilirse kalori yakımını hızlandırmaya yardımcı oluryormus
..

kaptanım valla nasıl açıklama yapabilirim bilemiyorum. Balıkesir'deydim malumunuz bugün döndüm işe başladım bundan sonra herhangi bir kural ihlali yapmayacağımı garanti veririm. gerçekten de günleri karıştıracak kadar yoğun bir tatildi ilk cuma zaten nişan öncesiydi bütün gün dışardaydık hatta o gün eşimle bi kavga ettik pazar günü de gitti barışamadan ondan sonraki bi kaç gün hiç dışarı çıkmadım evde yattım bütün gün kolumu kaldıracak halim kalmamıştı hem psikolojik hem de nişan yorgunluğu. çarşamba günü nişan bohçalarını götürdük erkek tarafına oradaydık. geçen cuma da cuma olduğunu unutnuşum valla gece oturup gündüz uyuduğumuzdan bütün günleri karıştırdım zaten ama diyetimi bozmadım beni diskalifiye etmeyin sakın kaptanım döndüm bundan sonra burdayım anca dikiş tutturdum zaten

diyetimden bahsedeyim birazcık da.. Mersinden Balıkesire gittiğim gün, nişan günü ve ertesi gün ile dün yoldayken dukan diyetine uygun beslenmedim. nişandan sonraki hafta güçlendirme yaptık. bu sabah gördüğüm rakam hiç iç açıcı değil yolculuk şişliğidir diye düşünüyorum. belki yarın inmezse kilo bildirmeyi açıkça düşünmüyorum sabit geçin beni dicem listeleri falan bana düşerse başım gözüm üstüne yaparım artık

şimdi kardeşimle pazartesi dahil atak yapmayı düşündük o güçlendirmeyle devam edecek ataktan sonra ben de seyirle umarım haftaya kaldığım yerden devam ederim.

dünkü menüm yolculuk sebebi ile biraz düzensiz ama yazayım:

öğlen 11.30
2 dilim tb ekmeği
3-4 dilim sucuk
2 kk peynir
2 yk menemen
domates-salatalık çay

akşam 19.00 (havalimanında)
1 boyoz
1 kutu lipton greentea

gece 22.30 (eve geldiğimizde)
2 kk peynir
2 dilim salam
2 dilim ekmek
domates-salatalık
8-10 tane zeytin

durum bundan ibaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…